Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanıyorum ben,bizzat çok kez şahit oldum.Hem ailemle ilgili hem de benle ilgili etme-bulma olaylarına.Şu an aklımda olan abim mesela.Çok yorardı annemi evde bi naz bi naz.Suyu bile önüne gelirdi.Günde2-3 üst değişirdi hemen de yıkanacak tabi çıkarılanlar..Kalbi temiz de olsa çok yordu evde annemi öyle böyle değil...Şimdi ise evlendi ve kendi yoruluyor.Annemden geri kalır yanı yok:)Hiç de şikayetçi değiliz, tabi ki eşine yardım edecek diyoruz biz.Ama eşinden fazla yorulduğu gerçek.Eski günler aklına geliyodur..
Bir kere de ben lisedeyken dudağımda uçuk çıkmıştı 2 yerde ama çok büyümüştü.Bir tanıdığım bana acırcasına iki laf etti.Ay nasıl çekiyorsun,şükür bende çıkmıyor dedi.Ne hale gelmiş dudağın,bakamıycam gibilerinden konuştu ama yerercesine ..Sonra bir kaç ay geçmişti kendinde kaç tane çıkmıştı hatta unutmam dudak üstünde bile.Hatta o kadar çok çıkmış ki doktora gitmek zorunda kalmış ve doktor ona bir ampül vermiş aynı tentürdiyot renginde.Kırıp bunu süreceksin demiş.Onu sürüp dolaştı günlerce.Acayip dikkat çekiyordu.Ben buna çok şaşırmıştım.Bilmiyorum bu konu başlığıyla alakalı mı ama etme -bulma dünyası..