Kt niyetli miyim, smrlyor muyum?

bir iki liranın hesabını yapan siz değilsiniz ki o..ben arkadaslarımdan bir lira istemem paramı bozdururum ki zatne bozduracakmış..sizden aldıgını kar sayıyor..maddi durumu da iyi sanırım..bence arkadaslığına devam et..ama bozuk bende de yok de..bu ara param yok de vb geçiştir biraz onu..sen de yap yüzsüzlük bi süre bakalım ..bir yerde bi şey ye iç aaaaaaaaaa param evde kalmış sen ödeyiver canım ya de bakalım nereye kadar gidecek ..

vallaha bende merak ettım cnm sonucu.oyle ınsanlardan nefter ederım.cıkarcılık resmen bu ya...

arkadaşım bence de kötü niyetli değilsin ve aksine çok iyi niyetlisin.
sen iyi niyetli oldukça, verici oldukça karşı taraf da almaya devam ediyor malesef.

bak taktiğin güzel, bu şekilde devam et.
ailem harçlık vermedi, çok harcıyorsun dedi, sınır getirdi falan diyeceksin.
onun önüne de öyle paket paket sigaraları çıkarma. tiryaki değilim dese de sen sigaraları verdikçe içmem demiyor. sana eşlik etmek anlamında 1 olur 2 olur sürekli de olmazki. bundan sonra sigaram çok az, harçlık durumları da sorunlu. o yüzden bugün sana ikram edemiycem, sen nasılsa benim kadar tiryaki değilsin o yüzden ikram etmesem de kusura bakmazsın falan dersin. milyarlık alışveriş yapmaya gelince para var ama 3-5 liralık şeyleri bile sana yüklüyor.

bekarken benim de vardı böyle sömürücü tabiri caizse otlakçı bir arkadaşım. beni bu şekilde kaç yıl sömürdü ki, durumları bizden çok daha iyiydi ve ailece milleti sömürmeye alışmışlardı, kimden ne koparırsak kar sayıyorlardı. kızla teyzesinin yazlığına gitmiştik ki gitmeyi isteyen oydu. beni yalnız bırakma, arkadaş ol falan deyip kandırdı, ailemden zar zor izin almıştım. ama kız yol parasından tut da oradaki yeme içme çoğu şeyi bana karşılattı. senin paran yokmu yani niye böyle dediğimde ben de işte o günün parası ile 10 tl var demişti :1shok: ben tabi şok. ne yani bana mı güvendin. teyzesinin evini otel gibi düşündü sanırım. otel benden diğer masraflar senden hesabı ki gitmeyi isteyen de ben değildim, sırf yalnız bırakmamak için gittim. ama tabi bana ders oldu. sonra ben bu kızla yavaş yavaş samimiyeti kestim tabi eskisi gibi verici de olmayınca o da çok üstüne düşmedi. şimdi hiç görüşmüyoruz.
sen de bu kızı iyice dene ve emin olursan bu konudan ark. kes bence.:kahve:

kızlar bir gelişme olmadı,bu yaptıkları sadece para konusunda değil ,bu ay araba alıyorum,ama o benden çok heyecanlı :bbo:

sevgilim bizim semtte dışarı çıkmama kesinlikle izin vermez 1 senedir ne cafe ne bakkal bi yere gitmem,bunu oda bilir ve ısrar etmezdi ama araba konusunu açılınca bizim semtteki biçok popüler yerleri sayıyo araban olunca gideriz diye,kendi gitmek istediği bütün yerlere beni dahil edip bana sormadan plan yapmaya başladı bile,dereyi görmeden paçayı sıvamak buna denir heralde,bide metaphora bana araba kullanmayı öğretceksin diyo,bilmiyorumki bende tam hem öğretemem beceremem dedim ama anlayana.. bide öğrenirse olur olmaz gelir ister kesin :1closedeyes: sponsordan sonra şöförüde olcam heralde :eek:lmaz:

arkadaşım bence de kötü niyetli değilsin ve aksine çok iyi niyetlisin.
sen iyi niyetli oldukça, verici oldukça karşı taraf da almaya devam ediyor malesef.

bak taktiğin güzel, bu şekilde devam et.
ailem harçlık vermedi, çok harcıyorsun dedi, sınır getirdi falan diyeceksin.
onun önüne de öyle paket paket sigaraları çıkarma. tiryaki değilim dese de sen sigaraları verdikçe içmem demiyor. sana eşlik etmek anlamında 1 olur 2 olur sürekli de olmazki. bundan sonra sigaram çok az, harçlık durumları da sorunlu. o yüzden bugün sana ikram edemiycem, sen nasılsa benim kadar tiryaki değilsin o yüzden ikram etmesem de kusura bakmazsın falan dersin. milyarlık alışveriş yapmaya gelince para var ama 3-5 liralık şeyleri bile sana yüklüyor.

bekarken benim de vardı böyle sömürücü tabiri caizse otlakçı bir arkadaşım. beni bu şekilde kaç yıl sömürdü ki, durumları bizden çok daha iyiydi ve ailece milleti sömürmeye alışmışlardı, kimden ne koparırsak kar sayıyorlardı. kızla teyzesinin yazlığına gitmiştik ki gitmeyi isteyen oydu. beni yalnız bırakma, arkadaş ol falan deyip kandırdı, ailemden zar zor izin almıştım. ama kız yol parasından tut da oradaki yeme içme çoğu şeyi bana karşılattı. senin paran yokmu yani niye böyle dediğimde ben de işte o günün parası ile 10 tl var demişti :1shok: ben tabi şok. ne yani bana mı güvendin. teyzesinin evini otel gibi düşündü sanırım. otel benden diğer masraflar senden hesabı ki gitmeyi isteyen de ben değildim, sırf yalnız bırakmamak için gittim. ama tabi bana ders oldu. sonra ben bu kızla yavaş yavaş samimiyeti kestim tabi eskisi gibi verici de olmayınca o da çok üstüne düşmedi. şimdi hiç görüşmüyoruz.
sen de bu kızı iyice dene ve emin olursan bu konudan ark. kes bence.:kahve:

cnm seninki baya ileri gitmiş,biz hem aynı sokakta oturuyoruz hemde dershaneden 5 yıllık arkadaşız o yüzden samimiyeti kesmek biraz zor,önümüzdeki 1-2 ay eğitim için şehirdışına gidecek sonra görüşmemiz zor,o yüzden bişey diyemiyorum idare ediyorum o zamana kadar,bi insana sen beni sömürüyosunda denmezki,ve çok dediğim dedik bir insan iki gün görüşmesen hayırsızz insan arkadaşını merak eder dimi falan hani ağzı çok laf yapan bi kız ama Allahtan gidicek.

ya ben cidden baya saf davranmışım ona karşı şimdi düşündükçe..
yanında sigara içiyodum çünkü aynı sokaktayız ve ailem bitek onla dışarı çıkmama izin verir,evde içemediğim için bi onun yanında içiyodum.

bikaç kez ona kardeşimin paketini çaldım dedim (paket benimdi) bir iki derken 10 tane falan içtim tabi oda benimle beraber aynen dewam etti dolu paketin dibini gördük beraber,hiç sormadı bile kardeşine ne diyceksin falan ne hesap werceksin falan..hadi o benim kardeşim ben dilediğim kadar alırımda onun düşünceli olması gerekir ben bağımlıyım dayanamadımda kardeşimin pakedini bitiriyorum,sen niye içiyorsun?

sevgilimin akşamları arkadaşımla dışarı çıktığımdan haberi yok ve sigara içmemede karşı günde 2yi geçmiycek der bunu oda bilir,bende bundan yararlanarak '''''' senle buluştuğumun ertesi günü paket yarılanmış oluyo ve sevgilime bunları tek başıma içtiğimi söylemek zorunda kalıyorum''' dedim,sigarayı bırakıcaksın o zaman diyo bana

kızlar anlıycağınız bende kendimce bişeyler denedim ama yok yok yok hiçbir etkisi olmadı !!

aa yüzsüze bak hem borçlansın hemde dedikodunu yapsın :eek:klava:
demekki bir ben değilmişim bunları yaşayan ne kadar çok sorumsuz düşüncesiz insanlar varmış..

maalesef canım. sana tek tavsiyem eğer hergün yaptıklarına canını sıkıyorsan görüşmeye devam ettiğin sürece hep moralin bozuk dolaşırsın bende senin gibi arada dostluk arkadaşlık var diye herşeyi görmezden geliyodum şimdi pişmanım arkamdan konuşuldugyla kaldım hemde yalan yanlış şeylerle.. artık ne duamda ne de bedduamda..zaten böylelerine beddua edilmez çünkü zaten müstehaklarını bulmuşlardır ve hakettikleri yerdedirler...

kızlar bunu yazıp yazmamakta çok tereddüt ettim ama bugun dayanamadım..
bir arkadaşım var yıllardır tanısırız ama son bi senedir hep yanyanayız.çok iyi biri anlaşamadığımız hiçbir konu yoktur.ancak tek bi sıkıntım var bi türlü çözemiyorum içimde..

6aydır beraber sigara içeriz akşamları,haftada 2 paket sigara alıyorum ve hep onla içtiğimiz için yarısı ona gidiyor.kendi paket almıyo çünkü ben bağımlı diilim bi senin yanında dertleşirken içerim diyor.bu sorun değil ama 6 aydır bir kez olsun bugünde ben alayım demedi hiç çekinmeden benle yarısını içti hep.madem bağımlı diil bi iki dal alır gerisini bana bırakır diye düşünüyorum ama ne zaman beraber bişey almaya kalksak bakkala bile girmiyo benimle:S

kendime çok kızdım insan sigara için böyle şeyler düşünürmü diye,demekki o kadar çok samimi görüyoki hiç öyle şeylerin hesabını yapmıyor dedim ancak baska tecrübelerim fikrimi değiştirmeye başladı..

kendisi aşırı derece alışveriş tutkunu mesela ayda bikaç milyarlık kıyafet alır kendine,benim kıyafet masrafım aylık 100ü geçmez ama çok güzel şeyler alırım,bana her seferinde insan arkadaşını düşünür 2.bir tane alır dimi diye fırça çeker,ama kendisi bigün olsun bana birşey almamıştır :S

en son olay bugün yaşandı,alışwerişin daha başındayken bi liralık alışweriş yaptı mesela sen ödesene 20lik bozmiym dedi.halbuki o parayı mutlaka bozucak daha alışwerişin başındayız ki bozduda :S sonraki seferler bikaç kez daha yine bi lira iki lira diye bana ödetti,içinde kalmasın al istediğini yol paranı ben öderim dedim,oda alışwerişine dewam etti we bütün param bitti dedi.neyse 3ytl gbi bi ücrette yola ödedim,yine kendimi suçlamaya dewam ettim fesatlık yapıyormuşum gibi geldi,ancak tam eve yakın annesi aradı marketten bişeyler alması için geri döndük we 5tl'lik alışweriş yaptı halbuki ben parası kalmadı sanıyodum:S

sizce bunların bi açıklaması varmı yoksa ben kötümü düşünüyorum,o alışwerişe 30 lira ayırmıştı bendede 100 lira wardı ama telefon alacağım,yemeden içmeden biriktirdiğim para ki o bunu biliyo çok parası olan diğerini çeker diye birşey mi var?
neyse benim derdim 3 lira 5 lira değil tek derdim sömürülüyormuyum yoksa sizce kötü niyetlimiyim ona göre tavırlarımı değiştirmek istiyorum lütfen çekinmeden cewap werin kendimi günah işliyorum diye paralıyorum :bbo:

canım bak bölelerinden arkadaş olmaz hatta dost hiç olmaz dost dedigin böle şeylerin lafını bile etmez paranın lafı olmaz dostlar arasında ...fazla kişilere gerek yoktur benim hayatımdada hemen silerim adam gibi olsun 1 dost bile yetiyor insana ....

ya ben cidden baya saf davranmışım ona karşı şimdi düşündükçe..
yanında sigara içiyodum çünkü aynı sokaktayız ve ailem bitek onla dışarı çıkmama izin verir,evde içemediğim için bi onun yanında içiyodum.

bikaç kez ona kardeşimin paketini çaldım dedim (paket benimdi) bir iki derken 10 tane falan içtim tabi oda benimle beraber aynen dewam etti dolu paketin dibini gördük beraber,hiç sormadı bile kardeşine ne diyceksin falan ne hesap werceksin falan..hadi o benim kardeşim ben dilediğim kadar alırımda onun düşünceli olması gerekir ben bağımlıyım dayanamadımda kardeşimin pakedini bitiriyorum,sen niye içiyorsun?

sevgilimin akşamları arkadaşımla dışarı çıktığımdan haberi yok ve sigara içmemede karşı günde 2yi geçmiycek der bunu oda bilir,bende bundan yararlanarak '''''' senle buluştuğumun ertesi günü paket yarılanmış oluyo ve sevgilime bunları tek başıma içtiğimi söylemek zorunda kalıyorum''' dedim,sigarayı bırakıcaksın o zaman diyo bana

kızlar anlıycağınız bende kendimce bişeyler denedim ama yok yok yok hiçbir etkisi olmadı !!

kusura bakmada valla çok safsın lütfen bu u hakaret olarak algılama yazdıklarını okudukça ben arkadaşına değil sana kızdım.Maddi durumun iyi olduğundan belki çok sallamamışsın bu zaman kadar ama bu arkadaşın resmen seni sömürüyor zengin olsada etrafındaki insanları kullanmayı iyi bile o kadar çok insan var ki.Üniversitede benim de başıma geldi..Bişey yiyip içsek işte ben de bozuk yok bilmem ne ayaklarıyla sömürmeye çalışan bi arkadaş vardı bikaç kere yapınca beni sömürmeye çalıştığını farkettim ve açıkça söledim ben para basmıyorum yani bigün ben ödiceksem yarın sen ödiceksin yok öle kaçmak..

sana tavsiyem derhal açıkça söle ki utansınn bir başkasına da yapıyorsa bunu vazgeçsin ne kadar ayıp ya alışverişe milyarlar harca yol paranı arkadaşına ödet oh ne ala.

Paylaşımcı tarfı eksik kalmış o arkadaşın hep bana, hep bana, hep bana derken birinin ona alsana süprizzzzz( en uygun hareketi bu smiley ifade ediyor sanırım :KK70: ) diyeceği zamanı bekliyordur ne yaptığını farketmek için.:1ninca:

bence arkadaşının durumu senin zannettiğin kadar iyi değil.. çünki bi insanın kanında sömürmek varsa neden bi paket sigaraya tamah etsinki.. bu rahatlığı olan utanmasını kaybetmiş bi insan daha büyük oynar 1 lira 2 lira üç beş sigara için arkadaşının imalı laflarına maruz kalıyo... sömürebileceği daha büyük balıklar bulur kendine sanırım dediğin gibi art niyetli çıkarcı biri olsa...
belki sana kendini farklı anlatıyodur, olduğundan farklı görünmeye çalışıyodur... ne bilimm yaa aslında insanları tanımak çok zor belkide ben yanılıyorumdur.. aklıma ilk gelen şeyi yazdım..

Paylaşımcı tarfı eksik kalmış o arkadaşın hep bana, hep bana, hep bana derken birinin ona alsana süprizzzzz( en uygun hareketi bu smiley ifade ediyor sanırım :KK70: ) diyeceği zamanı bekliyordur ne yaptığını farketmek için.:1ninca:

hahaaha smiley süper cuk oturmuş kopardın beni cnm kaydirigubbakcemile3

sanırım size dert yanmaktan daha fazla şey yapmam lazım,biraz cesaretimi toplayıp bunu yüzüne vurmam gerek nasıl yapıcam bilmiyorum ama deniycem verin gazı naniknanik

önceki yazılarımda dediğim gibi herşeye bi cevabı war,önce reddetmeyi deniycem önümüzdeki bikaçgün yine onu dışarı davet edicem yanımada paket alıcam onun yanında içmiycem ama yanımda paket olduğunu çaktırmadan belli edicem,eğer istersede, bigün bi paket sen al gelde bizde senin sigaranın tadına bakalım falan şakayla karışık bi cewap wercem,sonra sizin dediğiniz gibi harçlığım az sigaram anca yetiyo kusura bakma veremem diycem.
nasıl iyimi sizce daha ne şekilde söyleyebilirim? ama şakayla karışık laf sokma gibi olsun öbür türlü yüzüne wurursam kendini haklı çıkarır yine

bu arada aklıma geldi ben bağımlı olmadığım için almıyorum derse her zamanki gibi, ''biliyosun ben 2 sene bağımlı olmadan içtim we hep kendim aldım sigaramı, aldığın sigarayı sana zorla içirmiycez ya''' diye şaka (?!) yaparım :)

off çok sinirlendim bazen pakette tek dal kalıyodu''' bunu bana bırak sen nasıl olsa yine alcan bi paket'''' diyodu ben nasıl hala bu kadar iyi niyetli olabilmişim of ya offff

Son düzenleme:
valla direkt sölemediğin sürece pek anlamaz bu tipler ben sana diyim canım..Bizi daha fazla germeden yarın hallet şu işi bak döveris seni:)

kızlar neden kendisinin hiç sigara almadığını sordum cewabı şu,burdaki bütün bakkallar ailesini tanıyomuş ispiyonlarlarmış.. ayrıca yine pazara gidelim dedi,ben gelemem param yok dedim ısrar etti bulursun borç al öle yap böle yap falan yok dedim gelmek istemiyorum..fazla konuşamadık şimdilik bu kadar..

hey corc versen borç diyeydin yüzsüz arkadasına
acaba o zaman ne dicekti:roflol::roflol:

pardon ama arkadaşın da( ARKADAŞIN DEMEK bile zor geliyor)çıkarcının önde gideni

X