- 19 Temmuz 2009
- 4.003
- 3
-
- Konu Sahibi divine_time
- #2.761
kız varmıymış sorudunmu=))
valla bende kıskanırım haklısın..
düşünsene arkadasının güzel bi kızkardeşi felan oluyomuş herhafta gelmeler felan..alaaahhh:mymeka::mymeka::mymeka:
yaf şafak 24dün kusenimler vardı pcnin başına geçemedim yanlış yazmış nyse..yusum o kadar şey yapma kıskançlık zaten oralarda tek başına fazla tek kalmasın :)üstüne gitme fazla
ben tartışmam zaten kızlar gitme derim o kadar :roflol:bende olsam kıskanırdım yaffnaniknanikşu kıskançlık illeti nden kurtulamadım hiçbizaman.hele ki uzaktayken bi tarafım yazık dio öbür tarafım yani kıskançlık meleğim ne yazığı bi bakıştan neler doğar saçmalama saftirik diyo:roflol: aslında tartışcak nevar :dilcikar:
bende olsam kıskanırdım yaffnaniknanikşu kıskançlık illeti nden kurtulamadım hiçbizaman.hele ki uzaktayken bi tarafım yazık dio öbür tarafım yani kıskançlık meleğim ne yazığı bi bakıştan neler doğar saçmalama saftirik diyo:roflol: aslında tartışcak nevar :dilcikar:
bende senin gibi düşünüyorum kocamı çok özlüyorum yazık ne hallerde diye düşünürken kıskançlık damarımı attıran anılarım geliyo aklıma sinirleniorum oh olsun diorum ozmn.birde şu çarşı izinleri başladığında neler yapacak onu merak ediyorum ve söylenenleri duyunca benimkide yapar mı diye kafayı yiyorumklava:gamyoncuiremsu
benimkinin maaaalesefff carsı izni yoookmuşşş=)))))))))))))
:lepi:
ben tartışmam zaten kızlar gitme derim o kadar :roflol:
ben hiçbir erkeğe güvenmem. bu yüzden de dikkatli olmaya çalışırım. gerçi bizim ruhumuz duymadan da yaparlarben burnundan getiririm valla
önceden böyle değildim cok rahat bırkırdım ama kötüye kullanmaya kalktı
artık böyle dıyorum sen o hakkını çoktan kullndın eger begenmıyosan buyur git diyorum sesini çıkaramıyo.. çok üzdü zamanında beni oyuzden artık yoğurdu üfleyerek yıyorum..
ben hiçbir erkeğe güvenmem. bu yüzden de dikkatli olmaya çalışırım. gerçi bizim ruhumuz duymadan da yaparlarklava: allah ıslah etsin bu erkekleri ne diyeyim ki
selam kızlar nasılsınız bugün giremedim nete anca vakit nuldum nasıl gidiyor ramazan
çok acıktım v sigara içemediğim için çok sinirliyimselam kızlar nasılsınız bugün giremedim nete anca vakit nuldum nasıl gidiyor ramazan
katılıyorum canım sana.buarada sanmayınki çok sıkıyorum yada kıskançlık krizlerim filan var,
kendime çok güveniyorum benim gibi ona deger vereni zor bulur ama erkeklerin
semerini boş bırakmaya gelmiyo.. tecrübeyle sabittir=))
kadının düşmanı yine bir kadındır.haklısınız kızlar güvenirim ama biyere kadarCADIARZU zaten ben diğerlerine güvenmiyorum sengözlerimebaksanabyoldan çıkarılmaya çok müsait erkekler bunu herkes biliyo,kendileri de dahila.s