Dudak Makyajı Krmz ruj?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
valla kırmızı kendini çok belli eden bir renk olduğu için dudağınızın çok güzel olması lazım bence(yani benimki gibisırnaşık şey)

4215523770qy6.jpg

cok asil bir renk bence kırmızı.ayrıca atesli

rica ederim canım yerimseniben cizgimden çıkartmayın beni sana da geldimi? kızlar bide panace81 yazın youtube o kızda süper göz makyajı yapıyor. ben bakıyorum yaparken:dance:

beyaz tenliyim ama koyu severim vampirleride severm =D
bakim bi şu ruja..
bak o zaman channelin 50 numaralı bi ruju var tam senlik yerimseniben ama sakın türkiyeden alma kazık yiyo insan. strawberryde ucuz. biraz koyu gibi ama tam bi koyu kırmızı. o ruj için bi kadının dolabında bi o ruj bide siyah elbisesi olmalıymış

bak o zaman channelin 50 numaralı bi ruju var tam senlik yerimseniben ama sakın türkiyeden alma kazık yiyo insan. strawberryde ucuz. biraz koyu gibi ama tam bi koyu kırmızı. o ruj için bi kadının dolabında bi o ruj bide siyah elbisesi olmalıymış

sağol cnm bakacam :içelim:

birde göz kaleminin akmaması için bölümünde soru sordm bi bakın kızlar ya =(

sağol cnm bakacam :içelim:

birde göz kaleminin akmaması için bölümünde soru sordm bi bakın kızlar ya =(
canım istersen burdan cvp veryim diorun kalemleri var. istersen banyoya gir akmıyor. bende prestige diye bi marka var oda süper.14 milyona almıştım. ama diorun süper gerçekten. strawberryden 20$ falana alıyosun sanırım yada amazon.com dan. ben bi başlık açtım araştırdığım tüm ürünleri listeledim oarayada bak istersen maskara için falan. deli gbi yabancı sitelerde bunları araştırıyorum :roflol:

benim de sürekli kullandığım kırmızı rujum ucuz bir şeydi.
ama gerçekten iyi duruyor.
pahalı bir şey almamanızı öneririm bende..

hangi markanın hangi ürünü başarılı diye bi başlık açtım. nacizane orda tüm marka ve ürünlerin değerlendirmesi var. tek tek yerli yabancı sitelerden kullanıcı yorumları okuyarak yaptım. bi bak istersen. kendime yapmıştım o listeleri çok araştırdım. belki faydası dokunur:içelim:

kızlar bu arada bende çok video sitesi var. ama öyle abidik değil. yani insan ne yaptığını anlıyor. isterseniz yazarım süprizzzzzyerimseniben

benim de sürekli kullandığım kırmızı rujum ucuz bir şeydi.
ama gerçekten iyi duruyor.
pahalı bir şey almamanızı öneririm bende..
evet canım haklısın. zaten türkiyede bu makyaj malzemelri çok pahalı sırf gümrükten dolayı. ben strawberry ve amazon.com u keşfettiğimde verdiğim pparalara yandım. biz burda aynı marka aynı ürüne 30-40 milyon veriyoruz o sitelerde 15 falan geliyor. yuhhh dedim. mesela mac falan türk:eek:klava:iyede gereksiz pahalı

X