• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kuaför arkadaşlar ve boya konusunda uzman olmuş bayanlar lütfen bakın!!!!

[/COLOR]
koyu kumral gibi geldi banada . istediğim renk tamı tamına buu..:).

Son düzenleme:
koyu kahve sizin dediğiniz baktım güzellik uzmanıyla konuşup artık öyle alıcam yarın galiba..

arkadaşlar bende saçımı kahve tonlarını boyamayı düşnüyorumm.ama sizlerden de yardım bekliyorum. yazın sibel can ın bodrum programı vardı.sibel can ın saç rengi o kahe tonu çok hoşuma gitti onu tutturmak için hangi boyayı önerirsiniz yüze yumşak bir görünüm vermiş...:12:

casting yıpratmayan bir boya ama bence renk değişiklikleri için kullanma ayrıca 4 numara boyalar saçını siyah yapar 5 ile başlayanlara bakman gerek onun yerine excellence ile boya en azından kalıcı bir renk elde edersin

benim saçlarım platin sarıydı ben koleson kışkırtıcı kahve boyadım 2 kere üstüste aynı senin beğendiğin fotoğraftaki renk oldu ve yeşermedi bir bak istersn

tamam teşekkür ederim arkadaşlar fikirler için..
amonyaksız zararsız olduğu için istiyorum summer 5 yani açık kestane ile kumralı karıştırıp boyucam büyük ihtimal koyu olsun yıkadıkça akar zamanla rengi oturur..ama kalıcı bir renk elde edemeyeceğimi söylemişsin castingle boyayıp kalıcı renk elde eden çok arkadaşımız da olmuş burda..onlara güveniyorum artık ...
yes2709 ,kışkırtıcı kahve kestane ile bağlantısı olduğunu bilmiyordum

arkadaşlar ,saçımı 5 ay önce çikolata kahveye boyatmıştım kuaförüme.fakat bu şimdilerde açık karamel oldu ve ben tekrar koyu yapmak istiyorum ama saçım normalde orta kumral bihterin 1 ton açığını düşünün..ve üzerinde açık karamel var ve ben saçımı açık kestane yapmak istiyorum kimlere sorduysam dikkat et boya kutularının üzerindeki renkler boyayınca farklı oluyor dendi açık kestane siyahımsı ve kızılımsı çıkabilirmiş..lütfen yardım edin bana ,inat ettim kuaföre gitmek istemiyorum kendim boyucam..nolurrrr yardımmmm

merhaba birşey soracaktım ben de kızlar. bu boya kutularındaki renkler hep farklı mesela lorealin küllü kumralıyla paletteninkini karşılaştırınca çok farklı renkler. ama isim olarak ikisi de küllü kumral. yani küllü kumral her markada aynı renk mi oluyor aslında yoksa kutudaki renk tonunda mı çıkıyorlar

merhaba birşey soracaktım ben de kızlar. bu boya kutularındaki renkler hep farklı mesela lorealin küllü kumralıyla paletteninkini karşılaştırınca çok farklı renkler. ama isim olarak ikisi de küllü kumral. yani küllü kumral her markada aynı renk mi oluyor aslında yoksa kutudaki renk tonunda mı çıkıyorlar
kutudaki renklere bakmaıyın, numaralarına bakın. mesela 5 numara colorx de acık kahve ıken alıx de acık kestane dıye gecıyor, ısımler ve resımdekı renkler onemlı degıl numaraları onemlı. bende karamel sacımı koyulastıracagım alıx ın 4 ıle 5.1 ını karıstıracagım. renk karısımlarında her zaman daha hos renkler elde edılır ama uyum olacak numaralar arka arkaya olmadı.

evet arkadaşlar bugün mesai bitimi gidiyorum boyalarımı almaya,çok cesaretsizim korkuyorum kötü olur diye de ama artık karar verip alıcam..annemle konuştum dün 6 ile 7 yi colors un almamı tavsiye etti kendi saçımın 2 ton koyusunu istiyorum galiba onları alıcam....

kızlar aldım ben boyalarımı açık kestane 5 ile koyu kumral 6 yı aldım......çok merak ediyorum pazar boyucam

bakalım nasıl birşey olacak kötü olmaz ama korkma kardeş. yalnız hafif kızıl yansımalı bi renk olabilir sanırım kestane var ya o yüzden öyle olabilir diye düşündüm. ama forumda belki de bu konu altında okudum hatırlayamadım şimdi, bi arkadaşımız (sanırım kuafördü) 5.0 gibi noktadan sonra 0 olanlarda kesinlikle kızıl olmaz demişti. belki de düşündüğüm gibi olmaz seninki de. bu arada noktadan sonra gelen mesela 6.0 koyu kumral ya hiç başka renk karışmamış saf koyu kumral oluyo, 6.1 küllü koyu kumral, 6.2 yi bilemiyorum ama 6.3 de koyu kumral dore oluyo sanırım öyle öyle gidiyo dikkat ettiyseniz kızlar o noktadan sonra bu sayılar geldiğinde hep bu isimlerde oluyolar demekki noktadan sonra 1 i gördük mü boyada küllülük var 3 ü gördük mü dorelik var diye düşünebiliriz değil mi :S bir de noktadan sonrası 5se kızıl ve büyüğüyse kızıllık gittikçe artıyo demekmiş aklınızda bulunsun yine forumda okudum.
bunlar önemli gerçekten. bunları bilmediğimden hep yanlış boyalar alıyomuşum dışına bakıp da. mesela 6.3 almıştım koyu kumral dore, tabi dorenin de kızıllıklar içerdiğini bilmiyordum kutuda hoş duruyodu tabi tıpa tıp olmaz biliyordum ama boyadıktan sonraki haline dönebileceğini de hiç düşünmemiştim. şimdi ben de 6.0 ile 7.1 i karıştırmayı düşünüyorum yani koyu kumralla küllü kumral, bakalım nasıl olacak istediğim renk olur gibi geliyor bu sefer :)

Son düzenleme:
Back