- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence pasaklı dediğiniz şey asilliği ve sadeliği. Boyalara batsa nasıl hoşunuza giderdi...
bi kere bütün fotolarda saç baş dağınık ve kirli gibi
bu kız makyajsızsa yüzündekiler ne ola ki?
Evli ve 2 çoçuk babası ,yönetmen Rupert Sanders la.
İşte tam da mesele o. Maşalı, fönlü gezse beğeneceksiniz diyorum. Saçlarının da dağınık olması kirli olduğu anlamına gelmiyor. Güzel kıstasınızdan bahsettim. Tam da kastettiğini kastettim. Saç zevkinize uymadı mı yok pis dağınık falan. Fabrika çıkış bir makyaj ve saçı yok, kendine özgü bir doğallığı, güzelliği ve tarzı var.
Yönetmen Rupert Sanders ile ilişkisi ortaya çıktıktan sonra Robert Pattinson tarafından terk edilen Kristen Stewart'ın, günlerdir kimseyle konuşmadığı ve yıkanmadığı söyleniyor!
Uzun süredir 'Alacakaranlık' filmlerinden rol arkadaşı Robert Pattinson ile birlikte olan güzel oyuncu Kristen Stewart'ın hayatı; sevgilisini, rol aldığı 'Pamuk Prenses ve Avcı' filminin yönetmeni Rupert Sanders ile aldattıktan sonra alt üst oldu. Sanders ile ilişkisi ortaya çıktıktan sonra Pattinson ile birlikte yaşadığı evden ayrılan Stewart, bir süredir yapımcı arkadaşı Giovanni Agnelli'nin yanında kalıyor.
SADECE DONDURMA YİYOR
Robert Pattinson tarafından terk edildiği için depresyona girdiği söylenen güzel oyuncunun günlerdir hiç kimseyle konuşmadığı ve yıkanmadığı belirtiliyor. Tüm günü yatakta geçiren Kristen Stewart'ın sadece dondurmayla beslendiği de iddialar arasında. Bu arada Rupert Sanders'ın eşi Liberty Ross'un da aldatma haberlerini duyduktan sonra büyük şok yaşadığı ve o günden beri kocasıyla görüşmeyi reddettiği söyleniyor. Sanders'ın da evliliğini kurtarmak için bir yol arayışında olduğu belirtiliyor.
alıntıdır.
gerizekalı
adamı yönetmenle aldatmış, ne bekliyordu acaba?
Evet yane aptal kız
depresyonda olduğu içinde , yıkanmıyormuş
![]()