- 20 Nisan 2024
- 15
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi asimptotlar
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende yıllardır geçiriyorum. Nasıl bı zorluk biliyorum. Ben bu seneye kadar antibiyotik kullanmamaya çalıştım zararlı olduğunu düşündüğümden. Genelde maydonoz su buharı yaparım üzerine otururum ve birkaç gün onu tuketirim iyi gelir. Ama herkeste iyi geliyor mu bilmiyorum. Onun dışında ayak bileklerini ve karın sırt bolgeni sıcak tutmak önemli. Ben bileklermden ne zaman soğuk alsam tekrar yaşıyorum ve o yüzden kış ve son baharda hep uzun çorap giyiyorum. Bu bilimsel bir bilgi bu arada. Maydonoz buharını denemediyseniz şiddetle tavsiye ediyorum buharına oturuyorsunuz ve buharı içerdeki mikropları dışarıya atmaya çalışıyor. En son ihtimalde idrar yollarına kamerayla giriliyor ve sistoskopi yapıp temizleniyor.Merhaba herkese,
Bu platformu kullanan bütün kadınlara sormak istiyorum.
Yaklaşık 6 7 yıldır kronik sistit ile mücadele ediyorum ve antibiyotikler işe yaramıyor.
Cranberry vs kullandım.Yine de bana mısın demedi.
İstanbulda önerebileceğiniz iyi bir enfeksiyon doktoru var mıdır? Doktorlar beni başından saviyor çoğu kez.Artik kanli olmaya başladı.Fakat tahlillerde e coliden başka mikrop yok.Kultur desen uremiyor.Hijyen vs su içme her şeye dikkat ediyorum.Ilac bitiyor yine e coli yine sistit.
BU konuda memnun kaldığınız doktor varsa yazar misiniz?
İdrar kültürünüzde hangi bakteri ürüyorTeşekkür ederim.
Maydonoz suyu çok içtim gerçekten iyi geliyordu fakat kanli sistite etki etmiyor sanırım.
Artık geçiremiyorum.Gittigiim doktor da antibiyotik yazıp gönderiyor.3 kutu bitirdim.Maydonoz buharını deneyeceğim tesekkur ederim.
Bende ureaplasma çıktı nisan ayında ondan oluyormuş kanli sistitİdrar kültürünüzde hangi bakteri ürüyor
Onun için antibiyotik içtinizmi direnç geliştiriyor sanırım üroplasma cinsel yolla mı bulaşıyor peki? Doktor benden de istedi nerde yaptırdınız testiBende ureaplasma çıktı nisan ayında ondan oluyormuş kanli sistit
Doğru antibiyotik kullanmayınca gelişiyor maalesef ben dediğiniz şekilde düzgün kullanmama rağmen 1 senedir kronik sistitimAntibiyotik kullanınca bakteriler direnç geliştirmez.Antibiyotik saatlerine uyumazsa direnç geliştirir.Ozel hastanelerin hepsi yapıyor.
Yapıldı zaten yine de gelişiyor malesef. Üroplasma çok inatçı bir bakteri bende de o var yüzde 99O zaman doktorunuzdan antibiyogram testi isteyin
İnşallah yoktur.Gecen çok kişi olmuş iyileşen vucutla ilgili herhalde ben sigara da iciyorumYapıldı zaten yine de gelişiyor malesef. Üroplasma çok inatçı bir bakteri bende de o var yüzde 99
Merhaba, öncelikle bunu yaşayan her kadına geçmesi için dua ediyorum. çünkü bende yaklaşık 7 8 yıldır kronik sistitle uğraşıyorum. bunun enfeksiyonla alakalı olduğunu pek düşünmüyorum. çünkü kültür yapıldığında herşey temiz çıkıyor. benimde denemediğim yöntem içmediğim ilaç kullanmadığım bitkisel özel hiçbirşey kalmadı sonuçta alamadım. bundan bir sene önce Ürolojiye gittim sistoskopi cart curt herşey yapıldı ELMİRON diye bir ilaca başladım. 3 4 aya yakın kullandım. başarılı bir sonuç alamadım ama en azından şiddetini kaybetmişti. her hafta tekrarlayan sistitim ayda bire falan düşmüştü. yaklaşık son 6 aydır tekrar bir çoğalma söz konusu ve artık hiçbir antibiyotik fayda etmiyor. bugün bir bitkisel ilaca daha başladım. Canephron bunu da kullanacağım. eğer sonuç alabilirsem herkeze haber vereceğim. İstanbul Türkiye hastanesi doktor Şifa Savaş önerebilirim. imkanın varsa git kardeşim. belki sana çözüm bulunur.Merhaba herkese,
Bu platformu kullanan bütün kadınlara sormak istiyorum.
Yaklaşık 6 7 yıldır kronik sistit ile mücadele ediyorum ve antibiyotikler işe yaramıyor.
Cranberry vs kullandım.Yine de bana mısın demedi.
İstanbulda önerebileceğiniz iyi bir enfeksiyon doktoru var mıdır? Doktorlar beni başından saviyor çoğu kez.Artik kanli olmaya başladı.Fakat tahlillerde e coliden başka mikrop yok.Kultur desen uremiyor.Hijyen vs su içme her şeye dikkat ediyorum.Ilac bitiyor yine e coli yine sistit.
BU konuda memnun kaldığınız doktor varsa yazar misiniz?