Kristen Stewart'ın Güzelliğinin Arkasındaki 6 Önemli Şey
Balenciaga'nın yeni parfümü Florabotanica'nın Amerikalı yüzü, Hollywood'un en çok kazanan oyuncusu ünvanına ve moda hakkında farklı bir bakış açısına sahip. - Sabine Maida
1. Keskin parfüm
"Parfüm sevmiyorum ancak bu Balenciaga kokusu hoşuma gidiyor. Gün içinde biraz havaya girmek için bileklerime püskürtüyorum ve akşam da dışarı çıkarken kullanıyorum. Bu koku beni, kendimden daha emin ve daha kadınsı hissettiriyor." Florabatonica, Balenciaga
2. Kuru şampuan
"Ben her gün kuaföre giden Amerikalılar'dan biri değilim. Saçlarımı haftada bir veya iki kez yıkıyorum, ama sık sık kuru şampuanla kullanıyorum." Ojon Tam Detoks Kuru Temizleyici Sprey
3. Siyah maskara
"Favori makyaj ürünüm! Herhangi bir kullanım şeklim veya kullandığım belli bir marka yok. Aslında neredeyse tüm maskaraları deniyorum..." Black mascara, Calvin Klein
4. Tuzlu su spreyi
"Karmaşık saç stillerini sevmiyorum! Saçımı çok nadir tararım... Yani ben Los Angeleslı'yım ve Santa Monica sörfçülerininki gibi kumsaldan fırlamış görünümlü saç stilini tercih ediyorum." Surf Spray, Bumble and Bumble
5. En iyi cilt bakımı ipuçları
"Bir cilt bakımı uzmanına başvurmak için daha çok gencim, o yüzden yüzüm için Skin Ceuticals'ın mükemmel ürünlerini kullanıyorum. Ve sivilce falan oluşursa ABD'de satılan Proactive ürünlerinden kullanıyorum." Skin Ceuticals Hydrating B5 Serum
Kristen ayrıca şunları da seviyor...
Süt: "İçindeki besin değerleri sebebiyle çok fazla içiyorum. Ayrıca magnezyum ağırlıklı bir vitamin karışımı da kullanıyorum. Zayıf kalmaya çalışmıyorum ve çok fazla kilo vermek de istemiyorum. Raşitizm hastasıymış gibi görünmekten nefret ediyorum, sanki bir erkekmiş gibi hissediyor ve tüm feminenliğimi yitiriyorum."
Jodie Foster: "O benim Amerika'daki bir numaralı güzellik ikonum! İlk çıkışından bu yana stili hiç değişmedi... Onu ne zaman görsem çok güzel."
Doğallık: "Ben sade bir Kaliforniyalıyım, Los Angeles'ın silikonlu ve rengi bozarmış yaratıklarından değilim. Mesela çorapsız yaşamayı seviyorum..."