Ksmet dedikleri bu sanrm...

HaaNDaaN

uğur'uuummm
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
582
1
96
İstanbul
Olmadık zamanda Olmadık Bir Yerde Oluşan Asla İnanmadığım Yıldırım Aşkımı anlatıcam nacizane sizlere;
Üniversiteye giderken ikinci öğretim olduğum için part time bir işde çalışmaya başladım ne ailem nede çevremdekiler bende ne çalışabilecek potansiyeli görüyorlardı nede inanıyorlardı ama kararlıydım boş boş oturmıcak çalışıp kendim için bişiler yapıcaktım sabah 07:00-15:00 arası bir restoranın kasa ve muhasebe işlerine bakmak için işe başladım.İster istemez burdaki insanlarla konuşup arkadaş olmuştum.
Birgün Karşı restoranda çalışan kardeşim gözüyle gördüğüm muhammed adlı arkadaş beni taksimde abisininde dj liğini yapıcağı doğum gününe çağırdı.Aslında amaç abisiyle tanıştırmaktı beni hiç tarzım değildi barlara gidip kendimden geçip eve dönmek hediyesini alıp işyerinde vermekdi amacım ki ölede tasarladım ve yaptım küstü bana neden gelmiyorsun filan diye gelmek istemediğimi o tarz ortamlara girmicemi söledim ilk başda cnm kardeşim küssede anlayışla karşıladı ve peki dedi.O gün gelmiş çatmışdı doğum günüydü ama ben sadece mesajla eşlik etmişdim arkadaşıma.Olağanüstü bir olay gelişti ve anneminde oynadığı küçük tiyatro topluluğunun bir oyunu için kedimi taksimde buldum ama hala aklımda bara gitmek yok.Kardeşim dediğim insanlar mesajlaşırken orda oldugumu söleyince partisini bırakıp beni almaya geldi ve gittim istemesemde gittim o bara üstüme kimliğim olmadığı çok kalamıcamı söledim.O kadar kalabalık o kadar gevşek ilginç insanlar vardıki sanki uzayda gibiydim :) ilk defa bir bara gidiyordum ve ortam gitmek istemediğim kadar vardı ( Yanlış anlaşılmasın kötülemiyorum kesinlikle sadece bünye meselesi diyelim :) )
Nerdeyse yarım saat olmuşdu işyerinden arkadaşlarımı beklyordum onlarında gelip görüp öle çıkıp gitmek istiyordum bu arada abisiylede tanıştım arkadaşımın pek haz ettiğim sölenemez :1closedeyes: arkadaşlarımda geldi bu arada öpüştük koklaştık ve yanlarında sanki benim erkek versiyonum gibi biri vardı ortamdan:1closedeyes:rahatsız köşede sessiz sakin oturan sadece benim gibi izlemede olan biri gözlerimiz arada çakıştıgında utanarak birbirimizden kaçırıyorduk :utangac:
Sonuç ne mi oldu kardeşim dediğim insan abisi yerine ona vermiş numaramı ilk başta kızdım ama sonra kızgınlığım gitti çünkü tanıdıkça hazine keşif eder gibi hissettim kendimi onunda benimde ilk defa gittiğimiz ortamlar orası asla bir daha öle bir yere gitmedik olmadık bir şekilde gelişen olaylar beni oraya sürüklemişdi bu bir kader mi yoksa kısmet mi bilmiyorum ben her ikisinede inanıyorum kızlar hayatımın aşkıyla tam 3 sene oldu ruh eşim ikizim beni benden fazla seven birini olmadık bir yerde tanıdım hemde neye niyet neye kımset diyerek a.s kaderiniz altın yaldızla istediğiniz gibi yazılmıştır inş kızlar kısmetiniz hep açık olur umarım :Saruboceq:

buda nacizane benim aşk hikayemdi...okuyan herkese şimdiden teşekkürler :1rolleyes:

(istemeden de olsa uzadı yazım umarım sıkmamışımdır sizleri opuyorumnanaktan )

Allah ayırmasın canımm.. daim olsun mutluluğun.. :)

kaderiniz altın yaldızla istediğiniz gibi yazılmıştır inş kızlar kısmetiniz hep açık olur umarım :Saruboceq:

Kendi adıma bu cümle için teşekkür ederim.
İnşallah senin de kaderin altın yaldızla istediğin gibi yazılmıştır :)

Yerim Ben Senide Aşk Hikayenide :) Allah Ayırmasın Bitanem

Yerim Ben Senide Aşk Hikayenide :) Allah Ayırmasın Bitanem

benide ye aşk hikayemide kalorisiz hahahha :roflol: rabbim sanada nasip etsin kelebeğim opuyorumnanaktan

Kendi adıma bu cümle için teşekkür ederim.
İnşallah senin de kaderin altın yaldızla istediğin gibi yazılmıştır :)

inş. canım benim rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın :Saruboceq: hayırlısı ve en güzeli olsun herkes için inş.. :Saruboceq:

aman Allah bu mutluluğu, birbirinizde bulduğunuz bu güzelliği daim etsin inşallah
bir ömür fazlasıyla artarak vermeye de devam etsin :Saruboceq: :asigim:

beyimize de söyle şimdilik askerde diye susuyoruz döndüğünde aynı devam ederse kız milleti olarak öcümüzü alırız ona göre kaydirigubbakcemile

aman Allah bu mutluluğu, birbirinizde bulduğunuz bu güzelliği daim etsin inşallah
bir ömür fazlasıyla artarak vermeye de devam etsin :Saruboceq: :asigim:

beyimize de söyle şimdilik askerde diye susuyoruz döndüğünde aynı devam ederse kız milleti olarak öcümüzü alırız ona göre kaydirigubbakcemile

valla canım hain planlarım var :1ninca: çok çektirdi bana çektiricem hepsinide ona :olmaz:
amin canım benim amin hepimizin artırsın mutluluğunu huzurunu temmuzdada düğün varmış oh oh atıcas göbecikleri delikafadulden hihoyyyt

valla canım hain planlarım var :1ninca: çok çektirdi bana çektiricem hepsinide ona :olmaz:
amin canım benim amin hepimizin artırsın mutluluğunu huzurunu temmuzdada düğün varmış oh oh atıcas göbecikleri delikafadulden hihoyyyt

bütün planlarının arkasındayım :1ninca:
amin canım :Saruboceq:
ya inşallah :asigim: bütün kurtlarını biriktir toptan dökücez inş. önce kınada sonra düğünde kaydirigubbakcemile3

bütün planlarının arkasındayım :1ninca:
amin canım :Saruboceq:
ya inşallah :asigim: bütün kurtlarını biriktir toptan dökücez inş. önce kınada sonra düğünde kaydirigubbakcemile3

canım benim valla muhakkak dökelim hatta gelsinler aynı zamanda geliyorlar tanıştıralım tanışalım süper olur düğününede kınanada gelicem :lepi: hihoyyyt

hakikaten kısmet.
güzel anlatmışsın sıkılmadan okudum.
kısmetin kısmetse evliliği nezaman..merak ettim.düşünüyorsunuzdur herhalde.
olkul ve iş ne oldu bu arada..
ay ne sordum beee..

öncelikle teşekkür ederim canım benim sıkılmadan okuduğun için a.s.
düğün 2011 yazına allah izin verirse inş.. :Saruboceq: okulumunda son senesindeyim bu sene hayırlısıyla bitiyor zemuszemus işide bıraktım çalışmamı istemedi o askerde bende evde okulda onu bekliyorum canım sen sor canım sıkılmadan cevaplarım ben :1hug:

Ne güzel yaa, rabbim bir ömür daim kılsın bu mutluluğunuzu inşallah, her geçen gün daha da artsın...
:nazar:

mutluluğunuz artarak, bir ömür boyu aynı tadıyla sürsün, ve askerin de sağ salim gelsin inşallah...

Mutluluğunuz daim olsun hiç ayrılmayın inşallah sonu ewlilikle biter inşallah sizde isterseniz tabi bir ömür boyu opuyorumnanaktan

Back
X