- Konu Sahibi divine_time
-
- #19.341
ben a4 kağıdına yazıp götürmüştüm zarf bile yoktu
bu gittiğimde mektup yazmadınmı yaa diye sordu
bidahakine yine yazıcam =)))
mektubun içine saçlarımı iki yandan örüp bi foto çekinip koycam delikafadulden delikafadulden nostaljik olsun
ben bugün ilk defa mektup yolladım.çok garip geldi.üniversitedeyken küçük kağıtlara yazar ders araalrında verirdik.böylesini ilk defa yaptım yani.bi değişik geldi.hatta mektupta da yazdım:askerdeki eşe mektup yazmak ne zormuş diye.valla bende neye yazacağımı bilemedim.öle ormantik desenli asker mektupları da çok bayık geldi.bende evdeki defter yapraklarına yazdım.çok mu ruhsuzum.
oldu olucak kağıdın ucunuda yak sana yanığım demiş olursunkaydirigubbakcemile3
akşam oldu böylemi oldu canım üzülmeyelim lütfeeenn
çilek bana hiçç yalnızlık deme hele bugün
şanstan parfümüm bitti canım yaaa... alırım bi tane o yokken sıkasım da gelmiyor gerçii
makyaj yapmayı pek sevmezdim zaten ama bi göz kalemi sürerdim o gittiğinden beri yataktan zor çıkıyorum ölü gibi gidiyorum işe
aa çilek ben fular yollucam ince bişi var onun sevdiği.. parfümümü sıkayım koklayıp koklayıp uyusun :)
valla ya saçlarımı bile taramak gelmiyor içimden.. ben bu hale alışıp gelince de böle geziyomuşum :)
valla ya saçlarımı bile taramak gelmiyor içimden.. ben bu hale alışıp gelince de böle geziyomuşum :)
benimki beni kusarken bile gördü kaydirigubbakcemile3
biz nişanlıdan ileri bişeyiz canım yaa evliliğin cicim ayıda kısa sürcek heralde bu yüzden kaydirigubbakcemile3
GamİŞ kız bak ne dıcem. Bİz 5 martta ankaradayız sız hangı otelde kalıyorsunuz sen de gıtceksen tanısırız oralarda
canım sen yazdığında ben çıkmıştım herhalde şimdi gördüm ben başkent öğretmenevinde kalıyorum tanışalım tatlım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?