Merhaba, yakında başlayacağım borik asit tedavisine. Onun yanında ek takviye olarak probiyotik de kullanmak istiyorum. Fakat oldukça kafam karıştı. Aşağıdaki 3 marka arasında kaldım daha önce kullanan var mı bunları?
NBL Gynobiotics; içinde 10 tane var günde 2 kez olmak üzere 5 gün kullanılıyor. Fakat anlayamadığım içinde
Vaksiniyum Meyve Ekstresi ve mısır nişastası var? Meyve şekeri ne kadar yararlıdır bu durumda emin olamadım
. Onun dışında kullananların yorumlarına baktığımda kimisi çok işe yaradı, 2. kutuda işe yaradı ya da 4 kutu kullandım hiç yaramadı şeklinde yazmışlar. İçeriğinde
Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus bakterileri var Ek olarak da Fruktooligosakkarit ve lif var.
Duobalance BV; çoğu kadın doktor tavsiyesiyle başlamış. İçinde 15 tane var günde 1 kez alınıyor. Bunda da aynı şekilde ya çok işe yaradı ya da yaramadı şeklinde yorumları var. İçerisinde rhamnosus haricinde NBL'den farklı olara
k Lactobacillus reuteri RC-14 diye bir bakteri bulunuyor. Bakteriler konusunda çok cahilim maalesef.
ZADE VİTAL Feminen Probiyotik; bilinen bir marka fakat yeni çıkmış alternatif bir probiyotik türü. 30 kapsül var günde 2 kez kullanımı tavsiye ediliyor. Fiyatı yukarıdakilere göre daha uygun. Çok fazla yorumu yok ama kullananlar genelde doktor tavsiyesi üzerine aldıklarını ve memnun olduklarını ifade etmişler. İçerisinde NBL ile aynı bakterilere sahip. Miktarı da aynı.
Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.