- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
- Konu Sahibi divine_time
- #19.001
dondurma konfeti havai fişek şampanya hersey tamam
bi onlar eksik onlarda yoldalaaaarrr=)))))
bi onlar eksik onlarda yoldalaaaarrr=)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemşom hoşgeldin Şeniz
yusumbilmiyorumkismileneyse bişey kalmadı canm sırayla birer ikişer kavuşuyoruz önümüzdeki hafta:teytey:
hadi bakim bu kadar yeter gidin hazırlanın birden kapı çalarsa
görürsünüz :roflol:her daim hazırlıklı olun kaydirigubbakcemile3
saçlar boyandı mı
kaşlar alındı mı
kişisel bakımlar yapıldı mı :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
geç kalmayın bakem
Vaayy sensible imda gelmis hemenn listeyide getirmis !! Kirmizi olmaya 2 bucuk saat kaldii uleennn delikafadulden
kızlar arkadaşımla konustum evleri havaalanına çok yakın, askerler dönüyomuş=)
konvoylar başlamış havaalanı yolu çok kalabalık korna sesleri susmuyo diyo ya...
çok mutluyum çok şükür hepsi sağsalim geliyo tırnaklarına kıyamam hiçbirinin oh beee
pazartesi geceyarısı incek canm uyumam artık o gece arıcak zatenevet canım bişey kalmadı neyse ki =)
seninki ne zaman geliyor canım?
inşallah hemşom ya bizi yalnız bırakma olar mııııŞenizHemsooooOoOOmmmmolumunekankayizsmile
Hosbulduk canim benim.. InsAllah sizinkilerin gelisinide böyle kutlariz burda:içelim:
rabbim hepsini sevdiklerine sağ salim kavuştursun inşallah :Saruboceq:kızlar arkadaşımla konustum evleri havaalanına çok yakın, askerler dönüyomuş=)
konvoylar başlamış havaalanı yolu çok kalabalık korna sesleri susmuyo diyo ya...
çok mutluyum çok şükür hepsi sağsalim geliyo tırnaklarına kıyamam hiçbirinin oh beee
Aahahahaha:roflol:
Cosmani yiyimkaydirigubbakcemile3
Kacta geliyor eniste, bugün evdemi??