- Konu Sahibi divine_time
-
agustosta askere gıden varmı eşi sevgılısı pekı??
Evet cok zor olacak emınım... aynı donemde gıdıyorlar sımdı Allah kavustursun ne dıyeyım(
var cnm 12 sinde edirneye qidiyor cnm kısa dönemlik
Hakkari / Çukurca - Kısa Dönem Jandarma.
Nasıl yapacagız bılmıyorum ıcıme oturdu sımdıden.Allahım yardım etsın.
Canım benim hiç üzülme benim sevgilim de Hakkari'de yaptı askerliğini, kısa dönem çok şükür mayısta geldi zemuszemus sevgilim de jandarmaydı ama merak etme kısa dönemleri pek dışarı çıkartmıyorlar bol bol nöbet tutacak oralarda bi de güzel bi zaman benim aşkım kışın çok zorluk çekti nöbetlerde mafoldumben ben de onunla askerlik yaptım çok ağladım ama buradaki arkadaşlara sabır diliyorum bitiyor kızlar önemli olan mutlu değilseniz bile aşklarınaz öyle hissettirmeniz onları orada üzmemeniz, kötü şeyleri anlatmayın hep mutlu şeyler anlatın onları kırmayaya çalışın
Allah kavustursun canım benım... benım eşiminkıde yedek subay ogretmen cıktı.. 21 gun antalyada askerlık yapcak.. :lepi:
allah kavuştursun kızlar hepimizi inşallah :Saruboceq:
Canım benim hiç üzülme benim sevgilim de Hakkari'de yaptı askerliğini, kısa dönem çok şükür mayısta geldi zemuszemus sevgilim de jandarmaydı ama merak etme kısa dönemleri pek dışarı çıkartmıyorlar bol bol nöbet tutacak oralarda bi de güzel bi zaman benim aşkım kışın çok zorluk çekti nöbetlerde mafoldumben ben de onunla askerlik yaptım çok ağladım ama buradaki arkadaşlara sabır diliyorum bitiyor kızlar önemli olan mutlu değilseniz bile aşklarınaz öyle hissettirmeniz onları orada üzmemeniz, kötü şeyleri anlatmayın hep mutlu şeyler anlatın onları kırmayaya çalışın
benqücüqm sen kurtulmususn darısı bizim askerlere olsn insallh ya benim analamdıqım konu kısa dönem askerlik te kac ay yapacak kimi 6 ay diyor kimide 5 ay kac ay yaptı seninki
Allah razı olsun canım ya bırı cıktı.. cok tesekkur ederım ıcıme bıraz olsun su serptın..
Askerlıgı nasıl gectı pekı hıc pkk saldırısı vs olmusmu bıraz anlatabılırmısın bana.. netten baktım cunku saldırıları yazıyor hep zaten konum olarak saldırıya cok musaıt..
Allah tum askerlerımızın ve bekleyenlerımızn yardımcısı olsun. sabır versın. kavustursun. Amın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?