- Konu Sahibi divine_time
-
- #21.621
Amin canım tesekür ederim.. sadece bu cümleler iste beklenenvereliniortak
elbet bizim dememizle yasa cıkmayacakboshayallersmile ama yakında askerlik kalmayacak 15 ay yapsınlar diye ahkam kesmesin kimse ocaga kadar catlayacaklaren basiti ben sevdimi gecen sene yolluyorum ve martta alıcam bazıları ağustosta yolluyor ocakta alıcak hala sızlanıyorlar ya insan bize saygı duyar bariakannehir tamam okumus olabilirler ama gercekten ciddi boyutta hasret cekiyoruzmafoldumben sizde en kısa zamanda kavusursunuz umarım iki tarafıda mutlu edebilecek bir karar cıkar:Saruboceq::Saruboceq:
Canım inan kime sorsan 15 ay gerçekten çok uzun bi süre der çok haklısınız bizimde +3 ay yada +6 ay daha uzun süre kışlada kalmasından dolayı verdiğimiz tepkiler yoksa kimsenin uzun dönemlerin süresinin kısalmasına tepki göstereceğini zannetmem en azından kendi adıma inşş siz erken kavuşursunuz sevdiklerinize bizde tam zamanında,gelmeleri gereken zamanda kavuşuruz
kızlar yazdıklarınızı okudum benim sevgilim kısa dönem yapıyor. biz geleceğimizi kısa dönem askerlik süresine göre ayarladık bir 3-4 ay daha beklemek her iki taraf için kötü olur işini gücünü buna göre hazırlamış insanlar var teskere uzatmak bana hiç mantıklı gelmiyor. ama inşallah uzun dönemler erken alabilirler teskerelerini çünkü onlar çok uzun yapıyorlar 15 ay demek çok çok uzun bi zaman zarfı. ama bi tarafı kısaltmak iyiyken bi tarafı uzatmak kötü oluyor iki tarafta bunu anlamıyor. e tek tip olmasa bile profosyonel askerlik taraftarı da olurum herkes 5 veya 6 ay yapsın profosyonel olarak eğitilenler daha uzun yapsın.. inşallah herkes sevdiğine en kısa zamanda kavuşur
Kızlar umarım hepimiz için en güzeli olur. Burda çok güzel şeyler paylaşıyor, kaderdaşlık ediyor ve çok güzel dostluklar yaşıyoruz. Bu yüzden biraz empati yaparak uzun dönem arkadaşlarımızıda düşünelim lütfen. Forumun gerileyen sayfalarında okuduklarım kısa dönem eşi olmama rağmen beni çok üzdü ve rahatsız etti. Tabiiki herkesin planladığı şeyler var, benimde planım eşimin doğumda yanımda olmasıydı, bu ertelenemez bişey çünkü benim bebeğim 3 ay daha bekleyemez ama sanıyorumki sizin çok önemli dediğiniz işleriniz 3 ay daha bekleyebilir. Gönül isterki kısalar uzamasın, uzunlar erken terhis olsun ama aksi durum söz konusuysada umarım 3 aycık daha ertelenebilir planlarınız vardır. ben 5,5 aylık gebe bi asker eşi olarak uzun dönem bekleyen arkadaşlarıma destek olup bunları söyleyebiliyorsam, sizdende bu erdemi bekliyorum. Hepimizin sağ salim en kısa zamanda kavuşması dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?