- 14 Ağustos 2010
- 1.575
- 0
- Konu Sahibi divine_time
- #21.481
kizlaar nerelerdesiniz yaa bos kalmis burasi=)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
papatya,
erkekler genelde askerlik öncesi evrede bunalım gibi bi şi yaşıyorlar. ayrılmanızda bunun da etkisi var sanırım. Üzülmene hiç gerek yok, bi kaç ay içinde barışırsınız :teselli:
üzülme, orada tek başına kaldığında belki oda seninle aynı duyguları hissedecektir..[B]:teselli:[/B]
papatyaaaaaa canım...sana tek kelimem şu olucak hakkında hayırlısı olsun tatlım nedenmi ???
bundan br kaç sene öncesinde çokkk deli gibi sevdiğim bir erkek arkadaşım vardı bir birbirimize asla ayrılmak yok diye sözler verdik günler geldi çattı 15 ay askere yolladım köpek gibi bekledim her gün şafak saydım ailemi karşıma aldım bendeki bu değişim bütün dostlarımı ailemi şaşkına çevirmişti düşün deli gibi seviyordum 15 ay boyunca ne dediyse yaptım kısa ve öz kölesi gibiydim yemek yolladım para yolladım bayramlarda temize giysin diye kıyafet yolladım lacoste mağazasından alıp parfüme varana kadar aldım yolladım...askerliğinin bitmesine 1 ay kala bana hakeretler etmeye başladı duysanız ağzınız açık kalır bana sen kimsin demeye başladı normalde 12 ağustosta gelicem tezkeremi alıcam demişti şerefsiz ben onu akerde bilirken meğer o daha önceden gelmiş ve beni hiç aramadı ben ne mi yaptım psikolojisi bozulmuştur diye kendimi avuttum herkese onu savundum günler sonra dayanamadım karşısına çıktım bana tokat atmaya kalkıştı 15ay bekledim oysaki sonra ne mi oldu aylar geçti pişam oldu kapıma dayandı ağladı affet dedi senin gibisi yok dedi ben ne mi yaptım tekrar birini sevdim oda şuan askerde olan sevgilim allah bozmasın onu diğeriyle aynı kefeye bile koyamam olgunluk meselesi...
uzun lafın kısası sana diyeceğim şu askerden sonra ayrılmamışsınız o zaman da çok acı çekerdin emin ol...şu an hayatına yön verebilirsin ama senı askerden gelip terketseydi inan daha çok yıkılırdın...hakkında hayırlısı olsun bana göre 27 yılın bana verdiği tecrübeye dayanarak konuşuyorum seven insan ne olursa olsun terketmes aslaa aslaaaa...ağlatmaz bile....
selam kizlar nasilsiniz durumlar nasil??
ben bugun sevgilimin morelini bozdum ya....ne zaman aricagi belli olmuyor, bende günümü planliyamiyorum. tam disari cikiyorum hooop o ariyor. ben arayaminca kisa konusmak zorunda kaliyoruz.
onun elinden gelen bisey degil ama ofladim pufladim. gönlünüde alacak kadar konusamadik. yarin özür dileyecegim
coook özledim yaa bu arada usta birligi belli olur olmaz ona hediye göndercem.
bizim ask hikayemizi yaziyorum kizlar :)) fotograflarla süslü bir albüm olacak, hikayeyi fotolara eslik eden kisa cümleler eslik edecek bakalim nasil bisey olcek fotosunu buraya koyarim bitince :)))