• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kronik vajinal enfeksiyon 😔

Nazife5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
237
59
48
Kızlar merhaba. Ben usandım artık vajinal enfeksiyondan napıcağımı bilmiyorum gerçekten. Doktor şimdi flora düzenleyicş verdi. Ama sadece onu kullanıyorum. Bu şuan tek başına enfeksiyonu tedavi edermi. Rahatım ama. Bi kaç gündür yine başladı. Ve şuan flora düzenleyici kullanıyorum. Lütfen bilgisi olan yazsın çok bunaldım

Benim de son günlerde beyaz seffaf karısımı yoğun bi akıntım var kasıklarımda hafif bi ağrı ve ara ara kaşıntım oluyor akıntıdan beri. Sizinki de böyle mi?

Evliyseniz esinizde bi görünsün doktora

Probiyotik kefir yoğurt. Bunlar sayesinde yıllardır çektiğim enfeksiyondan kurtuldum inşallah. Bi çok antibiyotik ve fitil kullandım. En sonunda bunlara yüklenince doktor geçti dedi. Bağışıklığınızı sağlama alın önce

Kızlar merhaba. Ben usandım artık vajinal enfeksiyondan napıcağımı bilmiyorum gerçekten. Doktor şimdi flora düzenleyicş verdi. Ama sadece onu kullanıyorum. Bu şuan tek başına enfeksiyonu tedavi edermi. Rahatım ama. Bi kaç gündür yine başladı. Ve şuan flora düzenleyici kullanıyorum. Lütfen bilgisi olan yazsın çok bunaldım
bugün bu sorunu çekenlere ön
mrb, yaklaşık bir buçuk yıl çektim bu sıkıntıyı, benim çözümüm şu şekildeydi, tüm ilaçarı kullanmıştım artık bir işe yaramıyordu benim için ve son bir kez daha denedim. şöyleki, herşeyi bıraktım son bir tane canestel fitil ve kremini aldım çözüm olacağını düşünmüyordum açıkcası daha öncede kullanmıştım fakat bunun haricinde cinsel ilişkiden iki hafta uzak durdum fitili kullandığım geceden itibaren, ayrıca kremide her gün düzenli olarak temizlenmiş kurulanmış bölgeye uyguladım (sabah,öğle,gece yatarken). Bunun dışında kotexin normal olan günlük pedlerinden bazen her bir saatte bazense 15 dk da yanı bu pedin ne zaman kirlendiğine yada nemlendiğine bağlı asla üşenmedim leke görür görmez çıkarıp attım bazen takar takmaz siz düşünün, ne kadar hassas bir konu gerçekten. Daha sonra eğer evden farklı bir yerde tuvalete girdiysem eğer gelir gelmez sirkeli suyla ıslatılmış pamukla bölgeyi dezenfekte ettim. iki hafta sonunda bir defa cinsel birliktelik yaşadım sonra regl oldum ve bir hafta daha yok. Ayrıca şöylede bişey var enfeksiyon yani o beyaz puturcuklerden olmadığım zamanlarda bile birliktelik sırasında acı yaşıyordum bu da meğer enfeksiyon esnasında yaşadığım birlikteliklerden dolayı bölgenin tahriş olmasıymıs ve arkasından solayısıyle tekrar enfeksiyon oluyordum. herneyse sonuca geleyim bende sürec böyle bir buçuk yıl sürdü çok çok çok uğraştım gerçekten. en etkili çözümü deneyerek buluyorsunuz.

Back