- 4 Eylül 2008
- 261
- 5
- 118
Eki Görüntüle 193161
kızlar misafir ve özel günler için bu kadeh takımını beğendim ama birazda kararsızım sizce ? günlük kullanım için düz modellerden alıcam ztn bunu sadece ağır misafirlerim için düşünün şıkmı sizce??:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
desenli cam grubundan alıcam ztn günlük bi takım canım bu kristal grubuna girio ve o cam grubunu 2ye 3 e katlayan fiyatlarda yani 1500 liradan 5000 lere kadar war kristaller.. yani bende şık bir takım almak istiyorum misafir için yada özel hazırladığım soframda öle alalade desenli cam kadehler yerine şık bi kristal takım alayım diorum ışıl ışıl parlasın ama modelde kararsız kaldım :97: jumbodada war ama onlardan pek beğenemedim bi tek shine die geçen bi grup war oda çok klişe bi takım öff neyse ben brz daha araştırayım:44:bunların modası geçti be cnm artık desenliler moda.. üstünde düz bi çizgisi olsa bile daha değişik duruyo
önerebiliceğin bi model warsa resim ekleyebilirmisin canım çok sewinirimDaha guzel seyler car bıraz bak ıstersen benım kararım ama sen bılırsın :):89:
önerebiliceğin bi model warsa resim ekleyebilirmisin canım çok sewinirim![]()
Canım bunları kristal takımları aratırken görsellerde buldum tam olarak fiyatı nedir bilmiyorum ama benim bir home store mağazasında görüp beğendiğim takımla birebir aynı nerdeyse onun markası cristal d'arques fiyatıda 1500 civarı idi.. ama anladığım kadarıyla benden başka beğenen olmamış bu takımlarıBen bu kadeh takımını çok beğendim handish. Yemek takımınla uyumlu değil bu doğru, ama bunlar da çok güzellermiş. Çok elit duruyor. Nerden baktın, fiyatları nasıl, bilgi verebilir misin acaba?
arkadaşım yemek takımın çok şık fakat bardak takımın ona nazaran fazla klasik geldi gözüme. canba nın internet sitesinde çok fazla bardak çeşidi var. daha zarif bir model bulabilirsin bence
çok güzellermiş canım güle güle kullanmerhaba kızlar bende canba markasına ait bir kadeh takımı aldım.El işi özel tasarımlı modelleri var.Arkadaşın dediği gibi çok zarif modeller.Bi bakın derim.
Eki Görüntüle 205448
buda benim aldığım![]()