kristalbebekten şeker kıvamında fıkralar..

KristaLBebeK

.•*´¯`♥ الله ♥
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2011
4.060
18
evett bayanlar birazda fıkra yazayım sizlerin stresli iş ve ev yaşantısında azda olsa gülümsemenize sebeb olayım dedim..
fıkralarımı beğenip yorumlarınızıda yazarsanız sevinirim....
ve bu arada sizde bildiğiniz güzel fıkraları yazarsanız memnun kalıırmm

:KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK64:

Son düzenleme:
Temel ormanda ağaç kesiyormuş, o sırada çevreciler de ormanda yürüyüşe çıkmışlar, Temel'i bu vaziyette görünce bir güzel pataklamışlar... Temel üstü başı perişan halde köye dönerken Dursun a rastlamış, Dursun;
-Ula Temel bu ne hal böyle? diye sormuş, Temel de anlatmış;
- Ormanda ağaç keseydum, birden kalabaluk pir grup Doğan'ın yengesini bozmişum diye dövdü peni, halbuki ne Doğan'ı taniyruuum, ne de yengesuni..
:KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK64:

Temel bir gün kahveye girmiş. Üstü başı yırtıkmış. Ne oldu diye sormuşlar.
-Temel: "Kaynanamı gömdük."diye cevap vermiş.
- Kahvedekiler: "İyi de bu halin ne?"
-Temel: "Biraz direndi de."

:KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK64:

Temel çok para kazanmış. Ailece lüks bir lokantaya gitmişler. En pahalı şarabı seçip ısmarlamış.
- Garson “ Hangi yıl tercih ederdiniz, diye sorunca,
- Temel “ Pi mahzuru yoksa hemen isteyrum.”

Temel ile İdris Amerika'ya çalışmaya gitmişler..
Bir gece dışarı çıkıp çapkınlık yapmaya karar vermişler ama iş yok tabi..
Caddede gezinip sağa sola iş atmaya çalışırken iri kıyım bir zenci yanlışlıkla bunlara omuz atmış hemen akabinde
- I'm sorry
diyerek özür dilemiş..
İdris sormuş Temel'e
- Ne diyor bu ?
Temel cevap vermiş
- N'olcak bizim gibi o da *m sorii....

temel ve ingiliz alman fransız bir uçakta gidiyorlarmış uçagın biraz ilerisinden bir ses gelmiş önce ingiliz merak etmiş bakmamya sonra uçakta böyle bir ses ben mor gözlü bir canavarım ingliz korkmuş atlamış sonra alman bakmış oda ben mor gölü bir canavarım o da korkmuş atlamış sonra fransız bakmış oda korkar sonra temel bakar yine bir ses gelir ben mor gözlü bir canavarım der temel gelirsem diger gözünüde ben patlatırım haaaaa derr sonra uçaktan yoluna devam eder

cami hocası Camii hocası hanımlara vaaz veriyormuş. Kadınlardan biri sormuş -Hocam bir muhendisle beraber olursam onun cezası ne kadar hoca - 3 sene demiş - avukatla olursam? - 5 sene - doktorla olursam? - 4 sene - peki hocam hocayla olursam? Hoca : - seni gidi seniii .. sen cennete gitmek istiyorsun galiba...

bir gün deliler akıl hastanesinden kaçamak için plan yapıyorlarmış duvar yüksekse altından geçeceklermiş alçaksa üstünden atlayacaklarmış aralarından bir deliyi görevlendirmişler git duvara bak duvar nasıl durumda bir kaç saat sonra gelmiş üzgünüz arkadaşlar kaçamayacagız çünkü duvar yok :))))))))))

temelin köyünde bir çukur varmış herkes o çukurun içe düşüp yaralanıyormuş
köy heyeti toplanmış o çukura çözüm bulmaya başlamışlar
(temelde aralarında)
cemal derki ula uşaklar ha o çukurun yanına ambulans dikelim düşeni ambulansla hastaneye çabucak ulaştırırız..
dursun şöyle der ula uşaklar çukurun yanına hastane yaptıralım düşeni hemen hastaneye kolayca götürürüz...
sıra temelde
temelde söyle der ula uşaklar ne kadar salaksınız ne gerek var onları yapmaya bence çukuru kapatalım gidelim hastanenin yanında yeni bi çukur kazzalım...

bir gün temel oğlunun yanına gitmiş.oğlu 10.katta oturuyormuş yorgun yorgun yukarı çıkmış.oğlu: baba neden asansöre binmedin demiş.temel: asansör 6 kişilikti 6 kişi bekledim gelmedi bende binmedim demiş

bir gün temel eve gelice çocuğuna demişki getur şu defterunda bir bakayum demiş. çocuk defterini getirmiş temel bakmış. uy ula defterin bomboş sen okulda naptün da. çocuk demişki ben tahtayu yazdum ama öğretmen tahtayu silincede sildim. demiş.

:KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK64:

Temel ile Dursun promosyonlu meşrubat alırlar. Meşrubatı açan Temel hemen kapağa bakar: - "Tekrar deneyin." Kapağı kapatıp yeniden açar ve okur: - "Tekrar deneyin." ... ... ... En sonunda sinirlenen Temel: - "Ula Tursun. Ha punlar pizi kandıriy! İki saattir deneyrum hala pi şey çıkmadi."

bazıları gerçekten komik bir tanede ben yazıyım bari :))
kadının birinin kocası uzun yol şoförüymüş bir gider birdaha 1 ay sonra gelirmiş neyse adam günlerden birgün seferden döner karısıyla hoşbeş muhabbet ettikten sonra kadın başlar :
kadın: kocacığım kapı bozuldu yaparmısın ?
adam: niye ben kapıcı
kadın: kocacığım dolap bozuldu yaparmısın ?
adam: niye ben dolapçı
neyse yatak odasına geçerler
kadın: kocacığım lamba bozuldu yaparmısın
adam: niye ben lambacı
neyse aradan birkaç gün geçer adam tekrar sefere gider ve 1 ay sonra eve döner ne görsün dolap kapı lamba hepsi yapılmış şaşırarak karısına sorar karıcığım nasıl yaptın bütün bunları sen kadın başına? kadın cevap verir ben yapmadımki usta çağırdım yaptırdım iyi ama ben sana para bırakmamıştım der kocası
kadın: hayatım adamı çağırdım durumu anlattım param olmadığını kocamın 1 hafta sonra seferden döneceğini isterse parayı o zaman ödeyebileceğimi anlaattım adam: eeee peki o ne dedi ? kadın : ya bir gece benimle birlikte olursun yada bana bir pasta yaprsın seçim senin aksi halde 1 hafta bekleyemeyeceğini söyledi. adam karısıylaa gurur duyarak tabiiki benim güzel karım pasta yaptı kadın: niye ben pastacı :))

birgün doktroun yanına bir hasta gelir
doktor bey ne yarsem onu s...çıorum der
doktor örnek verin der
mesela elma yiyorum onu s.ç....rumm
masa yiyorum onu s.ç....rum
salatalık yiyorum onu s.ç.....rumm
ne yapacağımı bilemedim der
doktorda...
eee o zamann sizde b.k yiyin derr

:KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK64:

bir kayserili bir niğdeli birlikte yola çıkmışlar. bir süre gittikten sonra oturmuşlar birşeyler yemeye. kayserili, gel niğdeli şurıya yaww pastırma sucuk yiyek neymiş o ot yiyecin hiyer dimiş. yok gardaş benim bağsurum var dimiş niğdeli. gayserili bağsurun ne olduğunu bilmiomuş yaww demiş gelm şunları yiyek sonada senin bağsuru yirik yaww :))

bazıları gerçekten komik bir tanede ben yazıyım bari :))
kadının birinin kocası uzun yol şoförüymüş bir gider birdaha 1 ay sonra gelirmiş neyse adam günlerden birgün seferden döner karısıyla hoşbeş muhabbet ettikten sonra kadın başlar :
kadın: kocacığım kapı bozuldu yaparmısın ?
adam: niye ben kapıcı
kadın: kocacığım dolap bozuldu yaparmısın ?
adam: niye ben dolapçı
neyse yatak odasına geçerler
kadın: kocacığım lamba bozuldu yaparmısın
adam: niye ben lambacı
neyse aradan birkaç gün geçer adam tekrar sefere gider ve 1 ay sonra eve döner ne görsün dolap kapı lamba hepsi yapılmış şaşırarak karısına sorar karıcığım nasıl yaptın bütün bunları sen kadın başına? kadın cevap verir ben yapmadımki usta çağırdım yaptırdım iyi ama ben sana para bırakmamıştım der kocası
kadın: hayatım adamı çağırdım durumu anlattım param olmadığını kocamın 1 hafta sonra seferden döneceğini isterse parayı o zaman ödeyebileceğimi anlaattım adam: eeee peki o ne dedi ? kadın : ya bir gece benimle birlikte olursun yada bana bir pasta yaprsın seçim senin aksi halde 1 hafta bekleyemeyeceğini söyledi. adam karısıylaa gurur duyarak tabiiki benim güzel karım pasta yaptı kadın: niye ben pastacı :))
çok komikmiş gerçektenn :) sağol paylaşımın içinnn

Temel boğazda tekneyle turist gezdiriyor birgün bir Amerikalıyı alıyor başlıyolar gezmeye...Amerikalı bir saray görüyor.
-Bu ne kadar zamanda yapılmış, diyor
Temel :
-5 yılda, diye cevap veriyor...
Amerikalı :
-Yazık bizde olsa 1 yılrda yapılırd
Biraz sonra bir cami göruyor.
-Bu ne kadar zamanda yapılmış,diye soruyor...
Temel :
-2 yıl, diye cevap veriyor.

Amerikalı :

-Yazık be bizde olsa 3 ayda biterdi, diyor.
Temel uyuz oluyor duruma...
Biraz sonra bi tarihi yapı daha göruyolar..gene soruyor Amerikalı...
Temel :
2 ay, diyor
Amerikalı yine :
-Yazık be bizde olsa 1 haftada biterdi, diyor.
Temel iyice kıllanıyor.Tam o sırada Boğaz Köprüsü`nün altına geliyorlar...

Amerikalı yukarıyı göstererek :

-Bu köprü ne kadar zamanda yapıldı, diyor.

Temel şaşkın şaşkın bakışlarla kafayı kaldırıp :

-Hangisi? Bu mu? Bu dün burada yoktu daa...

X