Kristen Stewart

bi kere bütün fotolarda saç baş dağınık ve kirli gibi
bu kız makyajsızsa yüzündekiler ne ola ki?

İşte tam da mesele o. Maşalı, fönlü gezse beğeneceksiniz diyorum. Saçlarının da dağınık olması kirli olduğu anlamına gelmiyor. Güzel kıstasınızdan bahsettim. Tam da kastettiğini kastettim. Saç zevkinize uymadı mı yok pis dağınık falan. Fabrika çıkış bir makyaj ve saçı yok, kendine özgü bir doğallığı, güzelliği ve tarzı var.

fönsüz maşasız demedim farkındaysan.
kaldı ki kendim de öyle çok işlem yapmam
bu kızınki dağının taramamış bile sanki
kaldı ki pis de görünüyor
oyuncu sonuçta dikkat etmek lazım
kendine özgü bir çirkinliği var evet
ve de ahlaksızmış, evli adamla ıyk

tarzını kendime yakın bulduğum (kıyafet ve saç) ve çoook beğendiğim bir kız.. fotoğraflar çok hoş elinize sağlık..

Son düzenleme:
juno katılıyorum sana Kristen ne kadar ahlaklı olduğunu gösterdi hepimize

Neyse hakkında çıkan haberlerrrrrrrrrrrrr

----------------
Kendisini yönetmen Rupert Sanders ile aldatan Kristen Stewart’ı evden atan Robert Pattinson, sevgilisine evlenme teklif etmeye hazırlanıyordu.

Twilight serisinin yıldızı Robert Pattinson'ın kendisini yönetmen Rupert Sanders ile aldatan eski sevgilisi Kristen Stewart’ı evden kovduğu ortaya çıktı.

Mirror'ın haberine göre Pattinson, Stewart’a evlenme teklif etmeye hazırlanıyordu. Ancak, aldatma itirafı ile birlikte yaşadıkları evden ayrıldı. Daha sonra ise Kristen Stewart’ı arayarak eşyalarını toplayıp evden ayrılmasını istedi.

Pattinson, Los Angeles’taki 5 milyon değerindeki malikanede, sevgilisiyle yaşlanmayı istiyordu.

Olaydan sonra görüşmeyen ve sadece telefonla konuşan çift, birlikte rol aldıkları Twilight serisinin son filminin tanıtımı için biraraya gelecek.

Yapımcılar, Twilight hayranlarının filmi boykot etmelerinden endişe ediyor.

-------------------
Kristen Stewart'ın ihanetiyle sarsılan Robert Pattinson sevgilisiyle yaşadıkları evi terketti. Ancak Pattinson, köpeğini eski sevgilisine bırakmaya pek niyetli değil...

Alacakaranlık yıldızları Robert Pattinson ve Kristen Stewart, ihanetin ardından sessizliğe gömülürken dedikodular sürüyor. Şimdilerde çiftin velayet yüzünden anlaşmazlık yaşadıkları ortaya çıktı. Genç çiftin velayet kavgası yapabilecekleri bir çocukları yok ancak kedi ve köpekleri var.

Dedikodulara göre Kristen ile birlikte yaşadıkları Los Angeles'daki evi terk eden Pattinson, kedileri Max'i Kristen'e bıraktı ancak birlikte New Orleans'daki bir barınaktan aldıkları köpekleri Bear'i almak istiyor.

Söylentilere göre sevgilisine ihanet eden 22 yaşındaki Kristen Stewart bu duruma çok üzgün, çünkü birlikte aldıkları bu köpeği 'bebeği' gibi görüyordu. Genç oyuncunun köpek için 'ortak velayet' istediği de dedikodular arasında. POSTA

alıntıdır

Yönetmen Rupert Sanders ile ilişkisi ortaya çıktıktan sonra Robert Pattinson tarafından terk edilen Kristen Stewart'ın, günlerdir kimseyle konuşmadığı ve yıkanmadığı söyleniyor!
Uzun süredir 'Alacakaranlık' filmlerinden rol arkadaşı Robert Pattinson ile birlikte olan güzel oyuncu Kristen Stewart'ın hayatı; sevgilisini, rol aldığı 'Pamuk Prenses ve Avcı' filminin yönetmeni Rupert Sanders ile aldattıktan sonra alt üst oldu. Sanders ile ilişkisi ortaya çıktıktan sonra Pattinson ile birlikte yaşadığı evden ayrılan Stewart, bir süredir yapımcı arkadaşı Giovanni Agnelli'nin yanında kalıyor.

SADECE DONDURMA YİYOR
Robert Pattinson tarafından terk edildiği için depresyona girdiği söylenen güzel oyuncunun günlerdir hiç kimseyle konuşmadığı ve yıkanmadığı belirtiliyor. Tüm günü yatakta geçiren Kristen Stewart'ın sadece dondurmayla beslendiği de iddialar arasında. Bu arada Rupert Sanders'ın eşi Liberty Ross'un da aldatma haberlerini duyduktan sonra büyük şok yaşadığı ve o günden beri kocasıyla görüşmeyi reddettiği söyleniyor. Sanders'ın da evliliğini kurtarmak için bir yol arayışında olduğu belirtiliyor.

alıntıdır.

gerizekalı
adamı yönetmenle aldatmış, ne bekliyordu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…