- 16 Aralık 2009
- 4.717
- 9
- Konu Sahibi divine_time
- #18.161
büyütcem bi sn
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hani bir ilde olsa bu kiralar neyse dicem ya da burada rahatça yaşayabilsek, zanımız sıkıldığında çıkıp gezebileceğim,alışveriş yapabileceğimiz yerler olsa neyse de ama hiçbişey yok. Apartman sayısı 4tane düşünsene =) Yeni bir tane apartman yapılıyor 90milyara satıyorlar daireleri. Ben adananın en ii semtinden ev alırım bu fiyata.yuh diyorum kiralar ne kadar fazlaymış öyle
bencede eşyanın acelesi yok aslında
idenciğim konu cevaplama panelindende ekleyebilirsin resim
ilarzum ellerin dert görmesin ben de özellikle senin makyaj tavsiyelerini bekliyordum =))
canım saçı doğru mu anlamışım: çikolata kahveye boyanacak saç ve üzerine bunun birkaç ton açığı balyaj atılacak.
yazıyorum bunları defterime kuaföre anlatacağım da =))
gelinlik için 25 ya da 26ocakta gideceğiz. orda deneyeceğim ve en çok ne yakışırsa onda karar kılacağım canım. birkaç modaevi var adanada aradım konuştum.resmini çekerim size evime geldiğimde eklerim yine artık.
ilarzum bir de porselen makyaj dedikleri şey nasıl olur. benim cildim hemen kusuyor fondoteni porselen de bu olmaz mı?
bizim aslında borçsuz evlenecek kadar paramız var. o yönde allahtan bir sıkıntımız yok. ama nişanlım da senin dediğini yapıyor parasını repoya mı ne yatırıyormuş. sen kafana takma eşyayı falan dedi
zaten bizim burda düğün salonları çok ucuz. en fazla 1.000tl.
ya bu topiğin kızları birbirinden güzel yaaa.. maşallah hepinize anacım ne iş nasıl toplandınız hepiniz buraya :):)
idencim yüzün çok güzelmiş.
çok da yakışmışsınız
güzellik bakan gözdedir bebişim opuyorumnanaktan
saol canım çok teşekkürler :kedi:
canım çok yakışmışsınız birbirnize yaa bende nişan fotomu eklemek istiyorummm opuyorumnanaktan
canım 90 milyarda çok değil mi?hani bir ilde olsa bu kiralar neyse dicem ya da burada rahatça yaşayabilsek, zanımız sıkıldığında çıkıp gezebileceğim,alışveriş yapabileceğimiz yerler olsa neyse de ama hiçbişey yok. Apartman sayısı 4tane düşünsene =) Yeni bir tane apartman yapılıyor 90milyara satıyorlar daireleri. Ben adananın en ii semtinden ev alırım bu fiyata.
Ama memur çok olunca işte kiralar fazla oluyor.
Dirimcim adanada alışveriş yapmak için birsürü yer var. Oraya gidince köyden indim şehre modunda oluyorum valla =) Ordan oraya saldırıyorum resmen
ekle canım ekle bi nişan geçiti yapalım kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim ayrıca
çok tabi canım. maraş da küçük bir il ve dediğin gibi orda da pek bişey yok. mağazalar falan tek bir caddede yoğunlaşmış ama çok da bişey yok.canım 90 milyarda çok değil mi?
maraştada pek bişey yok gibi sanki
güzel mağazalar yok,lokantalar bile yok
yaşar 'ın dışında
beni gördünüz zati eklemeye gerenk yok:)
gamzeli güzel yerimsenibenbeni gördünüz zati eklemeye gerenk yok:)