- 19 Ekim 2007
- 10.881
- 24
-
- Konu Sahibi divine_time
- #2.741
nası ya kısa dönemlerdemi komando oluyo???
yuh yani...
Yanlıs olmasın arkadaslar kısa donemler en fazla jandarma er oolur komando olm ası cok tuhaf ? CADIARZU
bı kere komando egıtımıne gıder ıkı uc ay nıye kısa donemı komando egıtsınlerkı... :1no2:
hatta bı arkadasınada denizci olarak cıktı ıskenderuna cocuk hayatında 3 kez denıze gırmıs... acayıp korkuyomus denızden.. dıyookı 3 kez denıze gırdım denızcı yaptılar.. Allahtan yuzmeyı bılmıyom yuzmeyıde bılseydım kesın benı amiral yaparlardı dıyo :roflol:
valla süper bi sistem daha tanıdım .. eğitim sisteminden sonra askeriyemizinde pırlanta gibi olduguna kanaat getirdim
şaka gibi dimii:bbo:
evet burcu yalnız bı kere er olarak gıttıler sonradan komando olmaları ıcın olaganustu hal olması lazım heralde... bastan belı oluyo sonucta bıldıgım kadarıyla... CADIARZU
beterin beteri var herzaman aslında canm okumuş etmiş çocuk komando çıkmış bende çok şükrediyorum artık hep
ayrıca benm bi ark. geçen yıllarda komando olmuştu sınırda kendi isteğiylemöi bilmiyorum ama yüksek okumuş sayılı üniv. mezun bi arkadaşımdır yani
slm kızlar.
nasılsınız?
hoşbuldum canım.iyiyiz canım hosgeldin
kız varmıymış sorudunmu=))hoşbuldum canım.
çok acıktım -tatlicadiarzu-
nişanlımla bgn tartıştık. daha doğrusu tartışamadık yine alttan aldık ikimizde. bir arkadaşının ailesi gelmiş de onunla birlikte ziyaretçi parkına gitmiş. çok güzeldi dedi bir de. dedim oraya şimdi gelen giden çoktur ben kıskancım da gitmeni istemiyorum bir daha dedim. hemen küçük emrah moduna giriyor ii ozaman ben de burda böle tek başıma kalırım dio :mymeka: