Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketKtlk yapan nsanlarn ettiini bulacana inanyor musunuz ?
Kim bir kötülük yaparsa karşılığını muhakkak bulur.Ya bu dünyada ya da ahirette.Ama bu dünyada da bulduklarına eminim,o kadar çok şahit oldum ki olanlara ama anlayıp farkedip düşünmedikten sonra karşılığını bulsa ne olur nitekim benim gördüklerimde bunlardı.
kesinlikle yaptıkları kimsenin yanına kar kalmayacak .........etrafımda okadar çok şahit oldum ki buldukları cezaya ......o yüzden ne olursa olsun Allah'a havale ederim rabbim bilir vaktini zamanını yeterki bende onlar gibi kötülükle karşılık vermeyeyim tek korkum bu .......eden bulur !!!!!!!!!kimi bu dünyada kimi öbür dünyada ama bulur!
Hiç bir kötülük olması gereken zamanda cezasını bulmaz... Bende hamileyken ve lohusayken çok büyük kötülüğe maruz kaldım. hamileliğimde sukunetim ve iyi niyetim nedeni ile neredeyse kendime bile yapmazken ağda bile yapmak zorunda bırakıldım. temizliğinden, yemeğinden tutunda köpek poposunu temizlemeye kadar! salakmıydım... hayır. terbiyemden sustum sonra noldu?
Haysiyetim üzerinden prim yapmaya çalışan bir çirkef, onurumu zedelemek, yuvamı yıkmak, işimi bitirmek ve beni yok etmek istedi. eşime dostuma akrabalarıma benim hakkımda yalan yanlış anlatmadığını bırakmadı. ben sessiz ve kibar davrandıkça azdı kudurdu. bu da yetmedi... büyüye inanırmısınız? kadın bana ölüm büyüsü yaptırdı. bunlar anlatılmakla bitmez... bu insanı bir görseniz geçmişini bir bilseniz. üzerimden beni küçük göstererek kendisini yüceltti. ve noldu biliyormusunuz? insanlar bu kötü ruhlu cadıya inandı. bana tavır aldı. hayat bu kadar adil. kötülük yerini buldu. ben ölümlerden döndüm. şimdi bu mesajı okuyan herkesten tek ricam, hiç bir açıklaması olmayan bu tiniyetsiz davranışları yapan tanrı katında bu rezil kadına lanet okumaları. teşekkür ederim. allah hepinizi kötülüklerden korusun
Valla ben kime zerre kötülük yapsam karşılıgını buldum(bilerek veya bilmeyerek) AMA bana yapılan onca kötülük yanlarına kaldı çook mutlu oldular ama kinci degilim hiç kimseye birşey olmasın benim yüzümden. O yüzden asla beddua edemem. Tek sözüm benden uzak mısır'a sultan olsunlar!!!
Asla...asla...asla..inanmıyorum.
Okadar kötü insanlar var ki...el üstünde tutuluyor...
Kötü diye nitelendirdiğimiz kişiler...belki de bizim değerlendirmemize göre öyledir...diye düşünmek istiyorum bazen...yani..kötülük yaptığı muhatabındadır suç diyorum...ama öyle olaylar var ki...muhatap güçsüz...muhatap aciz...hatta bazen bir çocuk..hatta bazen bir çaresiz hayvan.
Peki onca eziyete...onca acıya..maruz kalmış...çaresizlerin SUÇU NE???
.