Kronik sistitttttttt

kbrak01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
81
3
1
27
Kızlar cıldırmak üzereyim beş aydır kronik sistitle uğraşıyorum yerleşmiş vücuduma gitmiyor. Gitmediğim bölüm hastane doktor kalmadı. Kadın doğuma bile gittim iki kere. Sistoskopi oldum beş gün hastanede yattım bu enfeksiyon geçmiyor. Ve bekarım evli değilim. Kullanmadığım antibiyotik kalmadı. Çare bulanlar yazarsa çok sevinirim…

Ocean cranberry bitkisel ilaç duzelinli 3 ay kullan çok iyi ilk içtiğinde bile şikayetin azalıyor. Mutlaka al dene

Urfamicynle kurtuldum ben kullandınız mı hiç ?
Hayır canım en son bactrim diye ilaç verdi doktorum bide zimaks. O ilacı kullanmadım hiç. Kültürde üreme olmadığı için ilaçlarda yaramıyor:( sadece enfeksiyon var diyorlar çaresi yok cıldırmak üzereyim. Geceleri on kez tuvalete kalkıyorum sürekli sıkışık haldeyim. Sizin kaç ay sürdü acaba

hayıt tohumu çayı için tedaviye takviye olarak
15 gün için 1 hafta ara verin
kekik ve meyan kökü de ekleyebilirseniz çok iyi olur
mantar + sistitte verim aldık biz şöyle yaptık:
hayıt tohumu, kekik, meyan kökü (çok az koyun, tadı yoğun şekerlidir), karanfil, zeytin yaprağı, ıhlamur (bunu keyfi koyduk)
tesadüfi keşfettik

alkali beslenme araştırın, destekler iyi gelir

hayıt tohumu çayı için tedaviye takviye olarak
15 gün için 1 hafta ara verin
kekik ve meyan kökü de ekleyebilirseniz çok iyi olur
mantar + sistitte verim aldık biz şöyle yaptık:
hayıt tohumu, kekik, meyan kökü (çok az koyun, tadı yoğun şekerlidir), karanfil, zeytin yaprağı, ıhlamur (bunu keyfi koyduk)
tesadüfi keşfettik

alkali beslenme araştırın, destekler iyi gelir
Kekik çayı her gün içiyorum hayıt tohumu hiç içmedim onu da deneyeyim teşekkür ederim. Meyan kökünü içemiyorum çok ağır tadı var :(

Kekik çayı her gün içiyorum hayıt tohumu hiç içmedim onu da deneyeyim teşekkür ederim. Meyan kökünü içemiyorum çok ağır tadı var :(
meyan kökü azıcık koysanız yeterli ben tel tel ayırılmış oluyor ya onlardan bahsediyorum direkt odunundan değil
hayıtı araştırın faydaları kadın hastalıkları için direkt olarak
bu dediğim karışımda asıl işe yarayanlar kekik+hayıt+meyan kökü ona yardımcı olanlar zeytin+karanfil oldu bence
alkali beslenme vücudun asit seviyesini düşürür bağışıklığı güçlendirir hastalıklarla mücadele eder sağlıklı vücut kilo da verdirir

bakın böyle bir konu buldum gezinirken bi aratın siz de

sogan suyu yapmıştım ara ara düzenli yapmadım ama :( çok teşekkür ederim denemediğin bitkisel şey kalmadı. İnşallah geçer çok zor durumdayım. Tekrar gideceğim doktora nasıl bir şeyse ah ah

Cranbery i denedinmi satılıyor Trendyolda alanlarım çoğu memnun turna yemişi diye geçiyor o çok iyi geliyor diyorlar bende kullanmayı düşünüyorum bendede arada oluyor yanma falan olmasa bile sürekli tuvalete gidiyorum mesela ben

Kullanıyorum canım hiçbiri fayda etmedi :( d mannozda kullandım . Bende de yanma yok sık idrar var sürekli ve karnımın yanları çok ağrıyor sızlıyor böyle

ben iki yerden aldım , ama güvenilirmi bilmiyorum . siz kendiniz araştırın . laboratuar olsun yorumlara bakın . bide satıcıyı arayın. eğer kullanırsanısanız sonucu yazarmısınız.

ben iki yerden aldım , ama güvenilirmi bilmiyorum . siz kendiniz araştırın . laboratuar olsun yorumlara bakın . bide satıcıyı arayın. eğer kullanırsanısanız sonucu yazarmısınız.
Ben baktım da çok güvenilir değil ya trednyolda falan yüzüne kullanan bile varmış. Ben pek güvenemedim. Eğer alırsam yazarım size

Back
X