• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kristal kadeh takımı sizce nasıl ??

handish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
261
5
118
Eki Görüntüle 193161 kızlar misafir ve özel günler için bu kadeh takımını beğendim ama birazda kararsızım sizce ? günlük kullanım için düz modellerden alıcam ztn bunu sadece ağır misafirlerim için düşünün şıkmı sizce??:44:

Eki Görüntüle 193172 $blackeagle bernardo.webp yemek takımımda bu canım bernardo black eagle sade bi model birbirlerini tamamlar die düşünüorum ama kararda weremedim:97:

2 si de çok şık ama sanki yemek takımının desenleri buna biraz spor kaçıyor gibi gibi :26:

bunların modası geçti be cnm artık desenliler moda.. üstünde düz bi çizgisi olsa bile daha değişik duruyo

bunların modası geçti be cnm artık desenliler moda.. üstünde düz bi çizgisi olsa bile daha değişik duruyo
desenli cam grubundan alıcam ztn günlük bi takım canım bu kristal grubuna girio ve o cam grubunu 2ye 3 e katlayan fiyatlarda yani 1500 liradan 5000 lere kadar war kristaller.. yani bende şık bir takım almak istiyorum misafir için yada özel hazırladığım soframda öle alalade desenli cam kadehler yerine şık bi kristal takım alayım diorum ışıl ışıl parlasın ama modelde kararsız kaldım :97: jumbodada war ama onlardan pek beğenemedim bi tek shine die geçen bi grup war oda çok klişe bi takım öff neyse ben brz daha araştırayım:44:

Yemek takımınız çok daha modern.Zaten ilk gördüğümde de biraz eskilerde kaldığını düşündüm bu modellerin bir de yemek takımınıza bakınca hiç uyumlu gelmedi açıkçası. =) Düz olup çok şık kadehler var.Kare falan..Gerçi düşünmüyorsunuz sanırım ama çok daha şık sofralar hazırlarsınız bence. =)​

yemek takımınızı çok beğendim ama bardak takımıyla canlandıramadım gözümde.Kristallerde çeşitler nasıl bilmiyorum ama tabaktaki gibi parlak desen olsa bardak üzerinde daha hoş görünüş gibi geldi bana

ben kristalleri beğenmedim yemek takımın çok güzel ama o kristaller çok eski model sanki.bernardodan almışsın yemek takımını orda çok güze lkristaller kadehler bardak takımları var bence gidip ordan bak alma bu bardakları bi arkadaş resimler göndermiş onlar çok güzel baka onlardan bir model seç özel günler için illede kristal olmasada olur desenli modellerde çok şık.

Ben bu kadeh takımını çok beğendim handish. Yemek takımınla uyumlu değil bu doğru, ama bunlar da çok güzellermiş. Çok elit duruyor. Nerden baktın, fiyatları nasıl, bilgi verebilir misin acaba?

Son düzenleme:
arkadaşım yemek takımın çok şık fakat bardak takımın ona nazaran fazla klasik geldi gözüme. canba nın internet sitesinde çok fazla bardak çeşidi var. daha zarif bir model bulabilirsin bence

Ben bu kadeh takımını çok beğendim handish. Yemek takımınla uyumlu değil bu doğru, ama bunlar da çok güzellermiş. Çok elit duruyor. Nerden baktın, fiyatları nasıl, bilgi verebilir misin acaba?
Canım bunları kristal takımları aratırken görsellerde buldum tam olarak fiyatı nedir bilmiyorum ama benim bir home store mağazasında görüp beğendiğim takımla birebir aynı nerdeyse onun markası cristal d'arques fiyatıda 1500 civarı idi.. ama anladığım kadarıyla benden başka beğenen olmamış bu takımları :61: bende arkadaşın eklediği resimlerden ilk takım sarı yaldızlı papatyalıyı araştırim bari :77:

arkadaşım yemek takımın çok şık fakat bardak takımın ona nazaran fazla klasik geldi gözüme. canba nın internet sitesinde çok fazla bardak çeşidi var. daha zarif bir model bulabilirsin bence

merhaba kızlar bende canba markasına ait bir kadeh takımı aldım.El işi özel tasarımlı modelleri var.Arkadaşın dediği gibi çok zarif modeller.Bi bakın derim.
$canba.webp
buda benim aldığım:16:

merhaba kızlar bende canba markasına ait bir kadeh takımı aldım.El işi özel tasarımlı modelleri var.Arkadaşın dediği gibi çok zarif modeller.Bi bakın derim.
Eki Görüntüle 205448
buda benim aldığım:16:
çok güzellermiş canım güle güle kullan :34: canbanın modellerine siteden göz gezdirdim güzeller ama hangi mağazalarda satılıo hiç bi fikrim yok ? sen ne kadara aldın kaç kişilik bide bi sorum daha var nerden aldın ? :61:

sağol canım teşekkür ederim beğenmenize sevindim:61:ben 12 kadeh 12 su bardağı ve 1 adet karaf aldım.Takım olarak istemedim.700 TL 'ye aldım.Heykeldeki vakıflar bankasının arasından çarşıya inerken çeşmeli otelin aşağısında garbi züccaciye var ordan aldım canım.Farklı modellerde vardı.

Back
X