• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kristen Stewart

aZL1C.gif
VoVR2.gif

s53eX.gif
wQmu1.gif

"Kristen Stewart bana göre eşsiz bir kişilik, onunla ilk kez tanıştığımda kesinlikle Balenciaga'ya çok uygun biri olduğunu anlamıştım. Çok ilginç bir şahsiyeti ve harika bir güzelliği olduğunu düşündüm. Ve onun benim hikayemin bir parçası olmasını çok istedim." ~Nicholas Ghesquiére

aZL1C.gif
VoVR2.gif

s53eX.gif
wQmu1.gif

"Kristen Stewart bana göre eşsiz bir kişilik, onunla ilk kez tanıştığımda kesinlikle Balenciaga'ya çok uygun biri olduğunu anlamıştım. Çok ilginç bir şahsiyeti ve harika bir güzelliği olduğunu düşündüm. Ve onun benim hikayemin bir parçası olmasını çok istedim." ~Nicholas Ghesquiére

Bu giflerden sonra niyeyse bu baygın bakışlarının bilerek ve istenerek yapıldığını düşünmeye başladım. :1:

anlamıyorum bu renkte ve bu model saçta neden bu kadar ısrarcı... çok kötü bakımsız duran manasız bir renk. ya tam sarı yapsa yada uzun siyah saçlarına geri dönse ne kadar güzel olur. çok sağlıksız görünüyor.

dgdxq.jpg

Back