Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ,saçımı 5 ay önce çikolata kahveye boyatmıştım kuaförüme.fakat bu şimdilerde açık karamel oldu ve ben tekrar koyu yapmak istiyorum ama saçım normalde orta kumral bihterin 1 ton açığını düşünün..ve üzerinde açık karamel var ve ben saçımı açık kestane yapmak istiyorum kimlere sorduysam dikkat et boya kutularının üzerindeki renkler boyayınca farklı oluyor dendi açık kestane siyahımsı ve kızılımsı çıkabilirmiş..lütfen yardım edin bana ,inat ettim kuaföre gitmek istemiyorum kendim boyucam..nolurrrr yardımmmm
kutudaki renklere bakmaıyın, numaralarına bakın. mesela 5 numara colorx de acık kahve ıken alıx de acık kestane dıye gecıyor, ısımler ve resımdekı renkler onemlı degıl numaraları onemlı. bende karamel sacımı koyulastıracagım alıx ın 4 ıle 5.1 ını karıstıracagım. renk karısımlarında her zaman daha hos renkler elde edılır ama uyum olacak numaralar arka arkaya olmadı.merhaba birşey soracaktım ben de kızlar. bu boya kutularındaki renkler hep farklı mesela lorealin küllü kumralıyla paletteninkini karşılaştırınca çok farklı renkler. ama isim olarak ikisi de küllü kumral. yani küllü kumral her markada aynı renk mi oluyor aslında yoksa kutudaki renk tonunda mı çıkıyorlar