Solgar aldım urın la başlayan aldım içiyorum aynı canım yaOcean cranberry bitkisel ilaç duzelinli 3 ay kullan çok iyi ilk içtiğinde bile şikayetin azalıyor. Mutlaka al dene
Hayır canım en son bactrim diye ilaç verdi doktorum bide zimaks. O ilacı kullanmadım hiç. Kültürde üreme olmadığı için ilaçlarda yaramıyorUrfamicynle kurtuldum ben kullandınız mı hiç ?
Kekik çayı her gün içiyorum hayıt tohumu hiç içmedim onu da deneyeyim teşekkür ederim. Meyan kökünü içemiyorum çok ağır tadı varhayıt tohumu çayı için tedaviye takviye olarak
15 gün için 1 hafta ara verin
kekik ve meyan kökü de ekleyebilirseniz çok iyi olur
mantar + sistitte verim aldık biz şöyle yaptık:
hayıt tohumu, kekik, meyan kökü (çok az koyun, tadı yoğun şekerlidir), karanfil, zeytin yaprağı, ıhlamur (bunu keyfi koyduk)
tesadüfi keşfettik
alkali beslenme araştırın, destekler iyi gelir
meyan kökü azıcık koysanız yeterli ben tel tel ayırılmış oluyor ya onlardan bahsediyorum direkt odunundan değilKekik çayı her gün içiyorum hayıt tohumu hiç içmedim onu da deneyeyim teşekkür ederim. Meyan kökünü içemiyorum çok ağır tadı var
Nerden temin edebiliriz güvenilir mi acabagümüş suyu araştırın derim
Ben baktım da çok güvenilir değil ya trednyolda falan yüzüne kullanan bile varmış. Ben pek güvenemedim. Eğer alırsam yazarım sizeben iki yerden aldım , ama güvenilirmi bilmiyorum . siz kendiniz araştırın . laboratuar olsun yorumlara bakın . bide satıcıyı arayın. eğer kullanırsanısanız sonucu yazarmısınız.
Merhaba ben 2,5 yıldır herşeyi denedim cranberry diğer takviyeler ,fitiller ,boric asit vs vs çok fazla araştırma yaptım ve doktora gittim hatta bu hastalık yüzünden işimi bile bıraktım bunca ilaç takviye arasında az da olsa yanmaya iyi gelen sadece karbonatlı su oldu .Umarım bir gün geçer tamamen sizinki de benimkideKızlar cıldırmak üzereyim beş aydır kronik sistitle uğraşıyorum yerleşmiş vücuduma gitmiyor. Gitmediğim bölüm hastane doktor kalmadı. Kadın doğuma bile gittim iki kere. Sistoskopi oldum beş gün hastanede yattım bu enfeksiyon geçmiyor. Ve bekarım evli değilim. Kullanmadığım antibiyotik kalmadı. Çare bulanlar yazarsa çok sevinirim…
Sistoskopi oldunuz mu? Yanma varsa ağrılı mesane hastasısınız. Bende agrı olmadığı halde bu hastalık olduğumu söyledi doktor . Rabbim şifa versin bizeMerhaba ben 2,5 yıldır herşeyi denedim cranberry diğer takviyeler ,fitiller ,boric asit vs vs çok fazla araştırma yaptım ve doktora gittim hatta bu hastalık yüzünden işimi bile bıraktım bunca ilaç takviye arasında az da olsa yanmaya iyi gelen sadece karbonatlı su oldu .Umarım bir gün geçer tamamen sizinki de benimkide
Bu arada karbonatlı su içmek alkali beslenme diyetinde de vardır. daha önce yazmıştım yukarıda alkali diyetin vücuda ne yaptığını, özellikle mantar sebepli hastalıkları, bağırsak, boşaltım sistemi ve omurga-kas hastalıklarını destekliyorMerhaba ben 2,5 yıldır herşeyi denedim cranberry diğer takviyeler ,fitiller ,boric asit vs vs çok fazla araştırma yaptım ve doktora gittim hatta bu hastalık yüzünden işimi bile bıraktım bunca ilaç takviye arasında az da olsa yanmaya iyi gelen sadece karbonatlı su oldu .Umarım bir gün geçer tamamen sizinki de benimkide
Evet İngiliz karbonatı içiyorum içilebilen o iyiymiş. Teşekkür ederimBu arada karbonatlı su içmek alkali beslenme diyetinde de vardır. daha önce yazmıştım yukarıda alkali diyetin vücuda ne yaptığını, özellikle mantar sebepli hastalıkları, bağırsak, boşaltım sistemi ve omurga-kas hastalıklarını destekliyor
çeşitli kuru bitkilerle küveti doldurup banyo da yapabilirsiniz mesela anneannem çam iğnesi suyunda otururmuş bir kabın üzerinde buharıyla tedavi edermiş kendisini bu tarz şeyleri de araştırabilirsiniz doktora aktara danışıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?