• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kristen Stewart

arkadaki çocuk kristen'i fena kesmiş :))))

d5wz1.jpg

hööhh! :1::1:

.................

Meşhur olmak hayatını değiştirdi mi?

"Birisinin benim hakkımdaki fikrini bir tıkla sunması çok garip. Gerçekten tuhaf ve böyle bir şeye alışkın değilim." Kristen

00044.jpg

Bence direk öldürsün kendini... :1:
Aaaaaaaaaaaaa neden böyle söyledin şimdi :) çenesi kötü görünüyor ,bu bir gerçek .
Hele de güldüğünde :)Çirkin kız demiyorum asla ,yaptırsa iyi olur diyorum sadece.

kristen-stewart-chanel-black-dress-met-gala-2010.jpg

yanakları dolgun olsa yüzü de uzun değil yuvarlak olsa ,o Kristen olmaz ki başka bir şeye benzer :) sanıyorum Kristen estetik yaptıracak son ünlü.

Orası hiç belli olmaz :) şu an karşı ama ilerde düşüncesi değişebilir .Yüzü uzun ,vallahi de bilhalide uzun :) ama güzel kız :31:

Son düzenleme:
Meşhur olmak hayatını değiştirdi mi?

"Birisinin benim hakkımdaki fikrini bir tıkla sunması çok garip. Gerçekten tuhaf ve böyle bir şeye alışkın değilim." Kristen

00044.jpg

Ya bu arada bu kız saçla makyajla fena değişiyor yani bambaşka biri oluyor ama dudakları onu ele veriyor. Dudakları olmasa tanıyamam. :1::1::1:

Çok sakin biri gibi görünüyorsun ama seni ne kızdırır? Eğer böyle bir şey oluyorsa tabii…

"(Gülüyor) Nefret dolu, ırkçı ve aptalca yorumlar. İnsanların bir şeylerin nedenini ve nasılını bilmeden eleştiri yapmaları beni köpürtüyor." Kristen

039.jpg

Yabancıların hepsi makyajla çok değişiyo ya değişik bi ifadeleri var okadar çirkinken makyajla bambaşka olabiliyolar. Şahsen makyajsız çok çirkin. Her zaman türk kadını diyorum:16:

Aaaaaaaaaaaaa neden böyle söyledin şimdi :) çenesi kötü görünüyor ,bu bir gerçek .
Hele de güldüğünde :)Çirkin kız demiyorum asla ,yaptırsa iyi olur diyorum sadece.

kristen-stewart-chanel-black-dress-met-gala-2010.jpg

Orası hiç belli olmaz :) şu an karşı ama ilerde düşüncesi değişebilir .Yüzü uzun ,vallahi de bilhalide uzun :) ama güzel kız :31:

Ya bu arada bu kız saçla makyajla fena değişiyor yani bambaşka biri oluyor ama dudakları onu ele veriyor. Dudakları olmasa tanıyamam. :1::1::1:

Fotoğrafta öyle çıkmış ya, genelde bence çenesi güzel duruyor .hele ki profilden fotoğraflarında :))
Ama belli olmaz tabi ,yinede şu an görünen (bu konuda soruda sormuşlardı ona) karşıymış estetiğe.

Kristen-Stewart-Yazl%C4%B1k-Sa%C3%A7-Modeli.jpg

Kristen bence çok az makyaj yapan biri. Genelde dergi vs fotoğraflarında makyajdan değil aşırı derecede oynama yaptıkları için değişiyorlar, bu her ünlü için geçerli. Ayrıca türk kızlarının da genel olarak çok makyajla dolaştıklarını düşünüyorum. Röfleli saçlarıysa cabası. doğallıktan söz açılırsa biz bu konuda biraz daha gerideyiz.

Son düzenleme:
Fotoğrafta öyle çıkmış ya, genelde bence çenesi güzel duruyor .hele ki profilden fotoğraflarında :))
Ama belli olmaz tabi ,yinede şu an görünen (bu konuda soruda sormuşlardı ona) karşıymış estetiğe.

Kristen-Stewart-Yazl%C4%B1k-Sa%C3%A7-Modeli.jpg

Sen geçen sayfalarda yazmıştın ,okumuştum onu :) belli olmaz tabii .

Asıl önden fot.larda belli olur büyüklüğü :26: yandan pek anlaşılmaz .

Koyu renk saç çenesini daha vurgulamış ,haksız mıyım :) yabancı basında benim gibi düşünüyor .

kristen-balenciaga2.JPG

kristen-balenciaga3.JPG

bence sadece markete giderken fotoğraflarının çekilmesinden rahatsız ve yorgun görünüyor makyajsız olmamasıyla bir ilgisi yok. bu arada bir insan ne kadar güzel ve fotojenik olursa olsun mutlaka kötü göründüğü günü ,berbat çıktığı fotoğrafları vardır .bu çok insani bir durum :) (bu arada bence burada berbat görünmüyor)

Sen geçen sayfalarda yazmıştın ,okumuştum onu :) belli olmaz tabii .

Asıl önden fot.larda belli olur büyüklüğü :26: yandan pek anlaşılmaz .

Koyu renk saç çenesini daha vurgulamış ,haksız mıyım :) yabancı basında benim gibi düşünüyor .

koyu saçtan değilde bu modeldeki saçtan kaynaklanıyor. bu saçla bence de fotoğraflarda pek iyi görünmüyor, ztn hiç koymuyorum o halinden fotoğraflar :))))

Back
X