Dudak Makyajı Krmz ruj?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
almagester burdaki videolar bir harika yaa...bayıldım gerçekten...makyaj yapmak da marifet işi.ben ne kadar izlersem izleyim bu kadın gibi makyaj hayatta yapamam :KK43:

canım bende öyle diyodum ki arkadaşlarım çok güzel makyaj yaptığımı söyler buna rağmen bende aman bu ne dedim ama ordaki herşey fırça mucizesi. ben evdeki fırçaları değiştirdim elime aldım aman dedim surat benim siler yaparım ve inan oluyor yerimseniben etrafta hiçkimse bukadar bilmiyorki. azcık kaçırsan farı tarz yapmış sanıyolar :roflol: panace81 diye de bi kız var bak onuda yaz youtube a inanamzsın. biraz rahat olmak ve sık sık evde yapmak lazım

mesela amaznda fırça setleri var avonun falan çok ucuz,bunlar türkiyede pahalı oluyor. zaten iyi fırçayı eline alınca ayıyor resmen far falan :) geriside biraz senin hangi renlkleri sevdiğine bağlı. ben eyeliner çekemzdim inanamazsın böle kara böcük gibi oluyodum dene dene evde 3 günde alıştım. gözü kapalı çekerim şimdi.a.s

bak şey var ayşenur yazıcının makyajın püf noktaları diye. orda da süper anlatıyo.ucuz bi kitap on milyoni bide şu adres var. bu kadında süper biliyosundur. öle kötü yüzleri düzeltioki. hepsi fırça işi
http://www.evepearl.com/ bunada bak o fırçalara bayıldım

işin püf noktası fırçalar mı diyorsun yani?? ben aplikatöre alışmışım fırça zor geliyor...demek ki onun için güzel yapamıyorum...zaten her zaman da yapmıyorum ama özel günler için bilmek gerekli diye düşünüyorum...

işin püf noktası fırçalar mı diyorsun yani?? ben aplikatöre alışmışım fırça zor geliyor...demek ki onun için güzel yapamıyorum...zaten her zaman da yapmıyorum ama özel günler için bilmek gerekli diye düşünüyorum...
evet canım kesinlikle fırçalar. ben artık aplikatör kullanmıyorum.inanaırmısın cildim de daha az zarar görüyor sanki. bide aplikatör lönk diye yapıştırıyo farı yayamıyosun ilk sürdüğün yerde. ben fırça seti aldım makyaj yaptım ya zevk adlım resmen yaparken. benec özel gün için deme yalnızca benim kaşalrım ukalalık olcak ama ebru gündeş gibi duruyor. normalde dik ve kavisli ama bi fırça aldım ve farla boyuyorum kaşlarımı yolda iki kişi sordu nerey aldırıyosun diye. aynı fırçayla azcık kahve farı alt ve üzt kirpik dibime çekiyorum. makyaj varmı yokmu bellisiz ve bakımlı duruyoç amazona bak bi avonun fırçalrı güzel ve ucuz diğer markalar mesela laura mercier falan ünlü makyöz olduğu için fırçaları pahalı. ama aldığın fırçalar öle nastica falan olmasın berbat bişey onlar. ne allık sürüyo ne bişey. yüzünede yapışıyo. fikrn olması açısından body shopa falan bi git fırçalara bi dokun yapılarına bi bak kaymak gibi çksen gelmez kıllar. öyle fırçalar al. ama tabi türkiyede pahalı. amazondan falan alırsan iyi olur. ben body shoptan 14-15 aldım mesela amazonda avonlar 2-3 dolar

ay ne çok yazmışım. ama napıyım biri sorunca bildiğim bişeyse duramıyorum. bence iki üç tane iyi fırçan olsun. allık pudra ve iki tanede far fırçası. zaten farlar için karıştırma fırçası car concealer da sürebiliyosun onla. ama almadan önce şöle ykm ye falan body shopa falan bi git bi bak kalitelerine. sakın hemen alma. bazı yerlerde kampanya oluyor. bak dediğim diğer dandik fırçalarla karşılaştır diye. o zmaan aslında fırça kullanmak daha kolay gelcek. yüzüne resim yapıyo gii hissedyo insan :roflol::sm_cool:

bak şey var ayşenur yazıcının makyajın püf noktaları diye. orda da süper anlatıyo.ucuz bi kitap on milyoni bide şu adres var. bu kadında süper biliyosundur. öle kötü yüzleri düzeltioki. hepsi fırça işi
http://www.evepearl.com/ bunada bak o fırçalara bayıldım

ya canım ben mümkünse elindeki bütün videoları istiyorum ozaman:teytey:

kızlar size bişey sorucam benım dudaklarım oldukca dolqun ve beyaz tenlıyım kırmızı rujun cok yakıscaqını dusunuyorum ama ben mat dursun ıstıyorum kırmızı zaten kendını belli eden bir renk oduqu için cok parlamaması beım için daha iyi olur önerebileceqiniz bir marka var mı ?

kızlar size bişey sorucam benım dudaklarım oldukca dolqun ve beyaz tenlıyım kırmızı rujun cok yakıscaqını dusunuyorum ama ben mat dursun ıstıyorum kırmızı zaten kendını belli eden bir renk oduqu için cok parlamaması beım için daha iyi olur önerebileceqiniz bir marka var mı ?
canım bende beyaz tenliyim cecilin 23 numara bi ruju var, classic rouge diye 23 numara çok güzel ve mat duruyor. dudaklarına önce fondöten sür sonra kalem geç çevresine sonra fırçayla ruju sür böylece abartı olmaz sonra peçeteyle fazlalılığı al tekrar fırçayla sür azcık süprizzzzz yuppi çok güzel olur. valla bi de dudakların dolgunmuş. bu sene kırmızı moda zaten. bide sadece gzölerine rimel sür süperrrrrr olur.a.s.

ben de genelde kırmızı ruj sürüyorum agzı daha küçük gösterıyor sanki, nötr renkler sürünce açık kahve şeftali rengi vs tatlı renkler sürünce nrmal dudak renginde olduğundan sürmemiş gibi oluyorsunuz kırmızı en iyisi hattaa koyu kırmızı.

ben de genelde kırmızı ruj sürüyorum agzı daha küçük gösterıyor sanki, nötr renkler sürünce açık kahve şeftali rengi vs tatlı renkler sürünce nrmal dudak renginde olduğundan sürmemiş gibi oluyorsunuz kırmızı en iyisi hattaa koyu kırmızı.
evetttt bencede yaşasın kırmızı rujjj:dance::teytey:

canım bende beyaz tenliyim cecilin 23 numara bi ruju var, classic rouge diye 23 numara çok güzel ve mat duruyor. dudaklarına önce fondöten sür sonra kalem geç çevresine sonra fırçayla ruju sür böylece abartı olmaz sonra peçeteyle fazlalılığı al tekrar fırçayla sür azcık süprizzzzz yuppi çok güzel olur. valla bi de dudakların dolgunmuş. bu sene kırmızı moda zaten. bide sadece gzölerine rimel sür süperrrrrr olur.a.s.

çok saol canım ya ben parlak dusun ıstemıoyrum cunku =) a.s.

kızlar ben youtube da acayip güzel makyaj yapan profesyonel bi kadının vieolarını bulmuştum ama başlık silinmiş. zararlı olabilir diye :sm_confused: oysa kız dehşet ötesi makyaj yapıyodu. şahsen ben bi makyaj delisi olarak öğrendiklerim karşısında şok olmuştum. iki gün izledim tüm videoları. kadın resmen tablo gibi yapıyo. hemde herşeyi anlatıyodu. kaç numara fırça kullandığını bile. istediğin makyajı yazıyodun yapıyodu :1no2: off niye kapatıldı sanki şu youtube. isteyen olursa linki özelden yazarım. arkadaşlarım biyere giderken bakıp yapıyomuş :dance::dance: benim gibi onlarda deli

mümkünse bana da atarmısın şimdiden teşekkürler.

ayy şu kırmızıya bende takmış durumdayım şu ara neye elimi atarsam atayım önce kırmızısına bakıyorum...bir tane de kırmızı ruj arıyorum....ben beyaz tenliyim...dudaklarım da dolgun.ama istediğim kırmızı zor bulunan bir ton.ben kan kırmızısını sevmiyorum.insanı çok basit gösterebiliyo bazen.yada ben kendimde öyle sanıyorum bilmiyorum.ben daha çok mat ve koyu kırmızı şarabi bi renk istiyorum.ama bordo kadar koyu da olmsaın diyorum...o kadar çok ruj baktım ki.istediğimi bulamadım.sizin önerileriniz war mı kızlar??

veritanın 126 numaralı rujunu kullanıyorum
herkes beğeniyor rengini...açık kırmızı değil koyu mat bir kırmızı bordoya kaçıyor aslında ama okadar koyu değil...
bir kozmetikçide testırını dene beğenirsen al istersen..

X