Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet gelismeleri yaz, merak ettim bu arkadasiniCADIARZU
arkadaşım bence de kötü niyetli değilsin ve aksine çok iyi niyetlisin.
sen iyi niyetli oldukça, verici oldukça karşı taraf da almaya devam ediyor malesef.
bak taktiğin güzel, bu şekilde devam et.
ailem harçlık vermedi, çok harcıyorsun dedi, sınır getirdi falan diyeceksin.
onun önüne de öyle paket paket sigaraları çıkarma. tiryaki değilim dese de sen sigaraları verdikçe içmem demiyor. sana eşlik etmek anlamında 1 olur 2 olur sürekli de olmazki. bundan sonra sigaram çok az, harçlık durumları da sorunlu. o yüzden bugün sana ikram edemiycem, sen nasılsa benim kadar tiryaki değilsin o yüzden ikram etmesem de kusura bakmazsın falan dersin. milyarlık alışveriş yapmaya gelince para var ama 3-5 liralık şeyleri bile sana yüklüyor.
bekarken benim de vardı böyle sömürücü tabiri caizse otlakçı bir arkadaşım. beni bu şekilde kaç yıl sömürdü ki, durumları bizden çok daha iyiydi ve ailece milleti sömürmeye alışmışlardı, kimden ne koparırsak kar sayıyorlardı. kızla teyzesinin yazlığına gitmiştik ki gitmeyi isteyen oydu. beni yalnız bırakma, arkadaş ol falan deyip kandırdı, ailemden zar zor izin almıştım. ama kız yol parasından tut da oradaki yeme içme çoğu şeyi bana karşılattı. senin paran yokmu yani niye böyle dediğimde ben de işte o günün parası ile 10 tl var demişti :1shok: ben tabi şok. ne yani bana mı güvendin. teyzesinin evini otel gibi düşündü sanırım. otel benden diğer masraflar senden hesabı ki gitmeyi isteyen de ben değildim, sırf yalnız bırakmamak için gittim. ama tabi bana ders oldu. sonra ben bu kızla yavaş yavaş samimiyeti kestim tabi eskisi gibi verici de olmayınca o da çok üstüne düşmedi. şimdi hiç görüşmüyoruz.
sen de bu kızı iyice dene ve emin olursan bu konudan ark. kes bence.
aa yüzsüze bak hem borçlansın hemde dedikodunu yapsın klava:
demekki bir ben değilmişim bunları yaşayan ne kadar çok sorumsuz düşüncesiz insanlar varmış..
kızlar bunu yazıp yazmamakta çok tereddüt ettim ama bugun dayanamadım..
bir arkadaşım var yıllardır tanısırız ama son bi senedir hep yanyanayız.çok iyi biri anlaşamadığımız hiçbir konu yoktur.ancak tek bi sıkıntım var bi türlü çözemiyorum içimde..
6aydır beraber sigara içeriz akşamları,haftada 2 paket sigara alıyorum ve hep onla içtiğimiz için yarısı ona gidiyor.kendi paket almıyo çünkü ben bağımlı diilim bi senin yanında dertleşirken içerim diyor.bu sorun değil ama 6 aydır bir kez olsun bugünde ben alayım demedi hiç çekinmeden benle yarısını içti hep.madem bağımlı diil bi iki dal alır gerisini bana bırakır diye düşünüyorum ama ne zaman beraber bişey almaya kalksak bakkala bile girmiyo benimle:S
kendime çok kızdım insan sigara için böyle şeyler düşünürmü diye,demekki o kadar çok samimi görüyoki hiç öyle şeylerin hesabını yapmıyor dedim ancak baska tecrübelerim fikrimi değiştirmeye başladı..
kendisi aşırı derece alışveriş tutkunu mesela ayda bikaç milyarlık kıyafet alır kendine,benim kıyafet masrafım aylık 100ü geçmez ama çok güzel şeyler alırım,bana her seferinde insan arkadaşını düşünür 2.bir tane alır dimi diye fırça çeker,ama kendisi bigün olsun bana birşey almamıştır :S
en son olay bugün yaşandı,alışwerişin daha başındayken bi liralık alışweriş yaptı mesela sen ödesene 20lik bozmiym dedi.halbuki o parayı mutlaka bozucak daha alışwerişin başındayız ki bozduda :S sonraki seferler bikaç kez daha yine bi lira iki lira diye bana ödetti,içinde kalmasın al istediğini yol paranı ben öderim dedim,oda alışwerişine dewam etti we bütün param bitti dedi.neyse 3ytl gbi bi ücrette yola ödedim,yine kendimi suçlamaya dewam ettim fesatlık yapıyormuşum gibi geldi,ancak tam eve yakın annesi aradı marketten bişeyler alması için geri döndük we 5tl'lik alışweriş yaptı halbuki ben parası kalmadı sanıyodum:S
sizce bunların bi açıklaması varmı yoksa ben kötümü düşünüyorum,o alışwerişe 30 lira ayırmıştı bendede 100 lira wardı ama telefon alacağım,yemeden içmeden biriktirdiğim para ki o bunu biliyo çok parası olan diğerini çeker diye birşey mi var?
neyse benim derdim 3 lira 5 lira değil tek derdim sömürülüyormuyum yoksa sizce kötü niyetlimiyim ona göre tavırlarımı değiştirmek istiyorum lütfen çekinmeden cewap werin kendimi günah işliyorum diye paralıyorum :bbo:
ya ben cidden baya saf davranmışım ona karşı şimdi düşündükçe..
yanında sigara içiyodum çünkü aynı sokaktayız ve ailem bitek onla dışarı çıkmama izin verir,evde içemediğim için bi onun yanında içiyodum.
bikaç kez ona kardeşimin paketini çaldım dedim (paket benimdi) bir iki derken 10 tane falan içtim tabi oda benimle beraber aynen dewam etti dolu paketin dibini gördük beraber,hiç sormadı bile kardeşine ne diyceksin falan ne hesap werceksin falan..hadi o benim kardeşim ben dilediğim kadar alırımda onun düşünceli olması gerekir ben bağımlıyım dayanamadımda kardeşimin pakedini bitiriyorum,sen niye içiyorsun?
sevgilimin akşamları arkadaşımla dışarı çıktığımdan haberi yok ve sigara içmemede karşı günde 2yi geçmiycek der bunu oda bilir,bende bundan yararlanarak '''''' senle buluştuğumun ertesi günü paket yarılanmış oluyo ve sevgilime bunları tek başıma içtiğimi söylemek zorunda kalıyorum''' dedim,sigarayı bırakıcaksın o zaman diyo bana
kızlar anlıycağınız bende kendimce bişeyler denedim ama yok yok yok hiçbir etkisi olmadı !!
Paylaşımcı tarfı eksik kalmış o arkadaşın hep bana, hep bana, hep bana derken birinin ona alsana süprizzzzz( en uygun hareketi bu smiley ifade ediyor sanırım ) diyeceği zamanı bekliyordur ne yaptığını farketmek için.:1ninca: