• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kronik akciğer hastalığı olup hamile kalanlar

lugesya11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
40
5
6
32
Merhaba, ben bronşektazi hastasıyım sanırım az miktarda da astımım var. Bu şekilde hastalığı olup hamile kalanlar var mı? Varsa bebeğe zararı oldu mu ya da hastalık hamileliği zorlaştırdı mı? Bu tecrübeyi yaşayanlar cevaplarsa çok sevinirim

Merhaba, ben bronşektazi hastasıyım sanırım az miktarda da astımım var. Bu şekilde hastalığı olup hamile kalanlar var mı? Varsa bebeğe zararı oldu mu ya da hastalık hamileliği zorlaştırdı mı? Bu tecrübeyi yaşayanlar cevaplarsa çok sevinirim
Bronsektazi hastasi olup hamile olan ve bebek dünyaya getiren cok hasta var. Hastaliginizin derecesini doktorunuz biliyordur bu konuda eminim doktorunuza da sormussunuzdur cevabi ne oldu? Bronsektazi olup sonra tüberküloza yakalanan bir hasta vardi haberlere cikmisti 3 4 sene oncesi hatirliyorsaniz. Birkac doktorla irtibata gecin. Her sekilde bir risk olacaktir ki hayat risklerle dolu.

Bronsektazi hastasi olup hamile olan ve bebek dünyaya getiren cok hasta var. Hastaliginizin derecesini doktorunuz biliyordur bu konuda eminim doktorunuza da sormussunuzdur cevabi ne oldu? Bronsektazi olup sonra tüberküloza yakalanan bir hasta vardi haberlere cikmisti 3 4 sene oncesi hatirliyorsaniz. Birkac doktorla irtibata gecin. Her sekilde bir risk olacaktir ki hayat risklerle dolu.
Çocuğun olur dediler ama yine de kadın doğuma görün başka sorun varsa diye dendi. Ama kadın doğumda da önemli bir sorunum çıkmadı. Hastalığım ileri derece değil yani tek ciğerimde ve az bir kısımda ama ameliyat olamıyorum bulunduğu bölgeden dolayı ancak çok şükür sık hasta olmuyorum tabi zaman zaman her insan kadar hasta olduğum oluyor. Ben en çok nefes alamam diye korkuyorum ama sanırım sağlıklı insan dahi astıma benzer nefes darlıkları yaşıyormuş. İnsan tabi endişe ediyor. Yaşayanlardan öğrenmek istedim. Teşekkür ederim cevap için😊

Bronşektazi nasıl pek bilmiyorum ama ben alerjik astım hastasıyım. Hamile kalma sürecine etkisi yok tabi benim hastalığımın ama ara ara geceleri yatarken oluşan nefes darlıkları yaşıyorum hamilelik sürecinde. Çok ciddi bir durum değil benimki rahatsız etse de bir şekilde sabredip geçiyor

Back