- 4 Ağustos 2009
- 4.569
- 4
- Konu Sahibi divine_time
- #1.861
kimse yokmu yaw herkes kocacığıylamı konusuyoo mafoldumbenmafoldumben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu günlerde uzun dönemler geliyormuş. yoğunluk çok artmıştır. o yüzden arayamamıştır.Yaa sesını duyamayınca kotu oluyorum.. bugunde arayamayacak sanırım artık gectı ..
Moralım sıfıra dusuyo gıt gıde canım sıkıldı yaa sesını duymam lazım...
ben burdayım ama kimse yok sanırım....hala haber alamadım yaa:çok üzgünüm:
ben de geldim yerimseniben
Yaa sesını duyamayınca kotu oluyorum.. bugunde arayamayacak sanırım artık gectı ..
Moralım sıfıra dusuyo gıt gıde canım sıkıldı yaa sesını duymam lazım...
a.s. hoşbulduk canım :) msn sohbeti yapmışsın az da olsa. gözün aydın sositosositooh be hosgeldınızz=))
a.s. hoşbulduk canım :) msn sohbeti yapmışsın az da olsa. gözün aydın sositososito
aksam arar belkı canım sıkma kendını hem bugun aramasa yarın arar bak yarına az kaldı rahatla
canım bu günlerde uzun dönemler geliyormuş. yoğunluk çok artmıştır. o yüzden arayamamıştır.
:) olsun canım ya ii olduğunu öğreniyorsun en azından.ya hep içtimadan önce gırıyo 5 dksonra komutan gelmiş dıyıp zart diye cıkıyo
alıstım artık 'slm cnm naber cnm bye bye cnm ' =))
Yaa kotu bırsey oldugundan degıl ama ıllakı sesını duyma ıhtıyacı hıssedıyorum ya bu tuhaf bı hıs bılırsınız sankı ılac gıbı gelıyo konustugum gun yuzumde guller acıyor desem yerı...
ama boyle olunca ıcım daralıyo, sıkıntı basıyo.... bugun gectı artık aramaz... en cok aradıgı vakıtler ıkındı vaktıydı... 1 dk duysam yeter yaa 1 dk...
Ben bı sıgara yakıcam, sonra mutfaga bakayım kafamı dagıtayım gelırım yıne cok saolun...
:) olsun canım ya ii olduğunu öğreniyorsun en azından.
bana da söyledi o kuşlar hem de çok rahatlarmış :)hepsi iyi canım hiiiç merak etmeyin siz haber alamasakta iyiler onlar bana kuşlar söyledi=)
ben olduğumda kooocamaaann bi çilekli pasta düşünürüm..içim açılır , çocukluktan beri yaparım bunu çok işe yarıyo=)))
:) canım yaa....
bana da söyledi o kuşlar hem de çok rahatlarmış :)
canım çilekli pasta istedi burcu yapılır mı bu hiç :)