• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kristen Stewart

Dudaga botoks mu olur :) dolgu demek istedin galiba.
Ben de önceden yaptırsa iyi olur diyordum, ama fikrim değişti artık .Herkes hokka gibi bir buruna,çeneye ve dudaklara sahip olmak zorunda değil .Bu kızın çok karakteristik bir yüzü var.:nazar:

Çok sevdiğim bir arkadaşım da, bu kıza çok benziyor :31: onunda böylesi güzel ,tazecik bir yüzü var.Bayılıyorum ona da.:nazar:

Su gibi.

Kristen-kristen-stewart-1109239_1299_1920.jpg

zevkler ve renkler tartışılmaz .bana göre güzel bir kız değil .yani farklı değil .dolgu yada başka birşey yapabilir dudaklarına bence ince ince duağıda çok itici bulurum kadında o yüzden beğenmiyorum .bana göre hokka burun ve kalın dudak ikilisi çok güzel dir .zaten güzel denilince o dediğin şeylere ilk bakılıyor dünyada böle böle kabul görmüş .yoksa bütün kadınlar güzel zatan .

Maritsaya katılıyorum.
Kristen farklı değil mi? o zaman dolgunlaştırsın dudaklarını da bari farklı olsun :D hiç güleceğim yoktu.
Güzellikte hokka burun ve kalın dudak baz alınıyorsa. Ceylan dünya güzeli olmalıydı :))))

Aslı Tandoğan mesela çok dolgun dudaklara hokka bir burna sahip değil , o zaman o da mı güzel kabul edilmiyor. bence çok güzel.

Son düzenleme:
Maritsaya katılıyorum.
Kristen farklı değil mi? o zaman dolgunlaştırsın dudaklarını da bari farklı olsun :D hiç güleceğim yoktu.
Güzellikte hokka burun ve kalın dudak baz alınıyorsa. Ceylan dünya güzeli olmalıydı :))))

Aslı Tandoğan mesela çok dolgun dudaklara hokka bir burna sahip değil , o zaman o da mı güzel kabul edilmiyor. bence çok güzel.

ya arkadaşım ben beğenmiyorum bu benim fikrim .sana göre öle bana göre değil .ceylan demişsin çok güldüm o kadın yüz kere estetik geçirdi hokka burun olmak için .ben hokka burun beğeniyorum dolgun dudak o tip kadınları beğenirim .dünya da zaten öle beğeniyor ki herkes estetikçide alıyor soluğu .yinede zevkler renkler tartışılmaz .fikrimi söyledim ben sadece .yasak mı anlamadım .bana göre ince dudak güzel durmuyor kadında kadınsı değil

Güzellik hokka burun, dolgun dudaklar, iri gözler gibi bilmem kaç önemli estetik ögenin bir araya gelmesi ile oluşmuyor… bir insanın yüzüne bakınca belli bir şeyleri hoş(örr:dolgun dudaklar gibi) bu yüzden güzel demezsiniz bütün olarak gözünüze güzel gelir ve ya gelmez. Aslı Tandoğan’ı bende çok beğeniyorum ama Kristen Stewart bana hoş gelmiyor ama bu onun ince dudakları ya da yüzündeki bilmem ne ile ilgili değil… estetik yaptırsa da değişmeyeceğini düşündüğüm bir eksiklik hissediyorum suratında güzellik ruhu gibi bir şey… pembepinar adlı arkadaşında gözüne de güzel gelmiyor oda kendince Kristen Stwart’ın ince dudakları yüzünden gözüne güzel gelmediğini söylemiş ama kalın yapsa da bir şeylerin değişmeyeceğinin farkında değil ve her şeye rağmen hatırlatmak istedim güzellik göreceli arkadaşlar.

ya arkadaşım ben beğenmiyorum bu benim fikrim .sana göre öle bana göre değil .ceylan demişsin çok güldüm o kadın yüz kere estetik geçirdi hokka burun olmak için .ben hokka burun beğeniyorum dolgun dudak o tip kadınları beğenirim .dünya da zaten öle beğeniyor ki herkes estetikçide alıyor soluğu .yinede zevkler renkler tartışılmaz .fikrimi söyledim ben sadece .yasak mı anlamadım .bana göre ince dudak güzel durmuyor kadında kadınsı değil

neden yasak olsun karşılıklı fikirlerimizi söylüyoruz işte. aksi düşünceyi savunmak mı yasak bende bunu anlamadım.
tabiki de renkler ve zevkler tartışılmaz.
Kadın kalın dudaklı ve hokka burunlu değilse güzel kabul edilmez diyorsun. Ceylanı örnek verdim çünkü o da bu kafada olduğu için estetik operasyonlar geçirdi. Estetiğe karşı değilim asla yanlış anlaşılmasın ama bi dudak dolgunlaştırmakla bir burun küçültmekle güzel olunsa o olurdu yani.
Gelmiş buraya dudaklarına botoks yapsın diyorsun, hani güzelliğini gölgeleyecek derecede büyük bir kusur olurda bunu dersin. anlamadım dudak kalın olunca birden bire güzel mi olacak :))) beğenmiyorum deyip geçsen aksi fikrimi bile savunmam. insanları bu derece kalıba sokmayın artık ya yoksa dünya Ceylan gibi kızlardan geçilmeyecek :))))

neden yasak olsun karşılıklı fikirlerimizi söylüyoruz işte. aksi düşünceyi savunmak mı yasak bende bunu anlamadım.
Kadın kalın dudaklı ve hokka burunlu değilse güzel kabul edilmez diyorsun. Ceylanı örnek verdim çünkü o da bu kafada olduğu için estetik operasyonlar geçirdi. Estetiğe karşı değilim asla yanlış anlaşılmasın ama bi dudak dolgunlaştırmakla bir burun küçültmekle güzel olunsa o olurdu yani.
Gelmiş buraya dudaklarına botoks yapsın diyorsun, hani güzelliğini gölgeleyecek derecede büyük bir kusur olurda bunu dersin. anlamadım dudak kalın olunca birden bire güzel mi olacak :))) beğenmiyorum deyip geçsen aksi fikrimi bile savunmam. insanları bu derece kalıba sokmayın artık ya yoksa dünya Ceylan gibi kızlardan geçilmeyecek :))))

düşünceni neden bana savunuyorsun ki anlamadım ben .ben böle düşünüyorum böle beğeniyorum .sende öyle beğeniyorsun .bu kadar basit .sana göre öle bana göre öle değil .zevkler tartışılmaz zaten ben fikrimi söyledim geçtim benim yorumuma yorum yapıyorsun .bence hokka burun ve dolgun dudak olmazsa olmaz e tabi doğal olması halinde .benim kriterlerim bunlar demek zevkim bu yönde .sizinki farklı .herkese göre değişir .büyütmeye gerek yok sanırım .ben adriana lima ,angeline jolie gibi tipleri beğeniyorum bu kız onların yanında solda sıfır kalıyor bence .

O kadın genç yaşında burun estetiği yaptırdıgı için, şu an bu halde .Onu bu saatten sonra ,ne revizyon kurtarır ne de başka birşey .
Mesela benim taparcasına beğendiğim Milla'nın ne burnu hokka ,ne dudağı kalın ,ne de gögüsü var :)ama kadın gözüme dünya güzeli geliyor .
Maritsaya katılıyorum.

Evet sonuna kadar katılıyorum dediklerine :7:
Haklısın :) Kişi güzel değilse bir taraflarını da yırtsa ,güzel olamıyor .Ne yazık ki Ceylan ,Ebru Polat vb. o grupta yer alıyor .
Bir de Megan örnegi var :) Estetiğin yakıştığın nadir isimlerden birisi.

Kristen'nın herhangi bir işleme ihtiyaçı yok .Daha tazecik ,çok genç ve güzel.:nazar:

Forumda yazışıyoruz ,özelden konuşmuyoruz ki. ben senin gibi düşünenlere karşı fikrimi savunuyorum ,sen konuyu açtın devam etti , her insan farklı bir düşünce sonuçta ,burasıda fikirlerin konuşulduğu bir forum.

Mümkün değil :) Ben 1.65 im kilom 56-57 ve böyle durmuyorum asla .
Kaldı ki profesyonel makineler ,inanı olduğundan toplu çıkartıyor .Reelde daha da zayıf olduğuna emimim :)
Kilosuna gelince ,47-48 civardır .

öyle olsa çok çirkin görünmez miydi?benim etrafımda öyle olan kızlara herkes tarafından aşırı zayıf ve çelimsiz bulunuyor kristen öyle değil ama çok hoş fiziği

ben konuyu açmadım tatlım yorum yaptım kıza .beğenmiyorum dedim ne var ki bunda alıncak anlamadım .ben beğenmem ince dudaklı hatunları sadece onun için geçerli değil .mesela küçük göğüsde beğenmem böle bazı kriterlerim var kendi adıma .bu benim fikrim .sen beğenirsin ben beğenmem bu kadar basit .

öyle olsa çok çirkin görünmez miydi?benim etrafımda öyle olan kızlara herkes tarafından aşırı zayıf ve çelimsiz bulunuyor kristen öyle değil ama çok hoş fiziği
Bence de çok hoş fiziği :nazar: Mümkün değil ama o dediğin kiloda olması .Bak ben ölçülerimi yazdım, o zaman benim de böyle görünmem lazım ama değilim işte.
Bu kız benim lise yıllarındaki halim gibi :( hey gidi günler .O zamanlar ben de 48 civarıydım :50:
ben konuyu açmadım tatlım yorum yaptım kıza .beğenmiyorum dedim ne var ki bunda alıncak anlamadım .ben beğenmem ince dudaklı hatunları sadece onun için geçerli değil .mesela küçük göğüsde beğenmem böle bazı kriterlerim var kendi adıma .bu benim fikrim .sen beğenirsin ben beğenmem bu kadar basit .

Neyse arkadaşım ya :) zevkler ve renkler diyelim ve noktayı koyalım artık .:49:

Bence de çok hoş fiziği :nazar: Mümkün değil ama o dediğin kiloda olması .Bak ben ölçülerimi yazdım, o zaman benim de böyle görünmem lazım ama değilim işte.
Bu kız benim lise yıllarındaki halim gibi :( hey gidi günler .O zamanlar ben de 48 civarıydım :50:

Neyse arkadaşım ya :) zevkler ve renkler diyelim ve noktayı koyalım artık .:49:

ama yapıdan yapıya fark var mesela aynı boyda ve kiloda olan herkes aynı fiziğe sahip değil.bazı arkadaşlarımla çok yakın boylarımız ve kilolarımız fakat aşırı fark var arada eğer sen o boyla 48 kilo isen daha zayıf görünmen lazım gibi geliyor bana.çünkü 50 kilo altında gördüğüm bütün kızlar çok zayıf.

ama yapıdan yapıya fark var mesela aynı boyda ve kiloda olan herkes aynı fiziğe sahip değil.bazı arkadaşlarımla çok yakın boylarımız ve kilolarımız fakat aşırı fark var arada eğer sen o boyla 48 kilo isen daha zayıf görünmen lazım gibi geliyor bana.çünkü 50 kilo altında gördüğüm bütün kızlar çok zayıf.

Evet yapı meselesine katılıyorum :) ama bu kız harbiden incecik :1: max. 48 kilodur .
Kızda gögüs ve popo da yok :44: bacakları incecik ,bel desen o da öyle .

---------------------
Kristen Stewart, sevgilisi Robert Pattinson'ı aldatmanın bedelini ağır ödüyor. Sürekli ölüm tehditleri alan yıldız, yaşadığı yeri saklıyor

Kristen Stewart; 'Twilight' serisinde, başrolleri paylaştığı sevgilisi Robert Pattinson'ı aldatmasının ardından zor günler geçiriyor. Bir yandan sevgilisine geri dönmeye çalışan Stewart, Pattinson hayranları yüzünden de büyük bir korku içinde. Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım siteleri üzerinden, Stewart hakkında nefret yüklü mesajlar atan Pattinson hayranları, genç yıldızı ölümle de tehdit ediyor. Genç oyuncu, ölüm tehditleri yüzünden çevresindeki korumaları artırdı ve kaldığı yeri sürekli saklıyor.

507ecd27317171350487335.jpg

alıntıdır.

Son düzenleme:
---------------------
Kristen Stewart, sevgilisi Robert Pattinson'ı aldatmanın bedelini ağır ödüyor. Sürekli ölüm tehditleri alan yıldız, yaşadığı yeri saklıyor

Kristen Stewart; 'Twilight' serisinde, başrolleri paylaştığı sevgilisi Robert Pattinson'ı aldatmasının ardından zor günler geçiriyor. Bir yandan sevgilisine geri dönmeye çalışan Stewart, Pattinson hayranları yüzünden de büyük bir korku içinde. Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım siteleri üzerinden, Stewart hakkında nefret yüklü mesajlar atan Pattinson hayranları, genç yıldızı ölümle de tehdit ediyor. Genç oyuncu, ölüm tehditleri yüzünden çevresindeki korumaları artırdı ve kaldığı yeri sürekli saklıyor.

507ecd27317171350487335.jpg

alıntıdır.

Bu fanlık durumununda bi dozu olmalı... Yok artık!

tersi durum olsaydı böyle linç edilmezdi kimse, çok ilginç insanlar. 20 li yaşlarındaki bir kızdan bahsediyoruz burada. hata yapmış, Robert affetmiş bitmiş gitmiş olay . neyse yeni gizli fotoğraflarda her yerde dolanıyor . etik değil aslında ama yinede paylaşacağım.

Kstewartfans_Pattinsonlife__284129.jpg

Back