- Konu Sahibi divine_time
-
- #21.781
Ne demek canım her zaman :) Aşk hikayelerimiz dertlerimiz kısmında bize uygun bir konu açtımbak bizimki neler yapıyor bana, şaka gibi...
Slm kızlar bende aranıza yeni katıldım. Benim de nişanlım 12 ağustosta askere gidiyor. Bunalıma girdim her an aklımda nereye gidicek kaç ay olucak soruları dolaşıyor. İnşallah bütün askerlerimiz sağ salim hayırlısıyla sevdiklerine ve ailelerine kavuşurlar. Ayrıca ayın 10'u bir türlü gelmek bilmedi meraktan çatlamak üzereyim...
hoşgeldin canım,biz de merak içindeyiz inan,ayın 10u gelse de öğrensek,inşallah gönlümüze göre olur hepimizin,gittikleri gibi gelirler inşallah hayırlısıyla.bol bol dua edelim biz.
bu gece açıklanıyor kızlar hadi bakalım hayırlısı
ewet açıklanıyor bu gece şimdiden bakmaya başladım ama daha bişey yok. Yaa meraktan çatlicam ben kızlar. İnşallah hepimizin askerleri çok güzel en hayırlı yerlere düşerler. Hepsi için dua ediyorum...
Kızlarrr bu akşam açıklanıyor diye biliyordum, şimdi 10 Ağustos 2011 00:00'dan itibaren açıklanacaktır yazıyor.
Şimdi bayılcam heyecandan..Allah'ım inş. kısa dönem çıkar, tüm kısa dönem isteyenlere..Pc başında kitlendim...
ah benim eşimde aralıkta askere gidecek :84:
canım ben de bayılıcam yani heyecandan,inşallah tatlım ya,kısa dönem batıda güzel bize yakın bi yer çıksın inşallah,bu arada sayfaya ulaşılamıyor diyor,herkes yüklendi birden sanırım,Allah'ım yardım et ne olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?