- Konu Sahibi almagester06
valla kırmızı kendini çok belli eden bir renk olduğu için dudağınızın çok güzel olması lazım bence(yani benimki gibisırnaşık şey)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gururlu sana attım özelden geldimi. kusura bakmayın biraz acemiyim. tabiki sana da atarım canım a.s.
bak o zaman channelin 50 numaralı bi ruju var tam senlik yerimseniben ama sakın türkiyeden alma kazık yiyo insan. strawberryde ucuz. biraz koyu gibi ama tam bi koyu kırmızı. o ruj için bi kadının dolabında bi o ruj bide siyah elbisesi olmalıymışbeyaz tenliyim ama koyu severim vampirleride severm =D
bakim bi şu ruja..
keşke benimkide öle olsa ben önce fırçalayıp vicks sürüp sonra sürüyorum :roflol: dudaklarım ince çünküklava:valla kırmızı kendini çok belli eden bir renk olduğu için dudağınızın çok güzel olması lazım bence(yani benimki gibisırnaşık şey)
cok asil bir renk bence kırmızı.ayrıca atesli
keşke benimkide öle olsa ben önce fırçalayıp vicks sürüp sonra sürüyorum :roflol: dudaklarım ince çünküklava:
bak o zaman channelin 50 numaralı bi ruju var tam senlik yerimseniben ama sakın türkiyeden alma kazık yiyo insan. strawberryde ucuz. biraz koyu gibi ama tam bi koyu kırmızı. o ruj için bi kadının dolabında bi o ruj bide siyah elbisesi olmalıymış
evet a.s ya napıyım peeling oluyo hemde acayip şişiyo :teytey: napalım bizde allah vergisi yokbenneyaptımki böle uğraşıyoz işte :çok üzgünüm:dudaklarını mı fırçalıyonsırnaşık şey
canım istersen burdan cvp veryim diorun kalemleri var. istersen banyoya gir akmıyor. bende prestige diye bi marka var oda süper.14 milyona almıştım. ama diorun süper gerçekten. strawberryden 20$ falana alıyosun sanırım yada amazon.com dan. ben bi başlık açtım araştırdığım tüm ürünleri listeledim oarayada bak istersen maskara için falan. deli gbi yabancı sitelerde bunları araştırıyorum :roflol:sağol cnm bakacam :içelim:
birde göz kaleminin akmaması için bölümünde soru sordm bi bakın kızlar ya =(
evet canım haklısın. zaten türkiyede bu makyaj malzemelri çok pahalı sırf gümrükten dolayı. ben strawberry ve amazon.com u keşfettiğimde verdiğim pparalara yandım. biz burda aynı marka aynı ürüne 30-40 milyon veriyoruz o sitelerde 15 falan geliyor. yuhhh dedim. mesela mac falan türkklava:iyede gereksiz pahalıbenim de sürekli kullandığım kırmızı rujum ucuz bir şeydi.
ama gerçekten iyi duruyor.
pahalı bir şey almamanızı öneririm bende..
kızlar bu arada bende çok video sitesi var. ama öyle abidik değil. yani insan ne yaptığını anlıyor. isterseniz yazarım süprizzzzzyerimseniben
evet a.s ya napıyım peeling oluyo hemde acayip şişiyo :teytey: napalım bizde allah vergisi yokbenneyaptımki böle uğraşıyoz işte :çok üzgünüm:
ne videosu canım makyajla ilgilimi