• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kuaför arkadaşlar ve boya konusunda uzman olmuş bayanlar lütfen bakın!!!!

ela.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
2.161
5
116
Isparta
arkadaşlar ,saçımı 5 ay önce çikolata kahveye boyatmıştım kuaförüme.fakat bu şimdilerde açık karamel oldu ve ben tekrar koyu yapmak istiyorum ama saçım normalde orta kumral bihterin 1 ton açığını düşünün..ve üzerinde açık karamel var ve ben saçımı açık kestane yapmak istiyorum kimlere sorduysam dikkat et boya kutularının üzerindeki renkler boyayınca farklı oluyor dendi açık kestane siyahımsı ve kızılımsı çıkabilirmiş..lütfen yardım edin bana ,inat ettim kuaföre gitmek istemiyorum kendim boyucam..nolurrrr yardımmmm

ay oyle bir kuafur arkadas varsa lutfen banada bir cevap bise sormaliyim.saol arkadasim actigin icin boyle konu

loreal casting ile boyucam açık kestane ile açık kumralı yada açık kestane ve bal köpüğü karışımı nasıl bir renk çıkar ortaya hiç bilen yok mu?acill yardıma ihtiyacım var bayanlar.

karıştırmakla uğraşmayın boşuna.
fındık kabuğu alın boyayın , diğer kahve tonlarının çoğunda kızıllık mutlaka var.

ben kahve tonu istemiyorum zaten açık kestane ile açık kumralı boyasam şçyle koyu ve doğal bir renk elde edebilirmiyim diye düşünüyorum

fındık kabuğu da kızıllı oluyo bence küllü bi renk karıştırmayı dene ancak öyle kızıllığı yok edebilirsin

ben şu boyaları anlamadım gitti açık kestane ile açık kumralın kızıllıkla ne ilgisi olur kiiii

şöyle bi ilgisi oluyo..açık renkler olduğu için açıcı özelliği daha çok oluyo peroksitten dolayı saç da açılırken turunculaşıp sonra daha açık renklere doğru gider...boyayı az tutarsan kızıllık üzerine boya tuttuğu için kızıllık oluyo çok beklenirse de saç çok açılıyo ve istenen renkden koyu oluyo...

casting boyama o boyalar dorelik içeriyor yani kızıllaşır saçın 4 veya 3 numaralarla saçını sakın boyama 5 numara ile başlayanlar uygundur senin için

kumral olur ama 6 ya yakın olur koyu kumral yani. onun yerine ne ton kumral istediğine karar verip dorelik falan katsan daha güzel bence.

ben şu boyaları anlamadım gitti açık kestane ile açık kumralın kızıllıkla ne ilgisi olur kiiii

şöyle ki boya numarası örneğin açık kestanede 5 tir ama bazı boyalar da bu 5 in ardından başka sayılar da vardır mesela 5.6, 5.3 gibi. bu noktadan sonraki sayıda boyanın ışıkta yansımayla verdiği rengi gösterir. daha çok da bu rengi görürüz yani saçımız noktadan sonraki rengin ağırlığında olur. noktadan sonraki 5 ten büyük sayılar saça kızıllık verir.

5ama noktalı sayılar kızıllık verir demi doğru anladım rainbowoman .yalnız ben saçım koyu kumral olsun istiyorum 6 ile 7 yi karıştırırsam doğal kızılı mızılı olmayan kumralı elde edebilirmiyim?

kumral olur ama 6 ya yakın olur koyu kumral yani. onun yerine ne ton kumral istediğine karar verip dorelik falan katsan daha güzel bence.

orta kumral istiyorum ömre bedeli izliyormusunuz bilmiyorum begüm gibi internetten hemen bakın bilmiyorsanız bana bilgi verin lütfen çok rica ediyorum

kestane rengi değil mi canım bu? kumral renklerle daha açık olur bundan. saçın da karamelmiş zaten 5 numara açık kestaneyle ya da 4 numarayla bu renk olur diye tahmin ediyorum. ama 5.0 ya da 4.0 olmalı renk yansıma istemiyorsan. ayrıca saçını yakın zamanda loreal, koleston gibi bir boyayla boyadıysan akar şimdi onlarla boyarsan o yüzden bitkisel boyalarla boyamalısın ancak öyle tutar.

Son düzenleme:
casting ile boyamayı düşünüyorum açık kestane koyu çıkıyormuş açık kestane ile açık kumralı karıştırsam nasıl bir rnk çıkar acaba..ahh cesaret bana uğra birazz

saçımı 5 ay önce çikolata kahveye boyatmıştım şimdilerde açık karamel oldu ondan başka hiç boya yapılmadı saçıma..

casting ile boyamayı düşünüyorum açık kestane koyu çıkıyormuş açık kestane ile açık kumralı karıştırsam nasıl bir rnk çıkar acaba..ahh cesaret bana uğra birazz

karıştır ya korkma :1: ama böyle koyu renk olmaz herhalde. ilk başta olsa bile açılır birkaç yıkamada.

Back