- 31 Temmuz 2008
- 352
- 16
- Konu Sahibi divine_time
- #18.961
senemcim bence cmt cıkmayacak çünkü bizim de 18 i yol izni az bizima.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
havaalanında charm kaçıyo eşi kovalıyo düşünsene=)haha haa gömlegin üst dügmelerini aralarsaaa eve kadar bekleyemez askercik :)))) burcu yaaa alemsin
18inde evinde olcakkızlar bizim dönüş tarihimiz 18 i sizin ne zaman yanınızda olucaklar:asigim:
senemcim bence cmt cıkmayacak çünkü bizim de 18 i yol izni az bizima.s
benimkide 18 de geliyo canımkızlar bizim dönüş tarihimiz 18 i sizin ne zaman yanınızda olucaklar:asigim:
ben de en son kavuşanlardanım tatlımhaha haa gömlegin üst dügmelerini aralarsaaa eve kadar bekleyemez askercik :)))) burcu yaaa alemsin
yok canım daha neler!!benim kocam bugün arayamadı
ya kızlar aklıma ş yerindekiler kurt düşürdü. bence seninki cumartesi cıkacak arkadasalrıyla askerliğin bitmesini kutlarlar pazartesi gelir eve dediler... yapar mı ki yaaa eyvahedigeldismile
yok canım daha neler!!
siz bikere birbirinize doyamadan askere gitmedimi üstelik hamilesin koşa koşa gelir yanına hatta uçar!
ben bu insanın aklına fesat sokan iş arkadaşlarını hiç sevmiyorum:dilcikar: bende de vardı öyle bikaç numune uzak durdum sağlıklı yaşama meraba dedim:roflol:
:jeyyar: :jeyyar:
beni evden alcak oyüzden çizmeyle elbise giyerim diyorum inşallah aksilik olmaz
canım hava güzel olursa gömlek ve saçını düz yap sal şööyle elinlede hııııhhh yap =)
soguk olursa trikonu giy canım ben öyle düşündüm tabi sen nasıl rahat edersen
saçını toplama ama=) gömleğinde üst düğmelerini azıcık arala :roflol:
Ya sinirleniyorum he yine butterfly ne bicim arkadas onlar be
nasil bi kutlamaymis o.. Milletinde masallahi var hem asker esi hem hamile su fesat fikre bakarmisin.. :mymeka:
Ya sinirleniyorum he yine butterfly ne bicim arkadas onlar be
nasil bi kutlamaymis o.. Milletinde masallahi var hem asker esi hem hamile su fesat fikre bakarmisin.. :mymeka:
benim işyerimde de bitane arıza vardı, neymiş askerden önce nişanlanan erkek kıza güvenmediğinden nişanlanırmış!
neymiş gelince hersey değişirmiş!!
işten çıktı görüş alanım genişledi bekaydirigubbakcemile3
siz bide evlisiniz evde doyar size kurtulursunuz:roflol:
bide beni düşünün her bulduğu köşede sıkıştırcak köşe kapmaca başlıyoşakkıdı
yok kolay kolay kurtulamayiz bence uzun bi sure..
neyse cok derin konulara girmeyim :jeyyar: kose kapmacada baskadir ya tadini cikar onuda cok oynamistik :roflol:
burcucum banada prenses olacak gibi geliyor :)))) 2 ay sonra anca belli olur :)
yusumcum bizimki pazartesi geliyor. malesef erken cıkmak için komutanları izin vermemiş
sende benim gibi en son kavusanlardansın canım