- 15 Eylül 2009
- 897
- 0
- Konu Sahibi divine_time
- #19.801
hehe o zaman o 6 hafta geçmezz :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehe o zaman o 6 hafta geçmezz :):)
iden isyan etme şekerim yaa... :) dur hele geçecek bu hafta.. benimkide içeri telefon aldı yaaa... ama ben korkuyorum Allah korusun yakalanır falan 17 gün cezası varmışş
Yaaa daha 6 marta 6 hafta var ben cok ozledım.
canım bugün hepimiz özlem duygusuyla kavruluyoruz galiba
düşünme dünü yarını deki burda da olsa şu an ben işteyim ve görüşemicektik
teselli edicez kendimizi napalım
işin aslı askere gıtmeden o stresle benı bayagı uzmustu. Kızgınlıgım gectı sanırım. Ve cok canım acıyo.napsamkı telefonda fakan kavga etsem bı 6 hafta daha ıdare edermıkı o sınır benı. Nefesım daralıyor sankı
haklısın idenim bende istemedim almasını aslında valla dün akşam aldı içeri telefonu.. ne konuştugunu anlıyorum ne bişey.. kısık kısıık konuşuyo yakalanmayım diye ... sürekli de kapalı zaten ne anlamı varki sölicem haftaya sokmasın içeri..
Parası bıtmıs kuzumun ay kıyamam ben ona yaaaa
benim kuzumun da parası bitmek üzere.. ailemden istemeye çekiniyorum dedi.. vakur aşkım benim... ben yollucam aybaşında..
benim kuzumun da parası bitmek üzere.. Ailemden istemeye çekiniyorum dedi.. Vakur aşkım benim... Ben yollucam aybaşında..
çok para harcanıyo ya hak veriyorum walla
kıyamam ben de aşkıma benimkinin parası var ama olsun bu hafta maaşımı alınca vericem biraz zorla :))
hoşgeldin güz cüm kolay gelsin sana bugün bende çok yoğunum kar kış dinlemeden millet hastaneye akın akın geliyo valla