benimde vardı böyle arkadasım ne zaman yemek yesek hesap ödeneceğinde tlf calardı dısarı cıkardı yanıma gelip sessizce sen öde ben veririm derdi bazen yanına canta almazdı cüzdanını versene paramı koycam düşmesin derdi sonra para koymadığı halde bişiler alırdı kasaya gelince cuzdanımı isterdi akşam eve gidince bakardım bişi almamışım ama param yok ve daha neler neler hiç ses çıkarmazdım birgun mersinden adanaya gidioduk arkadaslarla gezmeye tabi yol parasını vereceğimizde hanımefendinin tlf caldı ve yine ben verdim tlf kapanınca benim param bitti haberin olsun dedim dönemicez adanadan dedim eminmsiin bi bak fln dedi utanmadan bende harca harca kalmadı yani dedim kendininde parası yoktu söledine göre ama cüzdanından cıktı kartların arasına koymusta unutmusta ve daha neler anlatsam bana resmen enayi dersiniz su anda görüşmüyorum o kişiyle oda kendine kullanacak baskalarını bulmuş aklıma geldikce sinir oluyorum
sende biran önce çözüm bul acıkca söleme ama sende alma sigara onun yanında onunla alısverişe gidince mesela ver 1 tl fln derse bozuğum yok de seni anlıorum 1 tl 3 tl para deil ama devamlı devamlı biyere kadar