Dudak Makyajı Krmz ruj?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

almagester06

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
1.606
16
ben çok baktım mac powerhouse lipsitick ,,mac russian red,,lancome' behnaz birbirinin aynı. ama bunlar piyasada yok. ama ben cecileden bi ruj aldım bunlarla aynı renk. süper doğal ve acayip hoş elegan duruyo dudakta. sadece bi rimel allık ve bu ruj fransızlar gibi oluyosunuz. bende birinde görüp almıştım. numarası 23 classic rouge yazıyor. aşağıdaki ebru gündeşteki gibi duruyor.
yybcarufavcmk6.jpg

ben ablamın düğününde de bu şekilde saç ve makyaj yaptım güzellik salonundaki kadın bayıldı :eek: özelikkle ruj çok güzel durdu. ucuz bişey almanızı tavsiye ederima.s.

bide 3D effect lip gloss var. dudakların kocaman oluyor uzun süre kalıyor ve sanki lolipop yemişsin gibi bi kırmızı yapıyor. yine cecilin. 6 numara. ben bayılıyorum cecilin rujlarına. lancoma ve dior da kullnadım ama bunlarda çookkk güzel duruyor. üstelik baya hesaplı. gitmiiken bide buna bak derim. hem kemik rengi hem kırmızısı. benim dudaklarım ince olmasına ragmen acayip dolgun oluyor

bende çekiniyordum ama bu ruju kalem çekip çok hafif fırçayla sürüyorum okula gidiyorum bide rimel herkes yüzün ne kadar canlı duruyor diyor :eek:

evet kesinlikle sarı diş ve kırmızı ruj çok kötü oluyor. bide gözleride çok abartmamak lazım. değilse şarkıcı gibi oluyo insan :KK70: hihih

ben ünv de hiç makyaj yapmadımm ama şimdi yapıyorum çok seviyorummmm ama kırmızı ruju daha hiç sürmedim sayılır düğünüm deki biraz koyuyduu ama oda tam kırmızı sayılmazz

bende bide veritanın japon gülü diye bi rengi var çoookk güzel koyu bi kırmızı ama ben beyaz tenliyim vampir gibi oluyorum. esmerlere çok yakışıyoryerimseniben bu rengi başka forumlardada okumuştum esmerler kullanıyomuş

kızlar bu makyaja akmayan bi kalem gerekir dimi :sm_cool: diorun kalemleri süper suyla yıka yıka çıkmıyor sırnaşık şey bide dior show maskara kullanacaksın uffffffffffff süper olur:dance: ama bunlar türkiyede pahalı yabancı sitelerden almak lazım:eek:klava:

kızlar ben youtube da acayip güzel makyaj yapan profesyonel bi kadının vieolarını bulmuştum ama başlık silinmiş. zararlı olabilir diye :sm_confused: oysa kız dehşet ötesi makyaj yapıyodu. şahsen ben bi makyaj delisi olarak öğrendiklerim karşısında şok olmuştum. iki gün izledim tüm videoları. kadın resmen tablo gibi yapıyo. hemde herşeyi anlatıyodu. kaç numara fırça kullandığını bile. istediğin makyajı yazıyodun yapıyodu :1no2: off niye kapatıldı sanki şu youtube. isteyen olursa linki özelden yazarım. arkadaşlarım biyere giderken bakıp yapıyomuş :dance::dance: benim gibi onlarda deli

kızlar ben youtube da acayip güzel makyaj yapan profesyonel bi kadının vieolarını bulmuştum ama başlık silinmiş. zararlı olabilir diye :sm_confused: oysa kız dehşet ötesi makyaj yapıyodu. şahsen ben bi makyaj delisi olarak öğrendiklerim karşısında şok olmuştum. iki gün izledim tüm videoları. kadın resmen tablo gibi yapıyo. hemde herşeyi anlatıyodu. kaç numara fırça kullandığını bile. istediğin makyajı yazıyodun yapıyodu :1no2: off niye kapatıldı sanki şu youtube. isteyen olursa linki özelden yazarım. arkadaşlarım biyere giderken bakıp yapıyomuş :dance::dance: benim gibi onlarda deli

bana özelden linkini atar mısın canım?

bende ıstıyorummmmm kafamçokkarıştı

bende bide veritanın japon gülü diye bi rengi var çoookk güzel koyu bi kırmızı ama ben beyaz tenliyim vampir gibi oluyorum. esmerlere çok yakışıyoryerimseniben bu rengi başka forumlardada okumuştum esmerler kullanıyomuş

beyaz tenliyim ama koyu severim vampirleride severm =D
bakim bi şu ruja..

X