Dudak Makyajı Krmz ruj?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
rica ederim canım yerimseniben cizgimden çıkartmayın beni sana da geldimi? kızlar bide panace81 yazın youtube o kızda süper göz makyajı yapıyor. ben bakıyorum yaparken:dance:

ikizim olsa bana bu kadar benzemezsırnaşık şeybende surekli o kizi izliorum bayada unlu olduu cokda hos yapio makyaji ama hic guzel mascara kullanmio deluu lülülülülülü diger kizin linkini banada atarmisin canim :1hug:

merhaba lütfen banada atarmısınız tşk

yarencim mrb bende mersinliyim şutarafagitti
öncelikle türkiyeden youtube girilmiyor ben aşağıdaki linkten giriyorum. bu linke gir karşına nireyna diye bi kızın videoları çıkacak. bi dolu videosu var. bide panace81 ve eve pearl diye iki kişi daha var onların videolarıda süper. zaten eve pearl ödüllü bi makyöz. panace81 ve nireyna da tanınıyor. herşeyi anlatıyor kız. face atelier ve make up forever diye iki marka kullanıyor nireyna genelde. takılırsan bana özelden de yazabilirsin açık özelim

http://www.ktunnel.com/index.php/10...search_query=nireyna+eye+make+up&search_type=

:1hug:a.s.

ingilizcem yok bu siteleri kullanamıyorum türkçesi varmı bu sitelerin tşk

tatlım takma zaten nireyna da yabancı pek bilmiyor ingilizce. eve pearl ve panace81 i bende pek anlamıyorum. ama alttaki yorumları okudum ben. sen sadece izle şimdilik. bide verdiğim linkin üst tarafında search kısmı var oraya panace81 yada eve pearl yazarsan videolar çıkar. yien takılırsan ben yardımcı olurum. sen boşvr zaten çoğumuz anlamıyoruz sadece izliyoruz :teytey::1hug:

tatlım takma zaten nireyna da yabancı pek bilmiyor ingilizce. eve pearl ve panace81 i bende pek anlamıyorum. ama alttaki yorumları okudum ben. sen sadece izle şimdilik. bide verdiğim linkin üst tarafında search kısmı var oraya panace81 yada eve pearl yazarsan videolar çıkar. yien takılırsan ben yardımcı olurum. sen boşvr zaten çoğumuz anlamıyoruz sadece izliyoruz :teytey::1hug:

panace81 in aksani zaten cok tuhaf ilk izledigimizde arkadaslarimla biz bile zorlandik anlamaya ama o tum urunlerini siralio o yuzden cok begeniorum onun yaptiklarini ben :sm_cool:

bendemi böyle videolar çekip koysam =)
kızlar sizde yapabilirsnz çok eğlenceli ben deneye yanıla öğrenmiştm...

kızlar chanelın rujlarına bayılıyorum ama alamıyorum çok pahalı hep içimde kalıo bakmakla yetiniorm =(

ay kırmızısı kırmızı siyah vamp kırmızı hepsi çok güzel..

kırmızı ruj maalesef bana hiç mi hiç gitmez.... çok severim. beğenerek alırım. ve evde bie kere sürerim ve anında çıkarım, diğer rujumu sürerim ve kırmızı ruj , arkadaşlarıma doğru yola çıkar...

kırmızı ruj maalesef bana hiç mi hiç gitmez.... çok severim. beğenerek alırım. ve evde bie kere sürerim ve anında çıkarım, diğer rujumu sürerim ve kırmızı ruj , arkadaşlarıma doğru yola çıkar...

NİYE YA:1shok: niye yakışmasın nedne öle düşünüyosun. ilk başta hepimiz biraz yadırgıyoruz ama sonra onsuz olmuyor:1hug:

yok canım. gerçekten yakışmıyor. düşün parfümeriler de denediğim de bile , hani kızlar ürünleri satmak için ne kadar yakışmasa da , ay çok güzel oldu derler ya. inan, bu kızlar bile ben sürdüğümde görüntüyü görüp dayanamayıp, doğru olmadı, size gitmedi demek zorunda hissediyorlar... anlayacağın o kadar şanssızım. ve dudaklarım da dolgun aslında renk ten belki..

yok canım. gerçekten yakışmıyor. düşün parfümeriler de denediğim de bile , hani kızlar ürünleri satmak için ne kadar yakışmasa da , ay çok güzel oldu derler ya. inan, bu kızlar bile ben sürdüğümde görüntüyü görüp dayanamayıp, doğru olmadı, size gitmedi demek zorunda hissediyorlar... anlayacağın o kadar şanssızım. ve dudaklarım da dolgun aslında renk ten belki..

ya ne güzel işte dolgunmıuş. kırmızı renk her kadına her ten rengine gider. tüm makyözler bile der. acaba doğru renk mi vermiyolar sana ya. teninin rengi ne ki:uhm: ben kararlıyım kullandırcam sana:1hug:

X