Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende de vardı yıllardır 1 aydır biraz daha rahatladım ama ben operasyon geçirdim labioplasti oldum mantar rahatsızlığımın en büyük sebeplerinden biri olduğunu söylemişti doktorum.Benim sorunum belliydi ama sizinkinin sebebi ne acaba
Bende de vardı yıllardır 1 aydır biraz daha rahatladım ama ben operasyon geçirdim labioplasti oldum mantar rahatsızlığımın en büyük sebeplerinden biri olduğunu söylemişti doktorum.Benim sorunum belliydi ama sizinkinin sebebi ne acaba
Mantar sorununu direkt olarak yaşamadım ama hafif kaşıntı ve akıntı problemlerini çamaşırlarımı değiştirerek çözdüm.
Günlük çamaşırlarınız mutlaka pamuklu olmalı. Mümkünse %100 pamuklu tercih edin. Her gün çamaşırınızı değiştirin. Regl günlerinde pamuklu ped kullanın ve sık aralıklarla değiştirin. Deterjanınız kokusuz olsun. Vajinal sabunları ve temizleyicileri kullanmayın.
Labioplasti amaliyatı. Estetik amaçlı yaptırıyo çogu insan ama bir çoğuda benimki gibi sorunlar yaşayanlar idarar yaparken sağa sola sıçrama pantolon yerken zorlanma gibi şikayetlerim de vardı benim mesela sürekli canımı acıtıyordu. Ev dışında tuvalet kullanmak işkenceydi