3 aylık evliyim evlilik öncesi dahil bir kez hediye cicek vs almadısozlenmeden önce başkalarına yaptım boşa gitmesini istemiyorum sozlenince yaparım dedi sozlendik evlilik hazırlıkları vs sikisigim diyerek yine yapmadı evlendik yine
yok.Dugun vs olmadı sade bir nikah gelinliğimi almadı kuafo parası vs vermedi balayida olmadı dışarıda cikmadik kavga gürültü iki kez cikmisizdir oda çok gezmedik bı yere oturup bişey yemedik çay içtik sanırım iki kez.Markete gider kendine göre alır birer tane abur cubur Cnm çeker banada alsaydın derim kaç kere kavga ederiz tmm özür diler sonra yine aynısını yapar.calismiyorum harçlık vermez telinde para varmı arayabilirmisin biyeri demez kendine beşyüz lira paket yapar.cik dışarı gez der kahve parası vermez.Ben yersem evdekinden hesap sorar kendime almıştım diye.Ama evde toz vs kalsa niye silmedin etmedin kavgasini yapar. kusmem ise yaramiyo kufretsem bagirsam yaramiyo başka odada uyuyorum yok duzelmiyor tek düşündüğü kendisi iki aylık evliyken kıytırık bı market pastası bile almadı d.gunumde hediye asla yok zaten. Aşırı değersiz zavallı his