- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- Konu Sahibi divine_time
- #21.501
ohoooooooooooooo nerdesiniz asker gülleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz nerden okudun benim burcumda kova benim icin de baksana sana zahmet :) bu arada hangi univ hangi bölüme kayit oldun? abitur yaptigini bilmiyordum :))
@ kizlar basima ne geldi ya biliyosunuz dün tartismistik telefonda, ben disardaykan aramisti diye 2dk konusmustuk.neyse bugun butun gun evdeydim disari cikmadim zaten hastayim hala. gece yarisi hic aramazdi. bende biraz fenalstim doktora gittim 1 saat önce. tam bekleme odasindayken aramasin mi. bende disardayim dedim doktorda oldugumu söylemedim. baya kizdi, kogustan kacmis sesimi duymak icin, ben disardaymisim vs....
kapatirken bana degil, duruma sinirlendigini söyledi. biliyorum böyle oldugunu ama morelim bozuldu
yarin evden cikmicam arar diye
bu askeriyeler coştu ...
aynı dertten bende müzadripim zaten caglonunki ile aynı yerde yapıyor benimki askerliğini kızlar...
gece 6 km yürütmüşler ateş ettirmişler benmki gülermisin ağlarmısın diyor sabahta spor eğitimi yapmışlar çağlucum bugun 16.10 da aradi benimki bazı askerler çarşı iznine çıktı dedi enişte çıkmadımı ki ???
ay kıyamam canım yaaa yarın bol bol konuşursun benimkide yarın 9 da çıkıcakmış arkadaşlarıyla bana 1 de nette ol dedi...hamama gidiceklermiş arkadaşlarıyla sonra benimki saunaya gidicekmiş (saunadan vazgeçemiyor kendileri) yemek yiyip nete gelicem dedi bu arada akşam 7 buçukta aradım aşkımla konuştum artık hep o saatlerde arayacağım...