• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kronik enfeksiyon yardım

Tugba220

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
570
170
103
Artık normal mi degil mi anlayamaz oldum bi şeffaf akıntı oluyor bi sarımsı yesilimsi gibi böyle kısa küçük az miktarda her tuvalette peçeteyle kontrol etmekten sıkıldım ben mi abartıyorum bilmiyorum ama erezyon da oluşmuştu ben de napılabilir bilen var mı? Vajinal kültür aldırdım üreme yok çıktı gelişimde femoflor diye bi test var her şeye bakıyor yaptıran oldu mu

Canım akıntının kokusu ve rengi önemli derler hep doktorlar. Ama yumurtlama döneminde de çok fazla olur akıntı . Birde adet öncesi sarı akıntı olur.

Kronikleşmiş ise çok zor cnm sürekli hijyenik olman lazım iç çamaşırini sık sık değiştir.geceleri yapabiliyorsun iç çamaşırı olmadan uyu.havalansin
Bir doktor söylemişti bana.

Bu arada benim de akıntım kendimi. Bildim bileli var yumurtlama zamani çok olur ve usuttugumde

Ya enfeksiyon var biraz diyor doktorlar ama yogun da degil bi gün hiç olmuyor ertesi gün oluyor falan hijyene de dikkat ediyorum geceleri iç çamaşır giymemeye çalışıcam kefir falan da içiyorum

Ya enfeksiyon var biraz diyor doktorlar ama yogun da degil bi gün hiç olmuyor ertesi gün oluyor falan hijyene de dikkat ediyorum geceleri iç çamaşır giymemeye çalışıcam kefir falan da içiyorum
İşte bunun tedavisi sıkıntı bir düzelir gibi oluyor hop bir kaç güne tekrar.herseyiyle kötü ama napalim çekiyoruz birkacimiz maalesef.kefir iyi geliyor bana da bol bol da su iç

Back
X