Ya bilmiyorum çok ortada bir konu, canım bu anlattıklarına dayanarak emin olunamaz bence..
Yıllardır tanıyorum ama son bir yıldır sürekli beraberiz diyosun. Şimdi eğer gerçekten sigara kullanmıyorsa senin yanında içiyordur, sana eşlik ettiğini düşünüp o alma gereği duymuyodur. Alışverişte de 1 lira ver 2 lira ver bunlar normal canım, sen daha önceki olaya takıldığın için büyütmüş olabilirsin bunu da. Amaa param kalmadı diyip sonradan markette alışveriş yapması düşündürücü, neden bilmiyorum iyi yönünden bakasım geldi.. Parası yoktur belki senin maddi durumun iyiyse senin harcamaların sana koymaz diye düşünüyo olabilir.. Ama maddi durumu iyi milyarlık alışveriş yapıyo diyosun gerçi burda yanlışın olmasın sakın milyarlık harcama yapan kişi 30 lirayla alışverişe çıkmaz bence.. Fettan bir kız olabilir mi sen daha iyi anlamalısın aslında, biz görmediğimiz tanımadığımız bi insan hakkında sağlıklı yorum yapamayız.
Ama sen madem ki bişeyler hissettin bundan sonra ona karşı tavırlarını değiştir, öylelikle de anlayabilirsin belki..
tabi cnm ama direk yüzüne söyleyemem acayip kırarım mutlaka yanlış anlatırım kendimi,ama benimde kendimce oyunlarım war kötükedihüso
ondan bişeyler istiycem mesela dışarı çıktığımızda sigara aldıysa güzel almadıysa e ben sna güwendm almadım paramda yok sen alrsn artk wb. gibi numaralarla onu biraz tanımaya çalışıcam. haber veririm size gelişmeleri çok teşekkürler :1rolleyes:
Kötü niyetli filan değilsin canım, aksine arkadaşına karşı fazla toleranslı davrandığını düşünüyorum.
Bu biraz ailesinden gördüğü ve kişiliğiyle ilgili insanın. Fotokopicide bozuğu olmadığı için yerine verdiğim on kuruşluk parayı daha sonra bin türlü ısrarla vermeye çalışan arkadaşım da var, ara sıra "haydi bana bir kahve ısmarla" diyen arkadaşım da. Ama bunu alışkanlık haline getirmez. Hassas noktalar bunlar.
Arkadaşının paraya ihtiyacı olmadığı ortada, ailenin durumunun iyi olduğunu yazmışsın ama bunun önemi yok. Seni bu şekilde -farkında olarak veya olmayarak- sömürmeye hakkı yok. Hani arkadaşının maddi durumu kötü olsaydı anlardım ama ayda üç milyar keyfi harcayabilen bir insandan söz ediyoruz. Bence kendine kötü niyetli diyerek haksızlık etmeyi bırak, arkadaşının ulaşım ve tütün masraflarının sponsoru sen değilsin. . :umursamaz:
cnm çok güzel anlatmıssın içim çok rahatladı
geçenlerde kardeşim o ben dışardaydık bi sigara molası werelim dedik,kardeşime dediki ben bağımlı diilim,hep içmiycem diyorum artık diyede metaphora alıyo pakedi geliyo sayesinde sözünü tutamıyorum dedi.
kardeşimde kızdı bana niye kızı alıştırıyosun diye,o hiç itiraz etmedi yok ben kendim içiyorum diye,ben aylardır ona pakedi uzatmıyorum yada ortalıkta bırakmıyorum pakedi,yeri geliyo wermek istemiyorum alışcan diye ama bişey olmaz diyo alıyo bi şekilde,
ama bu dawranıslarından sonra artık bi haftadır doğru düzgün sigara içmiyorum sayesinde bırakıyorum yawaş yawaş :icecream:
bugün buluşacağız bakalım nolucak.. bu arada biçoğunuz arkadaşını sen daha iyi tanırsın diyoda insan konduramıyor birde olayı yaşarken anlamayabiliyor,dışardan bakan gözler beni daha çok aydınlatır diye düşündüğüm için yazdım,ki öylede bana birçok şey farkettirdiniz teşekkürler kızlar