• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kristen Stewart

"Mükemmelmişim gibi davranmıyorum insanların da böyleymişim gibi düşünmesini istemiyorum. Beni olduğum gibi görmelerini istiyorum." Kristen

outtakes1%20%283%29.jpg

burada da hiç makyajı yok. makyajsız normalde hoş görünen bir insan bile fotoğraflarda en azından bir allık sürmediğin de yorgun ve soluk görünüyor. bu çok normal
Bu arada bu çekilen fotoğraflar öyle telefon ve webcam fotoğraflarına benzemiyor. Prof. bir makine aynada senin bile göremediğin bir sivilceyi fotoğrafta tak diye karşına çıkarıyor :)))))) ünlülerin işi zor.

Son düzenleme:
Herkesin görüşüne saygı duyarım zevk meselesi. Banda adriana lima her türlü güzel geliyo şahsen hiç bi kusuru yokmuş gibi ama beğenmeyenlerde var

Herkesin görüşüne saygı duyarım zevk meselesi. Banda adriana lima her türlü güzel geliyo şahsen hiç bi kusuru yokmuş gibi ama beğenmeyenlerde var

tabikide .
Adriana Lima içinde google 'Adriana Lima makyajsız yaz' bir sürü kötü fotoğraflar bulabilirsin .magazincilerin işi bu, onların kötü hallerini de gösterip çoğu insanda ego tatmini yaratmak.

Az önce Speak filmini izledim. Oldukça ağır ilerleryen ve pek iniş çıkışları olmayan film. Kristen filmde ki rolüne çok yakışmış. Tecavüze uğradıktan sonra konuşmayı bırakan depresif bir kızı canlandırıyor ve oldukça başarılı. Filmdeki ağır dram ve umut arayışı güzel aktarılmış olsa da ,mutlaka izleyin diyebileceğim bir film değil.

SpeakPoster.jpg

herkes kalıptan çıkmış gibi artık :)

en azından kendine has bi tipi ve havası varya o yeter yani.

umarım hiçbiyerini de yaptırmaz tornadan çıkmışcasına olmak berbat bişey

Ben de inanmıyorum :44: taş çatlasın 47-48'dir.

Demin Kristenin üstsüz fotografına rastladım :30: Son filminde soyundugunu biliyorum, oradan bir kare değil bu.
Koysam mı ,koymasam mı bilemedim .

Fazla cesur bir poz çünkü.

Son düzenleme:
Bu mesela çok iyi yapılmış bir photoshop ama yinede dikkatli bakınca bariz anlaşılıyor. Yalnız hatunun fizik on numara :))))

Son düzenleme:
Back
X