Anket Ktlk yapan nsanlarn ettiini bulacana inanyor musunuz ?

Kötülük Yapan İnsanların Ettiğini Bulacağına İnanıyor musunuz ?

• evet inanıyorum , Allah Yapanın Yanına Bırakmaz

OY: 240 89,9%
  • malesef ki İnanmıyorum

OY: 29 10,9%

• Ankete Katılan
    267
inanıyorum.. ama ben hep Allahtan, bana yapanların çektiklerini göstermesi için dua etmiştim.. Evet görüyorum, ve sanırım biraz üzülüyorum.. Ya çok balık hafızalıyım ya da çok saf bilmiyorumkismile

büyük konuşma başıana gelirden yolaçıkarsak büyük konuştuğum herşey başıma geldi
ee etme bulma dünyası sözüde doğru olmalı değilmi

Kızlar selam ben kötü olanların bu dünyada daha rahat ve daha uzun yaşadıklarına inanıyorum kötüye bir şey olmaz derler ya bence doğru genel anlamda başlarına birşey gelsede umursamıyorlar ama Allah büyük en güzeli Allaha havale etmek inşallah kötülük yapanlar cezalarını bulurlar er yada geç bu tip insanlarada Allah ıslah etsin demek bence en doğrusu

ya aslında yaptıkları kötülüklerin karşılığını alıyolar ama o kadar duygusuz ve şeytaniler ki çok da fazla etkilendiklerini sanmıyorum.

inanıyorum. birine ah etmeyeyim,anında çıkıyor. bazen olvi,etme diyorum kemdi kendime,çok feci çıkıyor çünkü,ama elimde değil napayım...

kesinlikle sonunda bulur ,mesela dıyoruz kı ne kadar uyanık ne kadar cin bı ınsan dıyoruz ama kötü bıseyde cinlik yaptıgında sonunda o da mutlu olmuyo ,eden buluyo yanı

Back