- Konu Sahibi mahsunmenekse
-
arkadaslar ne tereyağı allah askınıza bırakın bole ilginç seylerı gıdın güzel bır dermokozmetık ürün alın garantı olsun içiniz rahat olsun bunu önerenler sıze sıvılcenın yağlanmanın yağ bezelerının oluşmayacagının da garantısını verıyormu bence her dogal önerı sızın için uygun olmayabılır soda lımon gulsuyu neyse ama yağ rısklı ve ne kadar guvenlır emn olamam hiç ben. hele şu ünlülerın önerılerıne hiç inanmayın çünkü tahmınımce onlar bızım gıbı yanlız bunlardan medet ummuyodur en kalıtelı urunlerı kullanıyodur cıldımız cok degerlı bı daha düsünün sevgıler
olabilr tabi sana hak vermiyo değilim ama benim cildimin yağa ihtiyacı var canım herkes yapmak zorunda değil bunları ama ben yaptım ve çok yaradı resmen susuz kalmış toprağın suyu çektiği gib çekti ayrıca tereyağ doğal bişi zaten bal desen oda öle ne zararı olabilr ki benim cildimde sivilce yılda 1tane belki çıkar ama genede teşekkürler şutarafagitti
bak canım kullanmak zorunda değilsn herkesin kendi fikri benim bildğim ünlü tiyatrocu gülriz sururide yıllardır yüzüne tereyağ sürer ayrıca cildi de yaşına göre güzeldir bi link vereyim bak inanmak istemiyosan inanmaz ve yapmazsın olur biter http://www.izlehadi.net/video-izle/1210/Kuru-Ciltler-icin-Maske-Taktikleri.html sevgiler :enbuyukkk:
YA benim cildimde 24 yaşımdan sonra kurur oldu anlayamadım gitti :uhm:. Nolur bilenler tavsiyelerini esirgemesin. Ben hergün makyajını yapan biriyim, fondotenden pudraya kadarbenneyaptımki. Tabi akşamlarıda temizliyorum.Acaba dedim yüz yıkama jelinden mi sebamed kullanıyodum neredeyse 1 yıldır. Değiştirdim diaderminin yüz yıkama jelini aldım. Hata bu yaşıma kadar yüzüne bir krem sürmemiş olan ben, birde diaderminin yüz kremini aldım. Her gece ve saba makyajdan önce onu uyguluyorum. İlkbaşlarda baya farketti gibiydi ama yeterli gelmiyor yine nemi. Hele iki kaşımın ortası pul pul oluyo, fondotenle çok feci duruyo bu kuruluk. Niye iki kaşımın ortası. Son bişey daha söyliyim ,maybelinin köpük fondotenini kullanıyorum ben çok doğal bir duruşu var ama bu tip fondotenlerin iyi nemlenmiş cilde uygulanması gerekiyor.A bişey daha söyliyim kremi karma ciltler için almıştım acaba kuru ciltler için mi almam gerekiyor du kıslaaaaaarŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?