- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 448
- 34
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
arkadaki çocuk kristen'i fena kesmiş :))))
![]()
hööhh!

.................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaki çocuk kristen'i fena kesmiş :))))
![]()
Yanagına dolgu yaptırsa ,daha hoş gorunebilir sanki ve çenesini törpületse.
Yanagına dolgu yaptırsa ,daha hoş gorunebilir sanki ve çenesini törpületse.
QUOTE]
Bence direk öldürsün kendini...![]()
Aaaaaaaaaaaaa neden böyle söyledin şimdi :) çenesi kötü görünüyor ,bu bir gerçek .Bence direk öldürsün kendini...![]()
yanakları dolgun olsa yüzü de uzun değil yuvarlak olsa ,o Kristen olmaz ki başka bir şeye benzer :) sanıyorum Kristen estetik yaptıracak son ünlü.
Meşhur olmak hayatını değiştirdi mi?
"Birisinin benim hakkımdaki fikrini bir tıkla sunması çok garip. Gerçekten tuhaf ve böyle bir şeye alışkın değilim." Kristen
![]()
Aaaaaaaaaaaaa neden böyle söyledin şimdi :) çenesi kötü görünüyor ,bu bir gerçek .
Hele de güldüğünde :)Çirkin kız demiyorum asla ,yaptırsa iyi olur diyorum sadece.
![]()
Orası hiç belli olmaz :) şu an karşı ama ilerde düşüncesi değişebilir .Yüzü uzun ,vallahi de bilhalide uzun :) ama güzel kız![]()
Ya bu arada bu kız saçla makyajla fena değişiyor yani bambaşka biri oluyor ama dudakları onu ele veriyor. Dudakları olmasa tanıyamam.![]()
Fotoğrafta öyle çıkmış ya, genelde bence çenesi güzel duruyor .hele ki profilden fotoğraflarında :))
Ama belli olmaz tabi ,yinede şu an görünen (bu konuda soruda sormuşlardı ona) karşıymış estetiğe.
![]()
Sen geçen sayfalarda yazmıştın ,okumuştum onu :) belli olmaz tabii .
Asıl önden fot.larda belli olur büyüklüğü :26: yandan pek anlaşılmaz .
Koyu renk saç çenesini daha vurgulamış ,haksız mıyım :) yabancı basında benim gibi düşünüyor .
koyu saçtan değilde bu modeldeki saçtan kaynaklanıyor. bu saçla bence de fotoğraflarda pek iyi görünmüyor, ztn hiç koymuyorum o halinden fotoğraflar :))))