kristalbebekten şeker kıvamında fıkralar..

Temel dahiliyeciye gitmiş. Doktor ona neyinin olduğunu sormuş.
-Öksurayrum, demiş Temel.
-Ne zamanlar öksürüyorsun?
-Tuvalette oturayurken kapıyu tıklattıkları zaman, demiş Temel

:KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK64:

Irgat rüyayi anlatmak için agasina kosar:
-"Agam bu gün rüyamda ikimizi gördüm..."
-"Anlat bakalim"
-"Uçaktaymisiz ,düsüyoruz.. asagida iki çukur var biri bal digeri lagim..
Ben lagima düsüyorum, sen bal çukuruna."
-"Eee olacak o kadar" der aga kasilarak.
-"Eee sonra?"

-"Sonra birbirimizi yalayarak temizlendik..."

:KK64::KK66::KK66::KK66::KK64:

bir gün ali babasına sorar babacığım biz nasıl türedik der
babasıda oğlum biz maymunlardan türedik çoğaldıkta çoğaldık der
ali bu soruyu birde annesine sorar
anneside oğlum allah adem babamızı havva anamızı yarattı bizde onlardan türedik der
ali dayanamaz annesine şöyle der
ama anneciğim babam maymunlardan geldiğimizi söylüyor
anne: oğlum o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez der

:KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK64:

mersii canım ablam arada bi gelde gülümsesin o güzel yüzün :) sende alaman fıkrası döktür hele gııı :):KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK64:

Bir akıl hastanesini ziyareti sırasında, adamın biri sorar:
Bir insanın akıl hastanesine yatıp yatmayacağını nasıl
belirliyorsunuz?

Doktor:
Bir küveti su ile dolduruyoruz. Sonra hastaya üç sey
veriyoruz.
Bir kaşık, bir fincan, ve bir kova. Sonra da kişiye küveti nasıl
boşaltmayı tercih ettiğini soruyoruz.

Siz NE yapardınız?

Adam:
OOO ! Anladım. Normal bir insan kovayı tercih eder. Çünkü kova
kaşık ve fincandan büyük.

Hayır, der doktor.

Normal bir insan küvetin tıpasını çeker.

:KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK64:

Deliler hastenesindeki doktorun biri hastaneden hiçbir deli taburcu edemediğinden dolayı kendine çok kızıyormuş. Bir gün doktor hastene etrafında dolaşırken tüm delilerin zıpladığını görmüş. çok şaşırarak hemen yanlarına gidip sormuş
Neden zıplıyorsunuz?
deliler cevap verirler:
Darı gibi patlıyoruzzz demişler. doktor biraz etrafına baktıktan sonra bir delinin oturduğunu görmüş ve çok sevinmiş.
işte ben bunu taburcu edebilirim demiş.
delinin yanına gidip neden sen onlar gibi zıplamıyorsun ve burada oturuyorsun diye sormuş.
deli gülerek cevap vermiş.
Tavanın dibine yapıştımda ondan burda duruyorum. demiş

:KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK64:

Temel ve Fadime uzun yillar nikahsiz yasamaktadir.Birgun Fadime "Temel bu is boyle olmuyor,evlenelim artik" demis.Temel gayet sakin"Bizi bu yastan sonra kim alir Fadimem"demis.

:KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK64:

Üç mahkum cezaevi yolundadır. Her birine, hapiste geçirecekleri günler için
bir eşya getirmelerine izin verilmiştir. Otobüste, biri diğerine döner ve
sorar:
- Eeee sen ne getirdin ?
Diğer mahkum bir boya kutusu çıkarır ve
- Bununla her şeyi boyayabileceğim
der.
İkinci mahkum bir deste iskambil kaağıdı çıkarır.
- Bunlarla poker oynayabilir, fal bakabilir veya herhangi bir kağıt oyunu oynayabilirim.
üçüncü mahkuma merakla sorarlar:
- Sen ne getirdin ?
Adi Temel olan üçüncü mahkum bir kutu çıkarır ve gülerek:
- Bu orkidleri getirdim
der. Diğer iki mahkumun kafası karışmıştır.
Merakla sorarlar:
- Bunlarla ne yapabilirsin ki?
Temel sırıtır ve elindeki kutuyu göstererek,
- Kutuda yazdığına göre, bunlarla ata binebilir, yüzmeye gidebilir, hatta paten kayabilirmişim....

:KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK64:

kiz sirf buraya yazi yazmak icin bu yastan sonra bana fikra ögrendirecen ama yakinda seninle kapistiracam fikralari bak gör öptüm seker kiz

bir kadinin uc damadi varmis kadin damat'lari test etmeye karar vermis kadin birgun birinci damat nan sahilde yururken kendine denize atmis ve damat onu kurtarmis ertesi gun kapinin onunde bir araba varmis damada ustundede tesekkur ederim kayinvaden ertesi gun ikinci damat la sahilde yuruyormus ve yine kendini denize atmis ve bu damatta onu kurtarmis ve yine bir araba almis damada ondan sonraki gun son damatla yuruyorus ve kendini yine atmis denize ama bu damat onu kurtarmamis ve kadin olmus ve ertesi gun yine bir araba varmis damata ve ustunde yaziyormuski: tesekkkur ederim kayinpederin

"Sevgili oğlum Temel... Senin hızlı okuyamadığını bildiğim için mektubu yavaş yavaş yazıyorum...
Artık senin büyük şehre gittiğin sırada yaşadığımız evde yaşamıyoruz. Baban bir gazetede, "İnsanların başına genellikle evlerinin iki kilometre civarındaki bölgelerde kaza geldiğini" okumuş; o yüzden taşındık...
Sana yeni adresi veremiyorum, çünkü yeni evimizde bizden önce oturan hemşehrilerimiz, taşınınca adresleri değişmesin diye kapı numarasını söküp götürmüşler...
Bu evde garip bir çamaşır makinası var. Geçen gün içine dört gömlek koydum, çalıştırmak için duvardaki zinciri çektiğimden beri bir daha gömlekleri göremedim.
Geçen hafta sadece iki kez yağmur yağdı. İlki üç gün, ikincisi ise dört gün sürdü...
Benden istediğin yeleği postaya verdim. Ancak, halan 'o koca düğmelerle paket çok ağır olur' deyince düğmeleri kopartıp yeleğin cebine koyduk. Orada bulabilirsin...
Not: Sana biraz da para gönderecektim, ama zarfı bir kere yapıştırmış bulundum... Sevgiler... Annen"

:KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK64:

Bir gün 45 yaşlarında bir kadın kalp krizi geçirir gibi olmuş. Tabii acilen hasteneye kaldırılmış. Kadın doktor tarafından sedyeye geçirilince o anki kafayla gözlerini kapattığında azraili görmüş. Hemen telaş etmiş ve azraile "günüm geldi mi?"demiş. Azrail de ona "yok canım rahat ol. Ben senn canını 28 yıl 8 ay 3 gün sonra alacam."demiş. Kadın da bunu duyduktan sonra hemen hastanede estetik flan yaptırmış. Hastaneye girdiğinde buruşuk muşambayken çıktığında manken gibi olmuş yaniii. kadın hastaneden çıktığında bir ambülans kadına çaprmış ve kadın ölmüş. Öteki tarafta kadın hemen azraili bulmuş ve sinirli sinirli "hani benm canımı hemen almayacaktın" demiş. Azrail de şaşkınlı içerisinde "kızzzz ben seni tanıyamadımmm... " demiş.. =)=)=)

:KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK64:

olay birüniversitede, profesör ve bir ögrencisi arasinda gecer. Ögrenci, yemekhanede bos yer bulamadigi icin profesörün yanina oturur. Profesör bu durumu kabullenemez ve cocuga : " öküzlerle kuslar bir arada oturmaz" der ve ögrencide hic bozuntuya vermeden "ozamn ben ucayim" diyerek kalkar. Profesör durumu icine sindiremeyince ögrencinin sinavdan kalmasi icin elinden geleni yapar. Fakat ögrenci bütün sorulari eksiiksiz cevaplandirir bunun üzerine Profesör sana bi soru sorucam der cocuga " yolda karsina iki kisi cikti birinde akil birinde para var, hangisini alirdin?" ögrenci"parayi alirdim" deyince Profesör " ben akili alirdim" der. Ögrenci karsilik verir: "Dogaldie,insan neye ihtiyac duyarsa onu alir". Cildirmak üzere olan Profesör sinav kagidina büyük harflerle >ÖKÜZ< yazarak ögrenciye veriri odadan cikan ögrenci birkac dakka sonra yine gelip seslenir "hocam imzanizi atmissiniz ama Notum nerde ?

Evliliğin İlk Günü Ve Çiftin Konuşmaları ( Mutlaka Okuyun)

Evli bir çiftin ilk günki konuşmaları:

Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!!
Gelin: Senden ayrılmamı ister misin?
Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme!
... Gelin: Sen.. Bana aşıkmısın?
Damat: Taaaabiki.
Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün?
Damat: Tabiki hayır.
Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin?
Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne.
Gelin: Peki bana bir gün vuracakmısın?
Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim.
Gelin: Sana güvenebilir miyim?
Damat: Evet.
Gelin: AŞKIM.

Ve aradan bir sene geçtikten sonra yine aralarında aynı söyleşi
döner ancak ters bir şekilde ( Metni aşağıdan yukarıya okuyun!)

:KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK64:

Fadime Feminist Olursa Dünya Feministler Kongresinde konuşmacılar görüş belirtmektedir. Amerikalı bir hanım şöyle der: -Ben iyi bir şirketin genel müdürüyüm. Artık alışveriş yapmaktan bıktım. Kocama "bundan sonra alışverişleri sen yap" dedim. Baktım, birinci gün oralı olmadı, ikinci gün oralı olmadı, üçüncü gün yaptı... Alman konuş...macı: -Ben iyi bir şirkette üst düzey yöneticiyim. Bir gün kocama "ben artık bulaşıkla ilgilenmekten bıktım, biraz da sen yıka" dedim. Birinci gün yapmadı, ikinci gün yapmadı, baktım üçüncü gün yapmış... Fadime kürsüye çıkmış: -Ben kendimi bildim bileli temizlikçiyim. Geçen gün Temel'e "ben artık çamaşır yıkamaktan mahvoldum, biraz da sen yıka" dedim. Birinci gün göremedim, ikinci gün göremedim, üçüncü gün gözüm yavaş yavaş görmeye başladı....​

:KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK64:

iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr

Eklentiler

• $14468406full2cr2c470x47iz9.jpg
    $14468406full2cr2c470x47iz9.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 61
Japonyada hırsız yakalayan bir robot icat etmişler.

Amerikada 5 dakikada 180 hırsız yakalamış.

Italyada 5 dakikada 80 hırsız yakalamış.

Fransana 5 dakikada 30 hırsız yakalamış.

Türkiyede 5 dakikada robotu çalmışlar :)

Tımarhanede delilere test yapıyorlarmış. Duvara büyük bi otobüs çizmişler delilere de &#8220;buyrun binin otobüs kalkıyo&#8221; demişler. Delilerin hepsi akın etmiş otobüse binicem diyen duvara çarpıp düşmüş. En son bi deli kalmış onda bi hareketlilik yokmuş doktorla akıllandığını düşünerek sormuş:
&#8220;sen niye binmiyosn&#8221; diye. Deli:
&#8220;Otobüs doldu da o yüzden&#8221; :)

X