Merhaba ben de bu hastalıktan 2 bucuk sene kadar çektim .bendeki tek fark iç organlarında da hissediyorum olmamdi .boğazım yutak borumu tamamen kapanıyordu.yutkunamiyordum.anjio ödem eşlik etmeye başladi. Hiçbir ilac etki etmemeye başladı. Hastanın ilaçların hiçbiri başta etki ettiği gibi yararı hiç kalmadı. Celcept dapson steroid xolair asi si 15 günde bir uygulanmaya başlandı. Başta iyiydi fakat 12 .dozda onada alerjim oldu bıraktık. üniversite hastanesinde tedavi oldum. Dr um dünya iyisiydi. Ücret asla ödemedim zaten öyle ücretli muayeneside yok.seni iyilestirecegim dedi Telini bile verdi. Her atakta aradim .2 sene ye yakin kortizon aldim .hergün bu halde olduğum için. Türkiyede ilac kalmadi yurt disindan getirttik tabi dr tarafindan bakanlik onayli.onlarda hemoliz böbrek enfeksiyonu yaptı.herkeste olmazmış zaten.bende bütün yan etkilerin hepsi yaşandı. En sonunda sağlık bakanlığına yazı yazıldı. Çıplak fotolarim çekildi. Ivig tedavisi için onay istendi. Bağışıklık sistemi çöktüğü için olurmus ürtiker. Onay gelmeyince tekrar yazı yazdı dr um 2.de onay geldi .o zaman 1 kutusu 7 bindi ilacın. 6 kez hastaneye yattim .Her yatisinda 12 kutu verildi .cok şükür 6.dozda tamamen iyileştim.2 sene oldu maasallah yok. Ne girmediğim kükürtlü sular .okunmuş sular kurşun dökülmüş sular . Yatirlar dereler şifalı sular .hiç inanmayın bağışıklık kuvvetlenmedigi sürece hastalık gitmiyor. Kimseye güvenmeyin şarlatanlara o kadar boşa para döktüm .hepsi boş. Bir dr a gidip anlamiyor diye bırakmayın. Her dr da tedavi basa dönüyor .aşi ile iyilesenlerde var .ama benim gibi dirençli olan ürtikerde var .ilaçların etki ettiği ürtikerde var. Neye alerji olduğum bulunamadı. Ailevi problemlerim vardi.ona bağladılar. Allah herkesin yardımcısı olsun. Cok kaşınıyor biliyorum ama kasimayin iz kalıyor.ben onun için ucu plastik masaj taragi aldim . Hiç tirnaklamadim. Soğuk duş. Birde kendinizi dinlemeyin .kaşıntı başlayıp yoğunlaşıyor yürüyüşe çıkın. INSALLAH HERKES bu illetten kurtulur