- Konu Sahibi divine_time
- #21.641
335. dönem bekleyen kızlar bizde 335. dönem bekleyenler diye ayrı bi topik açsak nasıl olur?Baktım 331 var 333 var bizim de ayrı bir topiğimiz olmuş olur ben konu açmayı bilmiyorum bilen biri açsa nasıl olur?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istersen ben açayım ben belki kendi konun olsun istersin diye düşündüm yardımcı olmak istedim...
pissymm benimki genelkurmaydaa onbaşı yaaa ben kesin ifadeler kullanabilir miyimm:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3:1hugpuyorumnanaktan
canım önemli değil belki seninki doğrudur ama bana aşkımın söylediği yani 12 ağustostan itibarn şaak saymaya başla dedi sayacaksan eğer dedi =) o saymıyor ben sayıyorum =) senin aşkın şanslıymış canım bnim aşkım çok sıkı bir yerde askerlik yapıyor =( her gün eğitimde artı geceleride atış eğitimine çıkıyorlarmış cep teli yasak şuan ama usta birliğine kesin götürücem diyor inşallah usta birliğinde rahat eder![]()
ben de bı 15 ay bekledımmm o sewgılımle ayrıldık sımdı de 5 ay beklıyycemm offffffffffffffhayatım asker beklemeklee gectı yanıııııı askeree gıtmıs kadar oldummm:)
sağol canım 5 ay nerde 15 ay nerdeee arada nerdeyse 1 sene varr herşeyin hayırlısı