- 19 Ekim 2007
- 10.881
- 24
- Konu Sahibi divine_time
- #18.941
Burcu sen ortami kuruyosun iceceklerde benden olsun dicem ama cepten yukleyemiyorum :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence gri triko siyah bot canımopuyorumnanaktan
sana beyazda yakısıyo tatlım gelinlik çok açmıştı tenını ama üşürsün gercekten
saçın şuan ne rank canım değiştirmedin demi rengini?
ben seksü elbisemi giycem hemide içine tayt giymiycem ten rengi çorap giycemm kehkeh=)))
nasılsa yanıma gelcek rahat giyinebilirim oyüzden
bence hava durumuna baglı yap sacını canım hava nemli olunca düz saçta bile fön bozuluyo
ben öyle yapıcam hava iyiyse fön çektircem yağmurluysa dalgalı yapıcamkaydirigubbakcemile5
ya içim bi hoş canım sanki dün gönderdim gibi gelıyo çook uzun geldi askerlik aslında ama şuan kısacıktı bitti sanki...Burcu sen ortami kuruyosun iceceklerde benden olsun dicem ama cepten yukleyemiyorum :))
bende dibi düşsün aklı bende kalsın diye yapıcam zaten beni görüp eve dönmesin hemen :jeyyar: kaydirigubbakcemile3gelene kadar katil olmazsa bence gayet güzel olur :lepi:
bence gri triko siyah bot canımopuyorumnanaktan
sana beyazda yakısıyo tatlım gelinlik çok açmıştı tenını ama üşürsün gercekten
saçın şuan ne rank canım değiştirmedin demi rengini?
ben seksü elbisemi giycem hemide içine tayt giymiycem ten rengi çorap giycemm kehkeh=)))
nasılsa yanıma gelcek rahat giyinebilirim oyüzden
ya içim bi hoş canım sanki dün gönderdim gibi gelıyo çook uzun geldi askerlik aslında ama şuan kısacıktı bitti sanki...
içim kıpır kıpır=)
bende dibi düşsün aklı bende kalsın diye yapıcam zaten beni görüp eve dönmesin hemen :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
senin düz demi canım? m pırasa gibi durmuyo resımlerdeevet cok mantıklı ama dalgalı yapınca eger sacın cok düzse bi taraf pırasa gibi diğer taraf aman dur dalgalanmalıyım der gibi oluyor
hoşgeldııınnopuyorumnanaktan ders çalışmam lazım canım istemıyo oynuycam valla deli gibi kendi kendime evin içinde:dance:kızlaaaarr keyifler nasıl demicem biliyorum ki süperrr:sm_cool: bu arada ben geldimmmopuyorumnanaktan
senin düz demi canım? m pırasa gibi durmuyo resımlerde
benim saçlar kıvrılmya hazır oldugundan hep bonusvari geziyorum=)))
hiç pırasa gibi saçım olmadııı fön mön anca işte düzeltiyozkafamçokkarıştı
saçımın rengine ne diycek ben onu merak ediyorum yaa ama boyunu görünce kesin laf edicekbilmiyorumkismile
hoşgeldııınnopuyorumnanaktan ders çalışmam lazım canım istemıyo oynuycam valla deli gibi kendi kendime evin içinde:dance:
:jeyyar: :jeyyar:hah haaa tam tadlı cadısın :))
beni evden alcak oyüzden çizmeyle elbise giyerim diyorum inşallah aksilik olmazSeni hinzir senii :)) sordugumda banada elbise giy demisti hatta uzerine hain planlarim vardi ama :))
sonra dedim havaalani yolunda hic olmadik bi durum olur araba arizalanir bilmemne bellimi olur sonra millet baska bisey sanar tobee :roflol:
benimkinden hic bahsetmiyorum :bbo:
Bu arada usume sorunu olmasa gomlekmi diyosun. Ya saci soylemiyonuz en cok ona takildim :s
kızlar bizim dönüş tarihimiz 18 i sizin ne zaman yanınızda olucaklar:asigim:
onlarda benden olsuun=)Burcu sen ortami kuruyosun iceceklerde benden olsun dicem ama cepten yukleyemiyorum :))