Kt niyetli miyim, smrlyor muyum?

Böyle tek taraflı arkadaşlık nereye kadar?
Ben hiç çekemem böylelerini. Yüzüne söylemesem bile yavaş yavaş soğuk davranarak keserdim arkadaşlığı.

benimde vardı böyle arkadasım ne zaman yemek yesek hesap ödeneceğinde tlf calardı dısarı cıkardı yanıma gelip sessizce sen öde ben veririm derdi bazen yanına canta almazdı cüzdanını versene paramı koycam düşmesin derdi sonra para koymadığı halde bişiler alırdı kasaya gelince cuzdanımı isterdi akşam eve gidince bakardım bişi almamışım ama param yok ve daha neler neler hiç ses çıkarmazdım birgun mersinden adanaya gidioduk arkadaslarla gezmeye tabi yol parasını vereceğimizde hanımefendinin tlf caldı ve yine ben verdim tlf kapanınca benim param bitti haberin olsun dedim dönemicez adanadan dedim eminmsiin bi bak fln dedi utanmadan bende harca harca kalmadı yani dedim kendininde parası yoktu söledine göre ama cüzdanından cıktı kartların arasına koymusta unutmusta ve daha neler anlatsam bana resmen enayi dersiniz su anda görüşmüyorum o kişiyle oda kendine kullanacak baskalarını bulmuş aklıma geldikce sinir oluyorum
sende biran önce çözüm bul acıkca söleme ama sende alma sigara onun yanında onunla alısverişe gidince mesela ver 1 tl fln derse bozuğum yok de seni anlıorum 1 tl 3 tl para deil ama devamlı devamlı biyere kadar

yok artık dumurlar yaşıyorum o kadar da diil uzun yolda para alınmazmı.. iyi yapmışsın arkadaşlığını kesmekle,sen böyle anlatınca keşke kıza dersini werseymiş diyorum ama kendim hala bişey yapmış değilim,terzi söküğünü dikemez misali ..

ama senin cebinden para alması..yuh artık ne diyim iyi dayanmıssın

işte düşün yani resmen ben ses cıkarmıyorum diye beni salak yerine koydu ve daha neler ya bu anlattıklarım hiç yani annem arada kartını bana verirdi karttan alışveriş yapardık kız kardeşimle 3 ayda 1 verirdi mesela ama bizde iiii alışveriş yapardık birinde buda yanımızdaydı ben bişilere bakarken bi baktım buda pantolon giymiş geldi yanıma nasıl güzelmi bak fln die bende guzelmiş dedim aliyimmi bunu dedi bende guzel al dedim kendi parasıyla alacak sandım ne biliyim ve o mağpazadan 500 liralık alışveriş yaptı aptal iç çamaşırına kadar aldı ve kasaya gelince bana ayy cüzdanımı unutmusum sen al ben sana veririm dedi kardeşim ne kadar alma diye dürtdüysede kasadan fln geçmişti kıyafetler yok alamam demedim :mymeka: eşiminde üniversiteden arkadası o zamanda yaparmıs böyle bende 1 2 sustum sustum ama patladım yani kartın parasını ver dedim o kadar sey aldık annem kızdı fln dedim bana annen ekstreye bakmadığını söyledi ama hadi madem kızmıs veriyim dedi düşünsene onu dinlemiş ona göre plan yapıp almış onları lmaz: ve parayıda vermedi tabiii bende ağzıma geleni saydım bigun baska yaptığı şeylerde vardı içimde olan herseyi söyledim sende tutma bence baska arkadasmı yok sana

yokk artık bana öle bişey yapsa yolardım onu!! tamam iyi niyetli olablrm ama o kadarda diil yuhhh..senin ondan o parayı alman gerekirdi yada aynısını sen ona yapsaydın hatta çok zaman geçmediyse git şimdi iste,açık konuşuyorum haram zıkkım olsun bile bile sömürenlere..

canim ben sigaraya 23 yasimda basladim bir iki arkadasimdan aldim ama ben sonra paket aldim ya ne bileyim kiyamam arkadasima haa bazen söyle oluyor arkadasmin parasi olmuyor aliyorm bi paket paylasiyoruz..yada sadece okulda icen bir arkadas var diger arkadasla alirken para verir rahat icmek icinyani illaki para sorun degildir..bizde arkadasimizla birseyler alirken yada tek ona bana alirken hani cikarir veririz.yiyecek alirken ya o ya ben aliriz ama sanirim arkadasin alisverisi bagimlisi hani kiyafet filan onlari alirken gözüne cok birsey görünmüyor digerlerini fuzili görüyor o yüzden onlari senden yapiyor..
simdi ne kadar cok yakin arkadasta olsak herkesin parasi kendine abla kardes degiliz arkadaslarimizla aramizda senin paran benim param olmasin..ama biraz bu para konusunda senin üstüne düsüyor gibi geldi belki dedigin gibi cimri degil filan ama yaptigi milyarlik alisverislerin yaninda bunu kar gibi görüyor olabiliyor

canim ya bunu okuyunca cok güzel hareketler de bir skec vardi kiz sevglisyle cikiyordu cocugun cafede parasi yetismiyor istiyor he me diyor ama sonra sadece 2 lira cikiyor kizdan cüzdani karistirincada mark cikiyor kizda aaa skismis markim mi vardi diyo yani harcamaya harcamaya mark zamanindan kalmis..arkadasinin eminim cüzdaninda katlanmis bir araya skistrilmis paralari vardi aman kimse kimseyi kullanmasa olmuyor mu yaaa

üzerrinden kaç ay gecti ve ben istanbuldayım o mersinde ama ahımı aldı oda beli doğrulmuyo ya sadece para olayı deil baska şeylerde yapıodu farkettikten sonra uzak oldum haram olsun bide nişanlandı evlendi beni çağırmadı diye trip yapıomus arkadaslara yüzsüzlüğün bu kadarı o kadar laf saydım yüzüne anlasa anlar ama boş işte kime anlatsam inanamıo ama söz konusu o olunca herkes inanıo hep yapıomus cnku haram olsun baska bişi demiorum

olmazmı bigun param yok hiç diyordu ertesi gun aaa burda varmıs diodu hep sıkısmıs parası oluodu yani lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…