• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kristen Stewart

ks-wiener.png

evet kadınsı ama çok ince.
fotoğraf makinelerinin (özellikle profesyonel olanların) insanı olduğundan çok daha kilolu gösterdiklerini bildiğim için sıfır beden olduğunu düşünüyorum ben.

evet biliyorum bende daha kilolu gösterdiğini ama ben 36 beden olduğunu düşünüyorum bu kızın boyu 1.68 ise kilosu 56 var bence.

evet biliyorum bende daha kilolu gösterdiğini ama ben 36 beden olduğunu düşünüyorum bu kızın boyu 1.68 ise kilosu 56 var bence.

Mümkün değil :) Ben 1.65 im kilom 56-57 ve böyle durmuyorum asla .
Kaldı ki profesyonel makineler ,inanı olduğundan toplu çıkartıyor .Reelde daha da zayıf olduğuna emimim :)
Kilosuna gelince ,47-48 civardır .

ben beğenmedim incecik dudakları var .ince dudaklı kadınları pek beğenmem .çizgi gibi duruyor .botoks falan yaptırsın dudaklarına kız .

ben beğenmedim incecik dudakları var .ince dudaklı kadınları pek beğenmem .çizgi gibi duruyor .botoks falan yaptırsın dudaklarına kız .

Dudaga botoks mu olur :) dolgu demek istedin galiba.
Ben de önceden yaptırsa iyi olur diyordum, ama fikrim değişti artık .Herkes hokka gibi bir buruna,çeneye ve dudaklara sahip olmak zorunda değil .Bu kızın çok karakteristik bir yüzü var.:nazar:

Çok sevdiğim bir arkadaşım da, bu kıza çok benziyor :31: onunda böylesi güzel ,tazecik bir yüzü var.Bayılıyorum ona da.:nazar:

Su gibi.

Kristen-kristen-stewart-1109239_1299_1920.jpg

Son düzenleme:
Back